Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Asılpamukprenses cok gecmıs olsun. Isteyen herkez en kısa surede bebegıne kavussun ınsallah.
Benden Agustosun 27 de 3 haftalık dusuk yaptım. Kımyasal gebelık dedı doktorum. Bende o gunden berı hasta olmasım 3 gun once doktoruma sordugumda gecıkme olabılecegını 1 hafta daha beklememı soyledı. Sanırım bızım gecıkmemıze hem dusuk hemde psıkolojık durumumuz etken. Cok zor bır bekleyıs bunu yasayan bılır.

S suzancan123 selam, ben de temmuz sonunda gebelik yaşadığımı öğrendim ama 10 gün sonra kimyasal gebelik yaşadığımı anladık ve 5 gün içinde kanamam başladı. yaklaşık 10-15 gün sürdü. çok yoğun ve bol parçalı bir kanama yaşayacaksınız onu bilin. kafaları biraz rahatlatmaya çalışın, vücudun normal bir döngü içinde bu gebelik kalıntılarını atması gerekiyor zaten. senin şu anda bu olaya çok kanalize olmaman ve mümkün olduğunca kendini rahat bırakman gerekiyor :) sonra her şey yoluna girer inan.

Kizlar yardim edin kafayi yiyicem artk 2 hafta once hamilesin dediler 2 snra bebek geriledi dedi 3 4 dok hep ayri bsey syledi 1 tane dok .galiba kimyasal gebelik dedi degerlerim 2 hafta icnde ilk 667 idi sonra 167 sonra 67 idi bugn ogrendim 8 dusmus neden 0 lamadi acaba dok 15 sonra bidaha btcg testne bakalim dedi sizce simdi bn simdi hamilelik deneye bilirmiyim yada 0 dusermi sizce yardim edin kafam cok karisik.

Kizlar yardim edin kafayi yiyicem artk 2 hafta once hamilesin dediler 2 snra bebek geriledi dedi 3 4 dok hep ayri bsey syledi 1 tane dok .galiba kimyasal gebelik dedi degerlerim 2 hafta icnde ilk 667 idi sonra 167 sonra 67 idi bugn ogrendim 8 dusmus neden 0 lamadi acaba dok 15 sonra bidaha btcg testne bakalim dedi sizce simdi bn simdi hamilelik deneye bilirmiyim yada 0 dusermi sizce yardim edin kafam cok karisik.
Kafan karışmasın canım kanaman başlamadıysa yakında başlayacaktır sonuçlarına göre kimyasal gebelik geçiriyorsun kanamanın başlayıp bitmesini bekle sonra kaldığınız yerden devam edersiniz..

27 Temmuz demek istedin galiba canım evet çok normal 45 güne kadar bile uzayabiliyor..
Merhaba kızlar;
Agustusun 27 de kımyasal gebelık gecırdım ve henuz hasta olmadım. Kımyasal gebelık sonrası bu kadar uzun sure adet gormemek normal mı aranızda benımle aynı sıkıntıyı yasayanlar deneyımlerını yazarlarsa cok sevınırım. Sımdıden tesekkurler.
7

Merhaba arkadaşlar,

Ben Mayıs sonunda bebeğimi kaybettim. Kürtajdan sonra da düzenim alt üst oldu. Geçen ay tarlusal ile ayın 3ünde adet oldum. Adetten birkaç gün önce doktorum herşey yolunda korunmadan iliskiye başlayabilirsin dedi. Hemen hemen 2 güne bir beraber olmaya çalıştık.

Şu anda hala adet olmadım. Ayın 28inde normal şartlarda eski düzenime göre adet olmam gerekiyordu. Cuma gebelik testi yaptım negatifti. Hafif baş dönmelerim var. Belim ağrıyor. Gazım var. Büyük tuvaletim Kısmen sorunlu. Bütün bunlar psikolojik mi? Niye hala adet değilim?

Çarşamba doktora gideceğim ama endişeliyim. Gerginim. Fikriniz nedir?
Regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer belirtilere takılma hiç tatlım.. Olmazsan birkaç gün sonra tekrar test yaparsın.. Vücut kürtaj sonrası zor topluyor kendini aksamalar olabilir hamile de olabilirsin tabi :) inşallah öyledir

Witch 85 vermıs oldugun cvp ıcın cok tesekkur ederım. Evet 27 Temmuzda kımyasal gebelık gecırdım. Hala beklemekteyım. Cok sıkıntılı bır surec gecırıyorum :(

Regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer belirtilere takılma hiç tatlım.. Olmazsan birkaç gün sonra tekrar test yaparsın.. Vücut kürtaj sonrası zor topluyor kendini aksamalar olabilir hamile de olabilirsin tabi :) inşallah öyledir
Beni hatırlıyorsundur diye tahmin ediyorum witch85. O dönem sen yeni hamile kalmıştın ve ben bunları yaşamıştım. Benim de kimyasal gebelik, rahim Duvarı kalınlığına bağlı kürtaj falandı hatırlarsan.

Yarın doktora gideceğim. Umuyorum ki hamileyimdir. Çakşırsuyu, polen, Keçiboynuzu.. Hepsini içirdim eşime 2 aydır düzenli. Bu ay da doktor herşey yolunda denemeye başlayabilirsiniz deyince ümitlendik biraz. Belki psikolojik, bilmiyorum, göz kararmaları, hafif bulantı yaşıyorum, kasıklarımda dolgunluk hissediyorum.. Umuyorum, inşallah hamileyimdir. Gerçekten mutlu olurum. Nasip artık. Gerisi Allah'ın takdiri.

Bak bu ayla beraber ikinci oldu benim yani bi gecen ayda 7.78 di 2 gun snr dustu bu ayda iste aynisi oldu doktora sorucam iste bugun profsor gitcem
Benimde ayni senin gibi oldu ilk kimyasalda 35 e cikti ikinci kimyasalda sadece 6 yi gordum sonra 4ü. Genetik test yaptrdinmi ? Benimknin sebebi belli oldu pıhtılasma bozuklugu. Yaptrmadiysan bi baktir derim.

H
Beni hatırlıyorsundur diye tahmin ediyorum witch85. O dönem sen yeni hamile kalmıştın ve ben bunları yaşamıştım. Benim de kimyasal gebelik, rahim Duvarı kalınlığına bağlı kürtaj falandı hatırlarsan.

Yarın doktora gideceğim. Umuyorum ki hamileyimdir. Çakşırsuyu, polen, Keçiboynuzu.. Hepsini içirdim eşime 2 aydır düzenli. Bu ay da doktor herşey yolunda denemeye başlayabilirsiniz deyince ümitlendik biraz. Belki psikolojik, bilmiyorum, göz kararmaları, hafif bulantı yaşıyorum, kasıklarımda dolgunluk hissediyorum.. Umuyorum, inşallah hamileyimdir. Gerçekten mutlu olurum. Nasip artık. Gerisi Allah'ın takdiri.
hatırladım evet canım ne yaptın gittin mi doktora ?

İki doktora görünüyorum ben, emin olmak istiyorum kendimce konulan teşhislerden. Doktorlarımdan biri izinliymiş. Ama kan testi yaptırdım 1.5 çıktı. Negatif yani. Ama hala adet olmadım. Kürtaj bütün düzenimi altüst etti. Bugün diğer doktoruma gideceğim. Artık bir düzen oturtmak gerekiyor vücüdumda. onun dışında sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Bebeğin cinsiyeti ne? Allah bugünün yüzüsuyu hürmetine beni de senin gibi anne yapsın ve kucağıma o bebeği almayı nasip etsin..

H

İki doktora görünüyorum ben, emin olmak istiyorum kendimce konulan teşhislerden. Doktorlarımdan biri izinliymiş. Ama kan testi yaptırdım 1.5 çıktı. Negatif yani. Ama hala adet olmadım. Kürtaj bütün düzenimi altüst etti. Bugün diğer doktoruma gideceğim. Artık bir düzen oturtmak gerekiyor vücüdumda. onun dışında sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Bebeğin cinsiyeti ne? Allah bugünün yüzüsuyu hürmetine beni de senin gibi anne yapsın ve kucağıma o bebeğialmayı nasip etsin..

H

Doktorlarından birine göründüm sonunda. Psikolojik olabilirmiş adetimin gecikmesi ya da kürtaj sonrası 2-3 adet böyle düzensiz olabiliyormuş. Şimdilik adetimi tekrar getirmek için ilaç verdi. Sonrasında düzenlemek için bir ay doğum kontrol hapına başlayacağız bir ay.

İki doktora görünüyorum ben, emin olmak istiyorum kendimce konulan teşhislerden. Doktorlarımdan biri izinliymiş. Ama kan testi yaptırdım 1.5 çıktı. Negatif yani. Ama hala adet olmadım. Kürtaj bütün düzenimi altüst etti. Bugün diğer doktoruma gideceğim. Artık bir düzen oturtmak gerekiyor vücüdumda. onun dışında sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Bebeğin cinsiyeti ne? Allah bugünün yüzüsuyu hürmetine beni de senin gibi anne yapsın ve kucağıma o bebeğialmayı nasip etsin..
Psikolojijten ziyade kürtaj sonrası

Vücut anca düzene giriyordur canım kendine çok sıkıntı etme keyfinize bakın cinsel hayatınıZı da çocuğa odaklamayın doktor sıkıntı yok dediyse er geç olacaktır meraklanma :) benim 2. Kızım olacakmış

Vücut anca düzene giriyordur canım kendine çok sıkıntı etme keyfinize bakın cinsel hayatınıZı da çocuğa odaklamayın doktor sıkıntı yok dediyse er geç olacaktır meraklanma :) benim 2. Kızım olacakmış
Çok sevindim. Allah hayırlısıyla bana da sağlıklı, hayırlı bir bebek nasip etsin. Dua edip bekleyeceğiz, yapacak daha da fazla birşey yok.. Senin ilki erkek miydi? :)

Merhaba;
Bende gecen aylarda kımyasal gebelık yasadım bu ay tekrar catlatma ıgnesı oldum suanda beklemekteyım. Insallah Allah ısteyen herkeze tez zamanda nasıp eder.

Kizla mrb acayip bi sekilde yardiminiza bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var .ben 24 gun once bebegmn kalbi durdgu icin kurtaj oldum.10 gun fln kanama oldu az az.sanirim 12 ve 15.gun de esimle birlikte olduk.gebelik hormonlarimin gidip gitmedgini ogrenmek icin 2 gun once gebelik testi alip yaptim 2.cizgi cok cok silik cikti golge gibi cikti..hormonlar gitmemistr dedim ama icime kusku dustu tekrar gebelik olur mu diye. bugun yine test alip yaptim 2.cizgi biraz daha belirgin cikti cok az ama.kafayi yicem.mumkun mu bu kadar cabuk gebelk olur mu sizce.yoksa onceki hormonlar mi noluyoo var mi boyle bise yasayan:KK43:(

Back
X