Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

merhaba arkadaslar bende kimyasal gebelik yasadim sanirim,degerim 18 di sonra kanama basladi ve deger dustu fakat hala gebelik testlerinde sonuc pozitif cikiyor. bugunku kan testinde degerim 13. 5 gun oldu ilk testten beri ve kanamam durdu sayilir. vucutta hcg ne zmn sifirlanir. ayrica kanamaniz kac gun surdu.boyle bisey yasayan var mi tskkurler

Benim beta Hcg değerim 55.5ti bir gün sonra kanamam başladı. 6 gün sürdü normal regl sürem kadardı yani. Sonradan da hiç test yaptırmadım açıkcası. 21. Günümdeyim 8 günüm kaldı adet olmama nasip olursa tabi.

hayirlisi canim. bilmiyorum benim O lanmadi hala.sen evde gebelik testide mi yapmadin daha sonra?

hayirli olsun cnm. bende su an kimyasal geciriyorum. cok az lekelenmem var testler hala pozitif. sende durum nasildi kimyasal gecirmissin? kanama vs ne kadar surdu?
Canım bende geçen ay kimyasal geçirdim canını hiç sıkma hemen hamile kalırsın normal adet günün kadr surdu 6 veya 7 gün tamamen bitti bir kaç gün lekeleme olur sonra kanaman başlar sıfırlanır ben en son 5.gibi bişeydi tam hatırlamıyorum sonra adet oldum

sagol cnm :) lekelenmeyle basladi kanama oldu simdi lekelenme gibi cok az ama deger 13 hala.yrn baktiricam bir daha hayirlisi :)

Saglık ocagında baktırdım doktorumu aradım kese oluşmuştur dedi çarşamba gel dedi kalp atısınıda duyarsam hemen yazacam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…