- 17 Mayıs 2016
- 276
- 95
- 18
- 36
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
- #1.061
Aminin canım inşaallah senin var mı bebişHayırlı olsun canım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
Aminin canım inşaallah senin var mı bebiş
Bende ocakta kürtaj oldum geçen ay da kimyasal gebelik bu ay inşaallah bır sorun çıkmaz bebegımin kalp atışını duyarım ve inşşaalllhh dileyen isteyen herkese nasıp etsınnnnnn bebişyok malesef bir kere kurtajla sonuclandi bu ayda kimyasal bende soğankürü ne başladım bu ay inşallah faydasını gorurum. Dua edin kızlar dualarinizda KadınlarKlubündeki butun bebek isteyenlere allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin diyin
Amin inşallah canımBende ocakta kürtaj oldum geçen ay da kimyasal gebelik bu ay inşaallah bır sorun çıkmaz bebegımin kalp atışını duyarım ve inşşaalllhh dileyen isteyen herkese nasıp etsınnnnnn bebiş
kan testi yaptın mı beta Hcg kaç çıktı ?Bende ocakta kürtaj oldum geçen ay da kimyasal gebelik bu ay inşaallah bır sorun çıkmaz bebegımin kalp atışını duyarım ve inşşaalllhh dileyen isteyen herkese nasıp etsınnnnnn bebiş
Baktırmadım cnm yarın batıracam Allah izin verirseCnm
kan testi yaptın mı beta Hcg kaç çıktı ?
Allah Hakkı'nda hayırlısını eylesin sonucu alırsan yaz lütfen benim için de bi umut olur. Kimyasaldan sonraki 16. Günüm yumurtam ya çatladı ya da çatlıycak 29 günde bi adet oluyorum. Belki bende hiç beklemeden gebe kalırım inş.Baktırmadım cnm yarın batıracam Allah izin verirse
Bende çok korkuyorum ama bu ay hiç bi şey düşünmedin kafamı rahat tutmaya çalıştım rabbim hayırlısını versin inşaalllhhAllah Hakkı'nda hayırlısını eylesin sonucu alırsan yaz lütfen benim için de bi umut olur. Kimyasaldan sonraki 16. Günüm yumurtam ya çatladı ya da çatlıycak 29 günde bi adet oluyorum. Belki bende hiç beklemeden gebe kalırım inş.
Cnm kan testi yaptırdın mı ? İnş sonucun hayırlı çıkar. Rahat ol Allahım büyük hayırlısıyla kucağına sağlıklı hayırlı bi evlat verir inş .Bende çok korkuyorum ama bu ay hiç bi şey düşünmedin kafamı rahat tutmaya çalıştım rabbim hayırlısını versin inşaalllhh
Yarım saat sonra çıkacak sonucum canım onu bekliyorum amin inşaallahCnm kan testi yaptırdın mı ? İnş sonucun hayırlı çıkar. Rahat ol Allahım büyük hayırlısıyla kucağına sağlıklı hayırlı bi evlat verir inş .
Hadi hayırlısı cnm Allah gönlüne göre versin inş .Yarım saat sonra çıkacak sonucum canım onu bekliyorum amin inşaallah
Canım kana bakıldı beta 720 cıktıHadi hayırlısı cnm Allah gönlüne göre versin inş .
Çok güzel maşallah Kaç gündür adet günün geçiyor. Yada son adet tarihin neydi? Bu kadar yükselmişse daha düşmez bence kimyasal değildir kalbini ferah tutCanım kana bakıldı beta 720 cıktı
İste bu gün geceli 3 gün oluyo canım doktorda çok güzel dedi. Ama yine de korkuyorumÇok güzel maşallah Kaç gündür adet günün geçiyor. Yada son adet tarihin neydi? Bu kadar yükselmişse daha düşmez bence kimyasal değildir kalbini ferah tut
Cnm korkma Allah'a güven tevekkül et inş sağlıklı bi şekilde ilerler beta Hcg değerlerin. Dua et bol bol uzan dinlen çok ayakta gezmeİste bu gün geceli 3 gün oluyo canım doktorda çok güzel dedi. Ama yine de korkuyorum
Ocakta boş gebelik yasamiştim korkuyorum sizce bu beta değerim iyimiCnm korkma Allah'a güven tevekkül et inş sağlıklı bi şekilde ilerler beta Hcg değerlerin. Dua et bol bol uzan dinlen çok ayakta gezme
Adet tarihinizin üzerinden 3 gün geçmesine göre çok iyi 2 gün sonra inş keseyi görürsünüz vajinal ultrasonda. Korkma stres yapmaOcakta boş gebelik yasamiştim korkuyorum sizce bu beta değerim iyimi
bncede çok iyi canım maşallah.. Allah tamamına erdirir inşallah bu defa. hayırlı uğurlu olsn gözün aydınOcakta boş gebelik yasamiştim korkuyorum sizce bu beta değerim iyimi
Aminin inşaalllhh canımmbncede çok iyi canım maşallah.. Allah tamamına erdirir inşallah bu defa. hayırlı uğurlu olsn gözün aydın
Aminin inşaalllhh canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?