Kimyasal gebelik düşügüüü

kubrayndr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
82
35
8
27
20 gündür belli olmayan gebeliğinin cumartesi günü hamile olduğumu öğrenip pazartesi düşük yaptım ne derlerki alt üst oldum zaten 20 güne nazaran beta hcg çok düşük tü onu da kaybettim çok kötü birşeymiş aslında normal hayatta hamile olduğunuzu bilmeyip kan yoluyla atması gibi birşey miş sessiz düşük deniliyormuş ama çok kötü var olduğunu bilişte kaybetmek

Benim de gebelik testim silik pozitif çıkmıştı sonra adet olmuştum doktor çoğu kadının başına geliyor da adetim gecikti zannedip farketmiyorlar demişti.Sonra da normal hamile kaldım ama o da gitti. Zaten normal düşükle kürtaj olmak daha zor kimyasal kötünün en iyisiymiş meğer

Çok teşekkür ederim inşallah😏 insanın başına herşey gelebiliyormuş herşey insanoğlu için😩
Kesinlikle öyle. Ben de 2 kez malesef kürtaj oldum 20 aydır sağlıklı hamilelik bekliyorum inşallah siz ben kadar beklemezsiniz.

Benim de gebelik testim silik pozitif çıkmıştı sonra adet olmuştum doktor çoğu kadının başına geliyor da adetim gecikti zannedip farketmiyorlar demişti.Sonra da normal hamile kaldım ama o da gitti. Zaten normal düşükle kürtaj olmak daha zor kimyasal kötünün en iyisiymiş meğer
Şu an adet kanamam gibi arıyormuş ben tekrar aynı ay içerisinde adetmi olacak yumurtlama günüm adet döngüsü gibi olacak mı biliyorum

Back
X