Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Herkese merhabalar kızlar ben kimyasal gebelik geçirip 15 gün sonra hamile kaldım,kesinlikle vakit kaybetmeyin ertemeyin doktorum hemen kalırsın dedi ve kaldım,asla umutsuzluga kapılmayın...
senin adına çok sevindim canım sen bizlerin ne yaşadığını daha iyi anlarsın bnm içinde dua edebilir misin
bebeğinide sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah :KK200::KK46::anne:

Canim benim 1658 di 3 gunde 519 a dustu.hatta dr 2.7mm kese goruyorum dedi 3 gun sonra hicbisey gorunmedi ve kanamam geldi 5 gun dolu dolu kanamayla bitti.zaten saglikli bir cocugun olmus.allah bagislasin.ben baska bisey oldugunu dusunmuyorum.ama emin olmak icin baska drlara da git anlat icin dahada rahatlar
inş başka birşey yoktur Rabbim isteyen herkese versin. ihmal etmeyin kesinlikle hiç bir doktor ilgilenmedi kendim araştırarak yapılması gereken tahlilleri yaptırarak bulduk tam 3 kere aynı şeyi yaşadım bi kızım var o yüzden kafam daha çok karışıyor hayırlısıyla kalırız inş

Kizlar ben hamile degilim.dayanamadim.su adete 1 gun kala yapilan 1 gunluk hamile bile kalsan gosteren idrar testleri varya ondan yaptim negatif cikti.20 mayista adet gordum 6 gun kaldi ama bende en kucuk adet belirtisi yok.hos bebek belirtiside yok.hayirlisi.yine benim hayallerim cope yani.

Daha 6 gun varken niye yaptin cok erken bnce
Nyse hayirlisi olsun hakkinda adetin gecikmesini bekle bnce tam olarak o zamna cikar

Canim yumutlama gunum 10 gun gecti ve o gunlerde iliskiye girdim.belki erken yaptim ama 5 gun sonra adet olmam gerek ve hic bir belirti yok.bebek belirtiside yok bu pzrteside gelmezse bekleyip kadin doguma gidicem neden adet gormuyorum diye bakalim kismet.belkide olmam hamileyimdir hersey kismet yani

Canım ilk önce asırı asermeye başladım birde burnum cok hassaslaştı grip gibi hissettim bu belirtiler üzerine gittim doktora adet olmadığımı,kimyasal gebelik yaşadığımı,evde idrar testi yaptığımı ama negatif olduğunu söyledim doktor kanda bakmam gerek dedi hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakildi değerlerim iki katına çıkmıştı hem cok sasirdim hem çok sevindim.ben bu belirtileri yaşadım cok uykuya eğilim,aşırı yemek içmek,Bazen hafif bulantı,gece uyuyamama gündüz uyku basması,sicak basması,adet.olacakmisim gibi akinti yasadim,,
Ilk kan değerlerin kaçtı canım? Sağlıcakla kavuşursun ınsallah yavruna. :)

Canim yumutlama gunum 10 gun gecti ve o gunlerde iliskiye girdim.belki erken yaptim ama 5 gun sonra adet olmam gerek ve hic bir belirti yok.bebek belirtiside yok bu pzrteside gelmezse bekleyip kadin doguma gidicem neden adet gormuyorum diye bakalim kismet.belkide olmam hamileyimdir hersey kismet yani
hayırlısı olsun hakkımızda ama adetinde gecikebilir hazırlıklı ol çünkü bnm normalde 28 günde bir oluyordum düşükten dolayı 33 gün sonra oldum inşallah hiç adet olmadan sevinçli haberini alırız yine haberdar et bizi:KK68:

Tabiki canim yine yazarim.insallah oyle bir mujdem olur.dunyalarda benim olur.canim bide benimki duzensizdi hapi biraktiktan sonra..ben o duzensizlikte kimyasal gebelik yasadim yine hic bir belirti yok.muhtemel yine gec gelicek.insallah siz mujdeli haber verirsiniz

Arkadaşlar yanlız benim anlayamadığım birşey var. Benim BHCG değerim kimyasal gebelik yaşayan buradaki arkadaşlardan çok daha yüksekti. 107.5 ile başladım, 65.2'ye düştü sonrasında doktor kontrolünde ve kürtaj sonrası düşerek devam etti. Burada genellikle 10-20-30 falan gibi rakamlardan bahsediliyor. Bu konuda fikri olan var mı acaba?
Benim beta hcg 1658 di 3 gun icinde dustu.519 a cok agrili sancili adet gordum canim olabilir yani

Kizlar bu jinekologa gittim.dk hapini birakali 9 ay oldu 3 adet gordum.3uncusude kimyasal gebelikti.dr bakti hormonlar falan temiz.ancak insulin direnci cikti.yumurtaliklarim yumurta uretmedigi icin bebegim olmuyormus.karatay diyeti uygula dedi.seker hapi verdi.ve yumurtlama icin ilac.hayirlusi bakalim bebegim olacakmi

Canim olurmus zaten 3 ayda 5 ayda bir yumurta uretirmis.ama olusan gebelikte benimki gibi sagliksiz olurmus isstenilen saglikli gebelik olmazmis.bana protein dieti verdi.karbonhidratlar sifirlandı.ve glifor verdi.diger kadin dogumcumu aradim.sende baska bir problem yok kullanmaya basla o seker ilacıni yumurtlamalarin duzene girer zayifladikca ilk ay bile gebe kalabilirsin dedi.sen mutlaka diete uy zayifla dedi.bakalim canim.yine bir gelisme olursa burdan arkadaslari bilgilendiricem tabiki.

Cok gecmis olsun canim kendine dikkat et Allahim isterse her turlu olur ama doktorlarin dediklerine uymaya calis senin kilo problemin var mi ki yoksa sadece sekerden dolayi mi bu diyeti verdiler

Var canim evlenirken gecen sene 109 kg dum.suan 103 kiloyum bunu kendim verdim.ama dr karbonhidrati kes dedi.seker vb urunler yok.karatay diyetini uygula dedi.insulin direncin yuksek dedi.sokturucu yapicakti yapmadi belki bebek vardir sali gunu kana bakalim yoksa sokturucu yaparim dedi.kismet bakalim.en azindan sorunu biliyorum canim.cozumude olur insallah

merhaba arkadaşlar bnde nisan ayında kimyasal gebelk geçirdm malesef :KK12: doktr korunmamı söylemedi ama hala hamile kalamadm tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum :KK35:

Back
X