Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Slm kızlar bnde 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım daha rahim kavisli dedi dr dusugun cok olur buay aşılama tedavisine başlıca insallah adetimde buay 4 gündür geçiyor insallah vardır dua edin rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah

Mayis ayinda kkmyasal gebelik yasadim. 3 ay oldu hala hamile kalamadim doktorum 3 ay kendin dene kalamazsan gel demisti. Bu ay gidicem bakalim nasipse. Yumurtlama gunlerimide iyi takip ettim uc ay boyunca neden kalamiyorum ya:(

Mayis ayinda kkmyasal gebelik yasadim. 3 ay oldu hala hamile kalamadim doktorum 3 ay kendin dene kalamazsan gel demisti. Bu ay gidicem bakalim nasipse. Yumurtlama gunlerimide iyi takip ettim uc ay boyunca neden kalamiyorum ya:KK43:
Uzulme canim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ayda hamile deilim sanirim 4 gun var adetime ama dun test yaptirdim kanda beta 1.20 cikti

Acaba gecen ay yasadigim kimyasal gebelikten sonra bu ay adetim degisir mi gunleri yani normalde 3 gun snr olmam gerekiyo goguslerim alev topu gibi uclarinda mor gbi

Acaba gecen ay yasadigim kimyasal gebelikten sonra bu ay adetim degisir mi gunleri yani normalde 3 gun snr olmam gerekiyo goguslerim alev topu gibi uclarinda mor gbi
Bende adet tarihime gore gelmemisti. Dusuk kanamasinin basladigi tarihe gore adet olmustum ama bu kisiden kisiye degisiyor herkeste farkli oyuzden stres yapma ve bekle derim

Umudum yok dusunmemeye calisiyorum artik ztn bu ayda hasta olursam cok fazla dusunmuycem bu isi dusuktukce takinti haline geliyor ecazaneden aldigim test paralarina acidim valla bidaha almiycam adetim 4 5 gun gecsin oyle alirim test

Umudum yok dusunmemeye calisiyorum artik ztn bu ayda hasta olursam cok fazla dusunmuycem bu isi dusuktukce takinti haline geliyor ecazaneden aldigim test paralarina acidim valla bidaha almiycam adetim 4 5 gun gecsin oyle alirim test
En dogrusunu yaparsin canim sana soyluyorum ama bende ayni durumdayim takinti durumuna geliyor belirli bir zaman sonra..bende muhtemelen eylulde klomen tedavisine baslicam tekrar

Back
X