- 17 Mayıs 2016
- 276
- 95
- 18
- 36
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
- #1.081
Merhaba canım adetim 3 gün geçince gittim kan verdim 720 cıktı inşalllh bir sorun cıkmaz.merhaba , umarım iyisindir kimyasal değildir yani... bildiğim kadarı ile kimyasallar 300 den yukarı çıkmıyor.
Slm cnm baktırdın mı tekrardan beta Hcg ne ?Merhaba canım adetim 3 gün geçince gittim kan verdim 720 cıktı inşalllh bir sorun cıkmaz.
Yok canım ya sen baktırdın mıSlm cnm baktırdın mı tekrardan beta Hcg ne ?
Benim daha 8 günüm var adet tarihime cnm beklemedeyim geçikirsem baktırıcam inşYok canım ya sen baktırdın mı
Canim hayırlı uğurlu olur inşallah bende gecen ay kimsayal gebelik yasadım 600den yukarı çıkmadı değerlerim ama senin ki gayet iyi 3 gün icin , ihmal etmeden sağlık ocağında falan kan testi yaptır derimYok canım ya sen baktırdın mı
Benim de 9 gün kaldıBenim daha 8 günüm var adet tarihime cnm beklemedeyim geçikirsem baktırıcam inş
İnş cnm stres bende de yoktu valla inş yumurtlama gününü kaçırmamışızdır. Yumurtlama günü kaçmazsa hamile kalınabilir aslında hayırlısı olsunBenim de 9 gün kaldıama hiç stres yapmadım düşünmedim kafaya takmadım hayırlısı olur insallah canim
Benim beta Hcg değerim 55.5ti bir gün sonra kanamam başladı. 6 gün sürdü normal regl sürem kadardı yani. Sonradan da hiç test yaptırmadım açıkcası. 21. Günümdeyim 8 günüm kaldı adet olmama nasip olursa tabi.merhaba arkadaslar bende kimyasal gebelik yasadim sanirim,degerim 18 di sonra kanama basladi ve deger dustu fakat hala gebelik testlerinde sonuc pozitif cikiyor. bugunku kan testinde degerim 13. 5 gun oldu ilk testten beri ve kanamam durdu sayilir. vucutta hcg ne zmn sifirlanir. ayrica kanamaniz kac gun surdu.boyle bisey yasayan var mi tskkurler
Benim beta Hcg değerim 55.5ti bir gün sonra kanamam başladı. 6 gün sürdü normal regl sürem kadardı yani. Sonradan da hiç test yaptırmadım açıkcası. 21. Günümdeyim 8 günüm kaldı adet olmama nasip olursa tabi.
Yok hiç yapmadım vallahi. Aklıma hiç gelmedi.hayirlisi canim. bilmiyorum benim O lanmadi hala.sen evde gebelik testide mi yapmadin daha sonra?
Bu gün beta yapıldı 3686 cıktı nasıl
Canım bende geçen ay kimyasal geçirdim canını hiç sıkma hemen hamile kalırsın normal adet günün kadr surdu 6 veya 7 gün tamamen bitti bir kaç gün lekeleme olur sonra kanaman başlar sıfırlanır ben en son 5.gibi bişeydi tam hatırlamıyorum sonra adet oldumhayirli olsun cnm. bende su an kimyasal geciriyorum. cok az lekelenmem var testler hala pozitif. sende durum nasildi kimyasal gecirmissin? kanama vs ne kadar surdu?
Hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına bize de umut oldun vallahi. Kese göründü mü peki kalp atışı falan 3000 sen sonra görelebiliyormuş ama 5 haftayı geçince. Bize arada bi haber ver cnm. Benim adet günüme 7 gün kaldı beklemedeyimBu gün beta yapıldı 3686 cıktı nasıl
Saglık ocagında baktırdım doktorumu aradım kese oluşmuştur dedi çarşamba gel dedi kalp atısınıda duyarsam hemen yazacam canımHayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına bize de umut oldun vallahi. Kese göründü mü peki kalp atışı falan 3000 sen sonra görelebiliyormuş ama 5 haftayı geçince. Bize arada bi haber ver cnm. Benim adet günüme 7 gün kaldı beklemedeyim
Cnm var mı bi gelişme ?Saglık ocagında baktırdım doktorumu aradım kese oluşmuştur dedi çarşamba gel dedi kalp atısınıda duyarsam hemen yazacam canım
Canım keseyi gördü doktor yolk sak ta oluşmuş haftaya gel kalp atışlarını dinlicez dedi İnşaallah duyarım dua etCnm var mı bi gelişme ?
Hayırlı olsun cnm dualarım seninle inş Allah gönlüne göre versin inş. Kucağına almayı nasip etsin inşCanım keseyi gördü doktor yolk sak ta oluşmuş haftaya gel kalp atışlarını dinlicez dedi İnşaallah duyarım dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?