Kimyasal gebeliğin sebebi nedir?

kimyaci87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
844
551
103
35
2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bu gebeliklerde letu diye famera muadili bir ilaç kullanmam sonucunda oldu.öncesinde 1yıl hiç hamile kalamadım. Kimyasal gebeliğin sebebini bilen var mı?

2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Bu gebeliklerde letu diye famera muadili bir ilaç kullanmam sonucunda oldu.öncesinde 1yıl hiç hamile kalamadım. Kimyasal gebeliğin sebebini bilen var mı?
Bende 1.5 yıl hamile kalamadım klomen ve ovitrellee yi 2. Kez kullandığımda gebe kaldım beta Hcg 123 E kadar yükseldi daha sonra da düşmeye başladı 55 E düşünce de adet oldum. Doktora sordum her kadının başına gelebilecek birşey dedi umursamadı bile halbuki benim için çöm önemli bi mevzuydu bu. Kendim araştırdım yani döllenme esnasında ya yumurtanın sağlıklı olmayışından yada sperm kalitesinin yetersiz oluşundan sağlıklı döllenme oluşamıyor ve vücut ta bozuk olan bi şeyi otomatikman dışarı atıyor kendini korumak için. Olay buymuş ama kimyasaldan sonra hemen hamile kalabilenler çoğunlukta. Benim 6. Ayım hala tık yok malesef. Son gittiğimde doktorA kan pırtılaşmasından dolayı kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim diye sordum yok dedi pırtılaşmayı anlamak için kesenin oluşması lazım dedi Porto'larıma kalbin durmasına genelde neden oluyor dedi. Yani durum bu ortada bi problem var ama bilinmiyor

Back