- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Sagol cnmCanım çok geçmiş olsun kısa zamanda hamile kalman dileğiyle ..sadece testin çizgisinden mi anladın kimyasal olduğunu ağrın varmıy dı lekelenmem falan
Sagol cnm.. Allah razi olsun... Sen hamilemisinEn kısa zaman da tekrar hamile kalırsın inşallah ..bu mübarek günde birbirimize dua edelim ..Rabb'im herkesin gönlündekini versin .sağlıklı gebelikler nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Cnmm ya cokk üzüldümŞimdi acilden geldim..
Beta hcg 12.9
Bu kadar hizli mi düştü bebegim
Evet canım çok şükür daha yeni hamileliğimSagol cnm.. Allah razi olsun... Sen hamilemisin
Insallah hepimizin insallah canim...Cnmm ya cokk üzüldüminşAlllahh bir dahaki aya güzel habelerini alırızzzz
Çok kötü bi duygu.Aynı kaderi paylaşıyoruz,ben de en son 400leri görmüştüm sonra kaça çıktı hiç bilmiyorum,keseyi görmeyi beklerken kanamam başladı,bugün değerim 90a inmiş,sen benden daha şanslısın sıfıra az kalmış,ben bir de o süreci bekliyorum kürtaj riski olmasın diye
İçtenn AMİNNNNInsallah hepimizin insallah canim...
Ben dış gebelik olmadığına şükrettim açıkçası,önümüzdeki ay gelir inşallah yavrularımız :)Çok kötü bi duygu.
Bütün sevincin kursağında kalıyor. Allah kimseye yaşatmasın..
Bende pembe lekelenme var suan yogun bi kanama yok.Yalnız kızlar ilk defa düşük yaşıyorum,benim beta sıfırlanmadan kanamam başladı,normal mi bu süreç,bugün 90 çıktı değerim,cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum sizce daha önce de gitmeli miyim?süreç Nasıl oluyor beni bi bilgilendirin
normal cnm. Benımde adet günü kanamam başladı beta 30du ve 10-12 gun sürdüYalnız kızlar ilk defa düşük yaşıyorum,benim beta sıfırlanmadan kanamam başladı,normal mi bu süreç,bugün 90 çıktı değerim,cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum sizce daha önce de gitmeli miyim?süreç Nasıl oluyor beni bi bilgilendirin
Benim adetim 15 gün geçmiştinormal cnm. Benımde adet günü kanamam başladı beta 30du ve 10-12 gun sürdü
Benim kasık Ağrım oldu Canım ilk kanama olan gece,kıvrandım resmen,mecburen ağrı kesici aldım geçtiBende pembe lekelenme var suan yogun bi kanama yok.
Ama belim kopacak gibu ağriyooo......
Zaten beta takibi yapılacaktır 0 olana kadar. Günün geçmesi pek onemli degil zaten kimyasalsa vucut sonlandırıcak gebeliğiBenim adetim 15 gün geçmişti
Canım yaa.. Eğer kimyasalsa zaten, o bş bebek değil öyle düşün üzme kendini. Ben 2. Bebeğimde keseyi gördüm, yolk kesesini de gördüm ama bebek gelişmedi. Düşük oldu. Ama zaten sağlıksız olduğundan oluşmuyor. Bu bedenle hayırdır dedim.Şimdi acilden geldim..
Beta hcg 12.9
Bu kadar hizli mi düştü bebegim
Evet canim vardir herseyde bi hayr.. Allahim tekrardan nasib eder insallah ne diyelim Verende o, alanda o...Canım yaa.. Eğer kimyasalsa zaten, o bş bebek değil öyle düşün üzme kendini. Ben 2. Bebeğimde keseyi gördüm, yolk kesesini de gördüm ama bebek gelişmedi. Düşük oldu. Ama zaten sağlıksız olduğundan oluşmuyor. Bu bedenle hayırdır dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?