Kimyasal gebelik gecirenler..

Kimyasal yasamadim ama hersey yolunda giderken 10. Haftada kalp atimlarinin durdugunu ogrendim... hamile pantolonu giymeye bile baslamistim halbuki... o kadar zor bir surec ki tamin edemezsin...

Hamilelik fikri bile insani anne yapmaya yetiyor biliyorum. Ama inan buna sukretmelisin... rabbim tez vakitte saglikli bir gebelik nasip etsin insallah

Canım Merhaba. Kimyasal gebelikten sonra hemen Normal hamile mi kaldın. Ne tedavi uygulandı

Selamın aleyküm arkadaşlar, bende yeni yıla kimyasal gebelik ile girdim. Tekrar hamile kalma durumu olsa kimyasal gebelik mi olur. Bu ay korunmadik inşallah sıkıntı olmadan hamis kalırım

Bu kür ise yariyomu canm bende dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim kanama oldum bu kürü tam olarak nasıl yapcaz canm

Kizlar bakarmisiniz adetime 1gun var test yaptım silik çıktı varmı sizce

Eklentiler

• IMG_20200914_095620.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 91
Bir ker basima geldi 9 gun gecikmistim cok uzun suredir eski esimle deniyorduk. cift cizgiyi gordum emin olmak icin arkadaslarla sevine sevine kalkip ozel poliklinige kan verdim. 20 kusur cikti. Ilk heves bu ne simdi dedim anlamadim. Saglik ocagindaki doktora gosterdik. Doktor cok yeni bir gebelik takip yapicaz dedi. Bir kac gun sonra cok cok siddetli bir kavgadan sonra lekelerim basladi. Kan testi verdim dusmustu. Doktora gidince de vucut kendi atmazsa bu ilaci kullan diye bana bi ilac verdi. O ilacla adetle birlikte atmis oldum. Boylece kisa heyecan bitmis oldu. Simdi donup baktigimda iyi ki o zaman olmamis cocugum diyorum. Yillar sonra yeniden evlilik yaptim 31 yasindayim hala cocugum yok rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…