• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle konuşmak istememek

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese iyi günler.Ben bugünlerde kimseyle konuşmak istemiyorum.Herkes bana çok suskunsun bugünlerde diyor.Ama konuşsam derdimi anlatsam da kimse anlamıyor boşver diyip geçiyo herkes.Herkes bilir kv ile altlı ustlu oturuyoruz.Sorunlarımızı düzelttik gibi geliyor sonra herşey yeniden başlıyor.Eşimle öyle çok bi sorunumuz yok gibi.Ama oyun bağımlısı hala.Ve biraz da sorumsuz.Kv her zaman gelmiyosun diye benimle tartışmaya çalışıyor.Eşim olmadığı zamanlarda bana çok karışıyor.Aramızda bi sürü olay yaşandı şimdi görüşmek değil sesini dahi duymak istemiyorum.Ne zaman dışarı çıksa dış kapıyı üstüme kitliyor.Evet benim anahtarım var ama o kapıyı ben açamıyorum.Bu ve bunun gibi birçok şey.Eşimle konuşsam evi değiştirmeye ikna olmuyor.O da istiyor ama paramız yetmez filan diyor.Öyle içimi dökmek istedim Bazen sizin de sustugunuz kimseyle konuşmak istemediğiniz oluyor mu

tamam konuşmayın içinizden gelmiyorsa da üstüne kilit vurmak da ne.

buna neden izin veriyorsunuz ?

Kayınvalideniz mi sizi kitliyor ?
Sizin yerinizde ben olsam benim de konuşasım gelmez..:KK43:

Evet bende de olur yok olasım gelir kimseyle konuşmamak görüşmemek için , bazen dibine kadar yaşarım bunu , da senin durum da vahim , kv fazla ileri gitmiş

evet her dışarı çıktığında dış kapıyı kilitler buna ben izin vermiyorum benim evimin kapısı değil ama apartman kapısı sonuçta
Allahım korusun yangın çıksa,deprem olsa ne yapacaksınız?
Gerçekten silah zoruyla mı evlisiniz bu adamla?
Neyle tehdit ediliyorsunuz yani evli kalmak için?

Kayınvalideniz mi sizi kitliyor ?
Sizin yerinizde ben olsam benim de konuşasım gelmez..:KK43:
Kapıyı üstüme kapatır kapatır gider.Dis kapıyı sürekli kilitliyor.Baska zaman olsa Zile basar arar sürekli bişey der.Ama bu konuda bisey desen rahatsız etmek istemedim der.

Allahım korusun yangın çıksa,deprem olsa ne yapacaksınız?
Gerçekten silah zoruyla mı evlisiniz bu adamla?
Neyle tehdit ediliyorsunuz yani evli kalmak için?
Benim eşimle sorunum yok ama kv sağolsun her zaman bisey bulur bana Her zaman da kalp kırar

o kapıyı sen neden açamıyorsun anlamadım. dış kapının anahtarı mı yok sende?

ben duramam üstümden kilitlenirse kp sabah namazına giderken birşey olursa diye kv üstünden kilitlermiş biz tatildeykende baktım kilitledi hemen açtırdım duramam ya deprem olursa naparım yani
polis çağırın evde mahsur kaldım diye bişey olursa
bu önemli bir durum eşinize söyleyin ya birşey olursa ve evden çıkmam gerekirse diye
bu nasıl bir güvensizlik

Benim eşimle sorunum yok ama kv sağolsun her zaman bisey bulur bana Her zaman da kalp kırar
Şu olayda eşinizin nasıl suçu olmaz?
Benim sevdiğim insanın üzerine kim kapıyı kilitleyebilir?
Allah aşkına adamın acizliği ile nasıl sorununuz olmaz?
Yine diyorum,deprem olunca ne yapacakmışsınız,şu sorunu olmadığınız eşiniz ne cevap veriyor buna?

ben duramam üstümden kilitlenirse kp sabah namazına giderken birşey olursa diye kv üstünden kilitlermiş biz tatildeykende baktım kilitledi hemen açtırdım duramam ya deprem olursa naparım yani
polis çağırın evde mahsur kaldım diye bişey olursa
bu önemli bir durum eşinize söyleyin ya birşey olursa ve evden çıkmam gerekirse diye
bu nasıl bir güvensizlik
Ben de bunu güvensizlik olarak görüyorum.Dis kapıyı açık bıraksa balkon var yine giderim gidecek olsam ama işte

Anahtar varsa nasıl açamıyorsun ben anlamadım?

Back
X