- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 40
Aynen öyle canım. Bende tüp bebek tedavisindeyken olamamıştım. Tarlusal diye bi İlaçla olmuştum. Ayy gelecekse kendi gelsin ne uğraştırıyo dedim.Aman kuzum düzenli olsun da olmaması daha kötü bu sefer regl gelsin diye bir sürü hormonal ilaç kullanmak zorunda kalırızhamile kalalım o zaman olmasın

o yüzden korkma rahat ol kullanmaya devam et bırakma sıkıntı olacagını sanmam nedense hızlı hamile kalacagını hissediyorum
 o yüzden korkma rahat ol kullanmaya devam et bırakma sıkıntı olacagını sanmam nedense hızlı hamile kalacagını hissediyorum

günlük ped asla kullanmayın
 günlük ped asla kullanmayın  ve regl olduğunuzda pedinizi sık sık değiştirin. Nem ve ıslaklık mantarı aktifleştiriyor. Naylonlu iç çamaşırı kesinlikle giyilmemesi gerekiyor.
 ve regl olduğunuzda pedinizi sık sık değiştirin. Nem ve ıslaklık mantarı aktifleştiriyor. Naylonlu iç çamaşırı kesinlikle giyilmemesi gerekiyor.  

Senin hissini yerim
 Senin hissini yerim 

yine ruyamda hamileydim ama esim istemiyordu cok uzuluyordum
 yine ruyamda hamileydim ama esim istemiyordu cok uzuluyordum

rabbim hayırlıca hayırlı evlat nasip etsin
 rabbim hayırlıca hayırlı evlat nasip etsin 

çok detaylı bilgi vermez aile hekimi fakat doktorunu arayıp bilgi istesen telefondan yardımcı olmaz mı en azından başlaman içmen gereken bir ilaç varsa onu bilirsin. Ben de 1 kez yaşadım önlem amaçlı coraspine başladım pıhtılaşma riskine karşılık
 çok detaylı bilgi vermez aile hekimi fakat doktorunu arayıp bilgi istesen telefondan yardımcı olmaz mı en azından başlaman içmen gereken bir ilaç varsa onu bilirsin. Ben de 1 kez yaşadım önlem amaçlı coraspine başladım pıhtılaşma riskine karşılık 15 hun gecmek bilmez simdi
15 hun gecmek bilmez simdi