- 16 Ağustos 2015
- 49
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
İnsallah canim guzel haberlerini bekliyoruz.Slm kızlar bnde 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım daha rahim kavisli dedi dr dusugun cok olur buay aşılama tedavisine başlıca insallah adetimde buay 4 gündür geçiyor insallah vardır dua edin rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah
Uzulme canim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ayda hamile deilim sanirim 4 gun var adetime ama dun test yaptirdim kanda beta 1.20 ciktiMayis ayinda kkmyasal gebelik yasadim. 3 ay oldu hala hamile kalamadim doktorum 3 ay kendin dene kalamazsan gel demisti. Bu ay gidicem bakalim nasipse. Yumurtlama gunlerimide iyi takip ettim uc ay boyunca neden kalamiyorum ya
Daha 4 gun varmis beklemelisin moralini bozma.. guzel haberlerini bekliyorumUzulme canim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ayda hamile deilim sanirim 4 gun var adetime ama dun test yaptirdim kanda beta 1.20 cikti
İnsallah ama benim pek umudum yok yine :) bu ay dusuk oldugu icin yumurtlama gunlerini ayarladim ama emin degilimDaha 4 gun varmis beklemelisin moralini bozma.. guzel haberlerini bekliyorum
İnsallah ama benim pek umudum yok yine :) bu ay dusuk oldugu icin yumurtlama gunlerini karistirdim sanirim ama emin degilim
Bende adet tarihime gore gelmemisti. Dusuk kanamasinin basladigi tarihe gore adet olmustum ama bu kisiden kisiye degisiyor herkeste farkli oyuzden stres yapma ve bekle derimAcaba gecen ay yasadigim kimyasal gebelikten sonra bu ay adetim degisir mi gunleri yani normalde 3 gun snr olmam gerekiyo goguslerim alev topu gibi uclarinda mor gbi
Ya ztn kimyasal gebeligi yasadim ya adetimin 1 gun gecti 2 gun gelmisti adetim az kaldi son 3Bende adet tarihime gore gelmemisti. Dusuk kanamasinin basladigi tarihe gore adet olmustum ama bu kisiden kisiye degisiyor herkeste farkli oyuzden stres yapma ve bekle derim
Bnm.kimyasaldan sonra tam 15 gun adetin surdu normalde 5 gun oluyordum bidahaki ayda 10 gun gec oldumAcaba gecen ay yasadigim kimyasal gebelikten sonra bu ay adetim degisir mi gunleri yani normalde 3 gun snr olmam gerekiyo goguslerim alev topu gibi uclarinda mor gbi
Anladim yoo benim 6 gun falan surdu normal adet oldun iste kimyasal gebelikteBnm.kimyasaldan sonra tam 15 gun adetin surdu normalde 5 gun oluyordum bidahaki ayda 10 gun gec oldum
Anladim yoo benim 6 gun falan surdu normal adet oldum öyle hani cok kanamam olmadi asiri derecede ztn adetim 1 gun gecikmisti snr dustu hemen Son 2 gun kaldi hastaligima bakalim sirt agrisiyla gogus agrisindan olcem
Canim sonuc nedir baktirdin mi ???Ya ztn kimyasal gebeligi yasadim ya adetimin 1 gun gecti 2 gun gelmisti adetim az kaldi son 3
Yok bugun eczcaden test aldim sonuc negatif 2 gun once adet olmam gerekiyodu 2 gun onceden geloyor benimki yarin kesin olmam gerekiyoCanim sonuc nedir baktirdin mi ???
En dogrusunu yaparsin canim sana soyluyorum ama bende ayni durumdayim takinti durumuna geliyor belirli bir zaman sonra..bende muhtemelen eylulde klomen tedavisine baslicam tekrarUmudum yok dusunmemeye calisiyorum artik ztn bu ayda hasta olursam cok fazla dusunmuycem bu isi dusuktukce takinti haline geliyor ecazaneden aldigim test paralarina acidim valla bidaha almiycam adetim 4 5 gun gecsin oyle alirim test
Aynen canim bende kan vermeye korkuyorum 4 gun daha gelmezse giderimEn dogrusunu yaparsin canim sana soyluyorum ama bende ayni durumdayim takinti durumuna geliyor belirli bir zaman sonra..bende muhtemelen eylulde klomen tedavisine baslicam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?