Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Evet canım 8 martta kimyasal gebelik yaşadım 26 martta hamile kaldım ama nisan 8 de ögrendim hamile olduğumu,doktorumla konuştum bu konuyu hemen kalınabilir hiç beklemenin anlamı yok vücut hazır yumurtluyor demişti ve olduda inşaAlalh sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum suan 3 aylığım :)

Inanmiyorum gercektenmi?suan nekadarlik senin? Yani sonraki ay yumurtlama tarihinde mi hamile kaldin?bide kimyasal gecirmeden once adetlerin duzenlimiydi?ay umut oldun insallah bende kalmisimdir allahim sesimi duysun
Adetlerim günü gününe canım bir gün geçse olumsuz etkilerini yasıyordum yumurtlama tarihim 25 mart tam gününde yumurtlama olmuştu.

Canim cok sevindim.benim dogum kontrol hapindan once duzenliydi.biraktiktan sonra 9 ayda 3 kez adet oldum.testlerim hormonlarim temiz kistim yoktu sorun gorunmuyordu. sonuncu adetim gebeligim kimyasaldi.bu ayda tam yumurtlama gunumde iliskiye girdim 6 hun boyunca ve hicte korunmadim.tabi denk geldiyse.normaladet gorurdem 20 haziranda hastalanmaliyim.insallah gelmez cunku adet belirtisi yok.ve bebegim olmasini cok istiyorum allahtan.akintim cok geliyo adet dongusu yaklastiginda goguslerim uclari hassas oludu oda yok.bekliyorum insallah kalmisimdir.

Aybiycenur demek kimyasal gebelik yumurtladiginin bir gostergesimiymis.yani saglikli hamilelik icin ön hazirlikmiymis
Evet canım doktorlar zaten kimyasal gebeligi düşükten saymıyorlar vucudun hazirligi yada eksik parcayı atması gibi tanimlıyorlar.insaAllah hayirli haberlerini bekliyorum...

Evet canım doktorlar zaten kimyasal gebeligi düşükten saymıyorlar vucudun hazirligi yada eksik parcayı atması gibi tanimlıyorlar.insaAllah hayirli haberlerini bekliyorum...
Insallah canim bir hafta yi bekliyorum 19u 20 si gibi adet gormezsem test yapicam hatta dra gidicem.ay insallah hamileyimdir.sen test yaptirip dra gidene kadar bazi belirtiler hissettinmi

Insallah canim bir hafta yi bekliyorum 19u 20 si gibi adet gormezsem test yapicam hatta dra gidicem.ay insallah hamileyimdir.sen test yaptirip dra gidene kadar bazi belirtiler hissettinmi
Canım ilk önce asırı asermeye başladım birde burnum cok hassaslaştı grip gibi hissettim bu belirtiler üzerine gittim doktora adet olmadığımı,kimyasal gebelik yaşadığımı,evde idrar testi yaptığımı ama negatif olduğunu söyledim doktor kanda bakmam gerek dedi hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakildi değerlerim iki katına çıkmıştı hem cok sasirdim hem çok sevindim.ben bu belirtileri yaşadım cok uykuya eğilim,aşırı yemek içmek,Bazen hafif bulantı,gece uyuyamama gündüz uyku basması,sicak basması,adet.olacakmisim gibi akinti yasadim,,

Anladim canim.insallah bende kalirim sen gibi.cokta umutlanamiyorum.kimyasal gebelikte cok kotu hayal kirikligi yasadim cunku.cok tsk ederim.gelismeleri burdan yazicam sana dua et olsun.sende kucagina al sag salim insallah

Bende istah artmasi var gibi yiyorum 3 saate midem kaziniyor.birde burnumda hassasiyet var.yumurta bile burnuma kotu koktu sabah.ama dedim ya ates basiyo.acaba diyorum adetmi ama ne kasik sancisi ne gogus agrisi yok.bekliyorum oyle.gece uyuyamiyorum.savah uyanamiyorum.cok sik acikiyorum engel olamiyorum.simdilik boyle canim hayirlisi

Bende istah artmasi var gibi yiyorum 3 saate midem kaziniyor.birde burnumda hassasiyet var.yumurta bile burnuma kotu koktu sabah.ama dedim ya ates basiyo.acaba diyorum adetmi ama ne kasik sancisi ne gogus agrisi yok.bekliyorum oyle.gece uyuyamiyorum.savah uyanamiyorum.cok sik acikiyorum engel olamiyorum.simdilik boyle canim hayirlisi
Ay canım insaAllah hamilesindir az cok benim belirtilerin aynısı ya hayirlisi olsun güzel haberlerini bize burdan bildir olurmu :) çok çok mutlu olursun inşaAllah

Anladim canim.insallah bende kalirim sen gibi.cokta umutlanamiyorum.kimyasal gebelikte cok kotu hayal kirikligi yasadim cunku.cok tsk ederim.gelismeleri burdan yazicam sana dua et olsun.sende kucagina al sag salim insallah[/QU
Insallah canim ya...
canım bende binbir umutla gittiğim doktordan kimyasal gebelik yasadigimi ögrendigimde dünyam basıma yıkılmıstı,doktorum beni teselli etti kimyasal gebelik senin doğurgan ve sağlıklı oldugunu gösterir kesinlikle üzülme hemen kalırsın dedi ve kaldımda rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah..

canım bende binbir umutla gittiğim doktordan kimyasal gebelik yasadigimi ögrendigimde dünyam basıma yıkılmıstı,doktorum beni teselli etti kimyasal gebelik senin doğurgan ve sağlıklı oldugunu gösterir kesinlikle üzülme hemen kalırsın dedi ve kaldımda rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah..
Allahim bu ay ayni seyi senin mutlulugunu banada yasatir insallah.simdi haftaya pazar hastalanmazsam idrar testinde bakmiyim ozaman ben.belli olmuyor demekki.bekleyim kan tahlilimi yaptiriyim

Allahim bu ay ayni seyi senin mutlulugunu banada yasatir insallah.simdi haftaya pazar hastalanmazsam idrar testinde bakmiyim ozaman ben.belli olmuyor demekki.bekleyim kan tahlilimi yaptiriyim
En doğrusunun kanda tallil olduğunu söyledi doktorum bana,kimyasal gebelikte evde idrar tahlili yaptiğimda ikinci cizgi cok silikti bende,bu gebelikte ise hep tek cizgiydi canim hayirlisi olsun hakkinda.

Back
X