- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 32
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Suan ne yapmam gerekiyor cok korkuyorum. Kanama falan yok amaKuzum kimyasal gebelik yaşıyorsun ama hiç üzülme bak hamile kalabiliyorsun ve sağlıksız olacağı için vücut kabul etmemiş. Önümüzdeki ay direk adetten sonra 2 günde bir ilişkiye devam et ve bünyen kaldırırsa bal tarçın çörek otu yap yumurtaıkları daha sağlıklı yapıyor büyümesine ve 1 den fazla yumurtalamaya yardımcı oluyor
Suan ne yapmam gerekiyor cok korkuyorum. Kanama falan yok ama
Canim cok tesekkur ederim beni bilgilendirdin.. 2Sene boyunca bebegimin yoluni bekledim.. Simdi 3gunde birskip gidiyor beni melegimDeğerin anca 0 bulunca kanaman başlıcak cnm suan hamilelik hormonları var vücutunda yarın mutlaka kan ver bak bakalım düşme nasıl gidiyor takip etmen gerekiyor allah korusun dış gebelik olmaması için. Ama kimyasal gebelik yaşıyorsun normal adet kanaması ile atıcaksın adetten biraz daha sancılı olabilir ama bünyeye göre fark var ben adeti sancılı yaşardım kimyasalı bir tık daha sancılı yaşamıştım ve unutma kimyasalı doktorlar düşükten saymıyor o yüzden hamile kalman daha kolay allahın izini ile ben kendimi çok üzdüm lütfen moralinş yüksek tut üzücü birşey ama rabbimin dediği olur
Bende ağrı falan yok amaBende bir kimyasal geçirdim öğrendikten hemen sonra doktora gitmiştim kese görünmüyor 1 hafta sonra gel dedi gitmeme bir gün kala kasıklarıma ağrı girmeye başladı hamileyken olur diye fazla durmadım üstünde akşam daha fazla ağrımaya başladı eltimi aradım hafif kan vardı hamileyken kanama olur ağrılıysa düşük yapıyosundur dedi.Eşimi aradım taksiye binip acile gittim hemen alttan muane etti kan aldı düşük gerçekleşiyor dedi
Herhangi kan damlaması felan varmı korkma canım bazı gebelikte değer bir düşüyor geri fırlıyor.Bende ağrı falan yok ama
Aksama dogru farkli markayla bi test daha yapicamHerhangi kan damlaması felan varmı korkma canım bazı gebelikte değer bir düşüyor geri fırlıyor.
Yarın bir doktora git tekrar kan ver yada bugün tekrar bir test yap farklı markayla
Sen korkma canım allahın izniyle bebişin sana tutunuyor hamilelikte olur iniş çıkış.Aksama dogru farkli markayla bi test daha yapicam
Cok tesekkur ederim canim İnsallah .Sen korkma canım allahın izniyle bebişin sana tutunuyor hamilelikte olur iniş çıkış.
Ağırşeyler kaldırma işlerini yavaş yavaş yap sıkıca giyinip gerekirse baddaniye bile alıp üzerine otur kendini yorma.
Dualarım seninle birşey olmaz allahoçın izniyle
Sen kötü düşünür kötü hissedersen zaten olmaz iyi düşün ye iç yat moralin yüksek olsun o bebiş o göbüşde büyücekCok tesekkur ederim canim İnsallah .
Ama hic ümidim kalmadi
Canim cok tesekkur ederim beni bilgilendirdin.. 2Sene boyunca bebegimin yoluni bekledim.. Simdi 3gunde birskip gidiyor beni melegim
Allah bizim icin en hayirlisini bilendir.. Belki hayirsiz olacakti. Napalim..kismet.....
Cnm mrhaba yeni gördüm beni etiketledigini merak edip bakınca. Dün gördüm ben konunu ama seni üzmek iöin yazmadım. Sanırım kimyasal gebelik cnm. Ama inşAllah degildir inşAllah saglıklı gebeliktir senin için dua edicem
Sagol cnm ama sordugum herkes kimyasal dediCnm mrhaba yeni gördüm beni etiketledigini merak edip bakınca. Dün gördüm ben konunu ama seni üzmek iöin yazmadım. Sanırım kimyasal gebelik cnm. Ama inşAllah degildir inşAllah saglıklı gebeliktir senin için dua edicem
tatlım kimyasal gebelikten somraki ay gebe kalan cokk . Kendini böyle motive et . ALLAH'IN izniyle saglklı hayırlı bebişlerin olur inşAllahhh.Sagolun kizlar Allah razi olsun.. Rabbimden hep hayırlısını diledim.. Demekki hakkimda hayırlı olan buymuş.. Hamdolsun her halimize
Kimyasal gibi duruyor cnm testlerin sonucundanSagol cnm ama sordugum herkes kimyasal dedi
Insallah canim tesekkur ederim....em tatlım kimyasal gebelikten somraki ay gebe kalan cokk . Kendini böyle motive et . ALLAH'IN izniyle saglklı hayırlı bebişlerin olur inşAllahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?