• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım. Sana da. Ok gecmiş olsun🙏🏻 Bİ sebebi var mıymıs peki düşüklerinin?
Yok doktora göre aslında başka doktora gitmedim birde 2 oğlum var onlardan sonra böyle oldu o yüzden doktorlar önemsemiyor

Kaç haftalıktı peki? Değeri 0 lamdıktan sonra mı kürtaj yaptılar
Değer sıfırlandıysa kürtaj yapmazlar ama bunun için en önemli değer rahim kalınlığı. Onun içinde doktoruna gitmelisin biz yanlış yönlendirmeyelim🙏🏽 çok gecmiş olsun

Günaydııın 😊 az önce kan verdim inşallah değer de 0 lanmıştır. Tekrar kadın doğuma gitmeli miyim sizce

Günaydııın 😊 az önce kan verdim inşallah değer de 0 lanmıştır. Tekrar kadın doğuma gitmeli miyim sizce
Günaydın canım bence bi gidip konuş canım belki istediği tetkikler olur ileri haftalarda düşük yaşadın çünkü bi sormakta fayda var

kızlar yeni bi sayfa açtım hamile kalmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile, hamile arkadaşlarım sayfadaki soruları cevaplarsanız çok sevinirim :) tugcekb tugcekb iSsra iSsra Meryemcez Meryemcez Sefoss Sefoss

kızlar yeni bi sayfa açtım hamile kalmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmak amacı ile, hamile arkadaşlarım sayfadaki soruları cevaplarsanız çok sevinirim :) tugcekb tugcekb iSsra iSsra Meryemcez Meryemcez Sefoss Sefoss

hayirli olsun topigin cevapladim☺️

Tek hamişler mi davetli ☺️☺️☺️

Back
X