- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
Yaşınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine bileyse ozaman durum başkaYok cnm herkese karşı öyleyim eşime bile
Bence bu bir iletişim bozukluğudur. Yani neden utanır ki insan birisinin gözünün içine bakarken. Aşık olduğunuz insan olur anlarım ama iletişimde göz teması önemlidir. Hatta benim nazarımda konuşurken gözümün içine baka baka konuşan insanı daha çok dikkate alıp dinliyorum.Sizde bunu aşın, gerekirse destek alın.Arkadaslar sorunumu bilen bilir. İnsanlara bakamıyorum utanıyorum gözlerim bile acıyor bakarken artık nasıl kasıyorsam Karşısı da anlıyor geriliyor bakışımdan daha doğrusu bakmaya çalışışımdan onlarda bakamıyor hatta utanıyorlarlar sanki. Yada ben öyle hissediyorum. Varmı bu durumu yaşayıp atlatan
İkizler burcu böyle mi oluyo cnm. Aslan burcuyum ben özgüvensizlik diye düşünüyorumya özgüvensizlik ya da ikizler burcu bilemedim
Özgüvenin nasıl?Arkadaslar sorunumu bilen bilir. İnsanlara bakamıyorum utanıyorum gözlerim bile acıyor bakarken artık nasıl kasıyorsam Karşısı da anlıyor geriliyor bakışımdan daha doğrusu bakmaya çalışışımdan onlarda bakamıyor hatta utanıyorlarlar sanki. Yada ben öyle hissediyorum. Varmı bu durumu yaşayıp atlatan
Benimde tanıdğım biri var öyle utanacak biri değil ama konusurken hep başka yerlere bakıyo herkesle aslında girişken biridir bilemiyorumArkadaslar sorunumu bilen bilir. İnsanlara bakamıyorum utanıyorum gözlerim bile acıyor bakarken artık nasıl kasıyorsam Karşısı da anlıyor geriliyor bakışımdan daha doğrusu bakmaya çalışışımdan onlarda bakamıyor hatta utanıyorlarlar sanki. Yada ben öyle hissediyorum. Varmı bu durumu yaşayıp atlatan