- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu olaylar evlenmeden önce sevgiliyken oldu ama sonuçta benimle birlikteydi.Daha 1 aylık evlilikte bunu yapıyorsa yandın kuzum sen burnunu sürt tabi ki hemen yelkenleri suya indirme
Bu olaylar evlenmeden önce sevgiliyken oldu ama sonuçta benimle birlikteydi.
Bu konuyu bu şekilde açıkladı ancak şu an zaten seninle evliyim ihtiyacım yok ben bi tek seninle olmak istiyorum dedi.sevgiliyken seninle cinsellik yaşamadıysa, cinsel ihtiyaç tatmini için birisi ile beraber olduysa ben ona anormal bakmıyorum (şimdi taşlarlar da çok da umrumda değil açıkçası). böyle bir şey öğrensem affederdim.
lakin evliyken ihtiyaç mihtiyaç anlamam. can çekmesi anlamam. varsa bir ihtiyacın mis gibi karın orda duruyor. affetmem, affedeni de anlamam. ne eskort işine ne gönül ilişkisine bende müsamaha yok.
Kadınların evlenmeden önceki cinsel tatminleri ile alakalı ne düşünüyorsunuz?sevgiliyken seninle cinsellik yaşamadıysa, cinsel ihtiyaç tatmini için birisi ile beraber olduysa ben ona anormal bakmıyorum (şimdi taşlarlar da çok da umrumda değil açıkçası). böyle bir şey öğrensem affederdim.
lakin evliyken ihtiyaç mihtiyaç anlamam. can çekmesi anlamam. varsa bir ihtiyacın mis gibi karın orda duruyor. affetmem, affedeni de anlamam. ne eskort işine ne gönül ilişkisine bende müsamaha yok.
Cidden bazı yorumları gördüğümde banlanmamak için tutuyorum kendimi. Burada evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşıyor diye kadınları aşağılayan kadınlar!, aynı durumda erkeğin ihtiyacı kabul ediyor ya pes. Neyse hamile hamile gerilmek istemiyorum. Yoruldum ikiyüzlülükten.Kadınların evlenmeden önceki cinsel tatminleri ile alakalı ne düşünüyorsunuz?
Cinsel tatmin erkeklere özel midir?
Yoksa namus yine sadece kadına mı mahsustur?
Yalnız bu ihtiyacını yaşarken benimle evli değildi. Savunduğum için demiyorum sahaklı da çıkarmaz ancak bilemiyorum belki de çok yeni korkuyorumBoş yere kendimizi üzmeyelim mi diyor? Yuh yani, pişkinliğin de bu kadarı. Bir anlık ihtiyaç ne ayrıca? Ay vallahi sevdiğim adam filan demeyin böyle mahluklara. İnsan değil bunlar. Aynı şeyi siz yapsanız ne olurdu yahu bir düşünün? Erkek olduğu için mi "bir anlık zaaf" jokerini kullanma hakkı varmış? Mideniz kaldıracaksa, ömrünüzü böyle bir adamla geçirmeye, devam edin. Benim kaldırmazdı. Aile, aşk, sevgi, aidiyet, sadakat kavramlarına ters bu işler.