Birçok kişi üstüne görme olabiliyor diyor. İnşallah seninkide sorun olacak birşey değildir. Birde sen değerin kaçta kalp atışı duydun canımsadece tuvalete gittigimde peceteye geliyor canim. Ben de yarin gidicem kendi doktoruma
ustune gorme 5. haftada falan oluyor canim benimki ustune gorme degil. Degerimi bilmiuorum 5+6 da duyuldu kalp atisiBirçok kişi üstüne görme olabiliyor diyor. İnşallah seninkide sorun olacak birşey değildir. Birde sen değerin kaçta kalp atışı duydun canım
Olabilir birde rahimde adetten sonra kan kalırmış azda olsa ara kanama oldu derizya ara kanama filan değilmiş ordaki artan kanamaymışYa aklima ne geldi kizlar gecen hafta ben az bi lekelenme olmustuda hastaneye gitmistim ya ebe alttan bakmisti bisey yok demisti. Sonra ebe kanaman olacak muayeneden dolayi korkma demisti ama o gunlerde kanama falan olmamisti. Acaba gecen gunku kanama ondan olabilir mi ya orasi yara oldu yeni kanadi belki olabilir mi?
ay ne guzel aslinda imkani olan herkes sahiplense 1 hayat kurtarsa ne guzel olurGünaydın kızlar rüyamda küçücük bir bebek vardı hayır olsun inşallah kimsesiz bebekmiş sahipleniyordum minicik etkisinde kaldım ☺
Günaydın canım bebek görmek hayırlı haberdirGünaydın kızlar rüyamda küçücük bir bebek vardı hayır olsun inşallah kimsesiz bebekmiş sahipleniyordum minicik etkisinde kaldım ☺
İnşallahGünaydın canım bebek görmek hayırlı haberdir
Dimi ama bencede güzel olurduay ne guzel aslinda imkani olan herkes sahiplense 1 hayat kurtarsa ne guzel olur
2020 yilinda gebelik planlayanlar topigine bi yaz istersen canim onlar kullaniyordu onuGünaydın kızlar inofolic combi ne zaman içmeye başlanmalı bilen var mı?
Tamam canım2020 yilinda gebelik planlayanlar topigine bi yaz istersen canim onlar kullaniyordu onu
Günaydın canım genetik bölümündeki doktor bana hamilelik öncesinde kullan dediGünaydın kızlar inofolic combi ne zaman içmeye başlanmalı bilen var mı?
Ya ben şimdi hamile olmadığımı hissediyorum yarın alayım diyorum da Ovülasyon testi de sipariş vereceğim içmekte geç kalmayım regl 1 haziran ya öncesinde başlamak daha mı iyi olur diye merak ettim yoksa regli bekleyip regl olunca mı alayımGünaydın canım genetik bölümündeki doktor bana hamilelik öncesinde kullan dedi
Üç ay düzenli kullanım önerilir genelde gebelikten önceGünaydın kızlar inofolic combi ne zaman içmeye başlanmalı bilen var mı?
Ben içmeye başlayım gebelik olmazsa devam ederim o zamanÜç ay düzenli kullanım önerilir genelde gebelikten önce
Bir de hangi çeşidi daha iyi bilgin var mıÜç ay düzenli kullanım önerilir genelde gebelikten önce
İçeriği nedir folik asitin metil folatmı?Ben içmeye başlayım gebelik olmazsa devam ederim o zaman
İnositol+folik asitİçeriği nedir folik asitin metil folatmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?