Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi senin adına çpk sevindim... bu ay tekrar takiğ yapıyorum dua edin lğtfen bana

Dığru söylüyorsın canım. Bakalım değerlendiriyorum bu günleri allaha bıraktım

E bizde daha çocuk yok 9 aylık evliyiz normal
9 ay mı çok normal o zaman
8 yıldır evliyiz biz çok zor bi bebekti oğlum o yüzden korkuttu bizi yıllarca bazen hala acaba dediğim oluyo ama ikinciyi yapan arkadaşlarımın hepsi “zaten hiç bi zaman tam hazır hissetmeyeceksin” diyo

umarim dedigin gibidir konyaya geldim sukur yolda cok yoruldum ama yarin hic kalkmadan dinlencem. Kirmizi kanama yok neyseki halen.

Kızlar tam üç kere yumurtlamadan 14 gün geçtikten sonra test yapıyorum silik çizgi çıkıyor bir kaç gün geçince yapıyorum negatif bu kimyasal gebelik belirtisi olurmu ve bu aylarda adetim 3 6 gün arası gecikti

Kimyasal olmayabilir kan testi yaptırdın mı hiç? Silik çizgi çıkıyor diyorsun ama bilemedim

umarim dedigin gibidir konyaya geldim sukur yolda cok yoruldum ama yarin hic kalkmadan dinlencem. Kirmizi kanama yok neyseki halen.
Çok şükür evine gelmişsin canım Dinlen artık ve en kısa sürede kendi doktoruna git mutlaka. Devam etmez lekelenmelerin inşallah

Hayır hiç yaptırmadım ama bu durumun sürekli olması düşündürdü bayramda n sonra tedaviye başlayacağız
Aslında tam o silik çizgiyi gördüğün gün yaptırsan yakalayabilirsin belki kimyasal mı yoksa sadece bi gecikme mi diye
Sağlıklı bi tedavi süreci dilerim

Aslında tam o silik çizgiyi gördüğün gün yaptırsan yakalayabilirsin belki kimyasal mı yoksa sadece bi gecikme mi diye
Sağlıklı bi tedavi süreci dilerim
Teşekkürler evet aslında düşünmüştüm bir kaç kere olunca merak ettim koromadan dolayı gidemedim hiç umudum yok tedavi olsada hiç hamile kalamayacak Mış gibi hissediyorum

Teşekkürler evet aslında düşünmüştüm bir kaç kere olunca merak ettim koromadan dolayı gidemedim hiç umudum yok tedavi olsada hiç hamile kalamayacak Mış gibi hissediyorum
Olumlu düşün ama bak tedaviniz de başlayacakmış. Daha önce gittin mi doktora?

Gunaydiiiinnnn

günaydın canım. Lekelenmen durdu mu? Bende yarın doktora gideceğim bende de şeke geldi ama durdu
sadece tuvalete gittigimde peceteye geliyor canim. Ben de yarin gidicem kendi doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…