Kimyasal gebelik gecirenler..

Canım çok geçmiş olsun kısa zamanda hamile kalman dileğiyle ..sadece testin çizgisinden mi anladın kimyasal olduğunu ağrın varmıy dı lekelenmem falan
Sagol cnm
Adet agrisi gibi agrilarim vardi.. Bide hafif lekelenme basladi bugun. Doktor beta hcg 0 olunca normal adet kanamasiyla aticaksin dedi...

En kısa zaman da tekrar hamile kalırsın inşallah ..bu mübarek günde birbirimize dua edelim ..Rabb'im herkesin gönlündekini versin .sağlıklı gebelikler nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Sagol cnm.. Allah razi olsun... Sen hamilemisin

Aynı kaderi paylaşıyoruz,ben de en son 400leri görmüştüm sonra kaça çıktı hiç bilmiyorum,keseyi görmeyi beklerken kanamam başladı,bugün değerim 90a inmiş,sen benden daha şanslısın sıfıra az kalmış,ben bir de o süreci bekliyorum kürtaj riski olmasın diye

Çok kötü bi duygu.
Bütün sevincin kursağında kalıyor. Allah kimseye yaşatmasın..

Yalnız kızlar ilk defa düşük yaşıyorum,benim beta sıfırlanmadan kanamam başladı,normal mi bu süreç,bugün 90 çıktı değerim,cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum sizce daha önce de gitmeli miyim?süreç Nasıl oluyor beni bi bilgilendirin

Bende pembe lekelenme var suan yogun bi kanama yok.
Ama belim kopacak gibu ağriyooo......

normal cnm. Benımde adet günü kanamam başladı beta 30du ve 10-12 gun sürdü

Yorumları okuyamadım. 3. Testi yapmışaın onu gördüm. Testlerin markaları farklı, bu şekilde kendini yıpratma ve olumsuz düşünme. Zaten olumsuz düşünmeni gerektirecek birşey de yok. Yarın git bşr daha kan ver, için rahat etsin. Böyle stresli olursan zarar verirsin bebişine. Güzel bir müzik aç, koy bi ıhlamur. Rahatla azcık. :)

Şimdi acilden geldim..
Beta hcg 12.9
Bu kadar hizli mi düştü bebegim
Canım yaa.. Eğer kimyasalsa zaten, o bş bebek değil öyle düşün üzme kendini. Ben 2. Bebeğimde keseyi gördüm, yolk kesesini de gördüm ama bebek gelişmedi. Düşük oldu. Ama zaten sağlıksız olduğundan oluşmuyor. Bu bedenle hayırdır dedim.

Evet canim vardir herseyde bi hayr.. Allahim tekrardan nasib eder insallah ne diyelim Verende o, alanda o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…