- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
Öyle mi senin adına çpk sevindim... bu ay tekrar takiğ yapıyorum dua edin lğtfen banaLütfen bu kadar takılma canım. Bak ben birinci gebeliğimde çalışmalara başladık, ilk ay çok takıldım 2 güne bi ilişki falan baya zorladım şartları, ayakları yukarı kaldır falanolmadı o ay. İkinci ay toplamda sadece 3 kez ilişki oldu koca bi ay düşün. Öyle ayaklarımı falanda dikmedim havaya fırsat olmadı O sebeple hiç beklemiyordum gebeliği ama regl 3 gün gecikince direk kan testine gittim, evde bile test yapmadım (neden yapmadım hiç bilmiyorum aklıma mı gelmemişti acaba ) . Test sonucu pozitifti
Yani aslında gerçekten hiç beklemediğimiz an da geliyor güzellikler
Dığru söylüyorsın canım. Bakalım değerlendiriyorum bu günleri allaha bıraktımOhoo sen böyle kafaya takarsan olcağı varsa da olmaz boşver yumurtlamayı değerlendir gerisini akışına bırak herhangi sağlık problemin yoksa burda bak kaç kişi hamile kaldı kendini bunalımlara sürükleme benim de moralim bozuluyor regl olunca ama benim çocuğum olmucak diye kendini şartlarsan vücudun kendini kapatır öyle düşünme olacak ama doğru zamanda olacak diye düşün kimyasal gebeliğe engel olan bişi değil korkma olmucak olsa kimyasalda da hamile kalamazdın
9 ay mıE bizde daha çocuk yok 9 aylık evliyiz normal
umarim dedigin gibidir konyaya geldim sukur yolda cok yoruldum ama yarin hic kalkmadan dinlencem. Kirmizi kanama yok neyseki halen.Korkma canım allahın izniyle bişiy olmaz benim ilk gebeliğimde böyle lekelenme vardı sonra birgün bir kan geldi ama anlatamam bacaklarımdan yerlere süzüldü birde evde değildim köydeydim eşim götürdü acil 120km yol geldik düştü demiştim ama düşmedi kanama alanı varmış orası boşalmış 32.haftada doğurdum ozamana kadar leke gelmeye devam etti 9 haftalıkkrn oldu 2 gün hastanede yattım ozmn
erken yumurtlamadir belki. Tebrik ederimEvet acaba gecen aydan mı kaldım kızımda silik cıkmıstı bu zamanlarda doktora gıdınce bellı olur :)
tebrik ederiiiimmKızlar selamm galiba hamileyim benama ödüm patlıyo bu da kimyasal yada sağlıksız bi gebelik olur diye
Teşekkür ederim canım haklısın inşallahh sağlıklı olurrtebrik ederiiiimmKotuyu aklina gerirme lutfen saglikli olur neden olmasin☺
Kimyasal olmayabilirKızlar tam üç kere yumurtlamadan 14 gün geçtikten sonra test yapıyorum silik çizgi çıkıyor bir kaç gün geçince yapıyorum negatif bu kimyasal gebelik belirtisi olurmu ve bu aylarda adetim 3 6 gün arası gecikti
Hayır hiç yaptırmadım ama bu durumun sürekli olması düşündürdü bayramda n sonra tedaviye başlayacağızKimyasal olmayabilirkan testi yaptırdın mı hiç? Silik çizgi çıkıyor diyorsun ama bilemedim
Çok şükür evine gelmişsin canımumarim dedigin gibidir konyaya geldim sukur yolda cok yoruldum ama yarin hic kalkmadan dinlencem. Kirmizi kanama yok neyseki halen.
Hayır hiç yaptırmadım ama bu durumun sürekli olması düşündürdü bayramda n sonra tedaviye başlayacağız
10 gün felan geçseydi yaptıracaktım ama o zamana kalmadıKimyasal olmayabilirkan testi yaptırdın mı hiç? Silik çizgi çıkıyor diyorsun ama bilemedim
Aslında tam o silik çizgiyi gördüğün gün yaptırsan yakalayabilirsin belki kimyasal mı yoksa sadece bi gecikme mi diyeHayır hiç yaptırmadım ama bu durumun sürekli olması düşündürdü bayramda n sonra tedaviye başlayacağız
Teşekkürler evet aslında düşünmüştüm bir kaç kere olunca merak ettim koromadan dolayı gidemedim hiç umudum yok tedavi olsada hiç hamile kalamayacak Mış gibi hissediyorumAslında tam o silik çizgiyi gördüğün gün yaptırsan yakalayabilirsin belki kimyasal mı yoksa sadece bi gecikme mi diye
Sağlıklı bi tedavi süreci dilerim
Olumlu düşün ama bak tedaviniz de başlayacakmış. Daha önce gittin mi doktora?Teşekkürler evet aslında düşünmüştüm bir kaç kere olunca merak ettim koromadan dolayı gidemedim hiç umudum yok tedavi olsada hiç hamile kalamayacak Mış gibi hissediyorum
Gittin ama iki kere sonra bıraktım doktor çok itici geldi hiç bir tedavi olmadıOlumlu düşün ama bak tedaviniz de başlayacakmış. Daha önce gittin mi doktora?
Hayırlısı canım tesekkur ederım bende seni tebrik ederım :)erken yumurtlamadir belki. Tebrik ederim
günaydın canım. Lekelenmen durdu mu? Bende yarın doktora gideceğim bende de şeke geldi ama durduGunaydiiiinnnn☀
sadece tuvalete gittigimde peceteye geliyor canim. Ben de yarin gidicem kendi doktorumagünaydın canım. Lekelenmen durdu mu? Bende yarın doktora gideceğim bende de şeke geldi ama durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?