- 21 Haziran 2016
- 338
- 318
- 18
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
- #1.181
Maşallah canm değer süper çıkmş. Bu değerde kimyasal hç duymadm bnce olamazBen de temmuzda kimyasal gebelik yaşadım şuan tekrar hamileyim.hiç beklemediğim için şok oldum.yine korkuyorum tabi aynısı olur mu düşer mi diye.inşallah bu sefer olmaz.beta hcg 18.000 çıktı.adet olucam diye gün sayarken hamile çıktım:) darısı isteyen herkesin başına.Amin
Adet olmayı beklerken ( kimyasal yaşadığım için ne zaman olacağını bilemedim) olmadıkça bi türlü evde bi gebelik testi vardı onu yapayım dedim. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim.beta hcg çok yüksek çıktı hatta iki kere ölçüldü yanlış olabilir diye.ultrasonla muayenede de kese göründü çok şükür. Kimyasalda görünmemişti. 22 temmuzda düşük başlamıştı.30 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. İnşallah düşük olmaz yine teşekkürler :)Maşallah canm değer süper çıkmş. Bu değerde kimyasal hç duymadm bnce olamazgecikmen ne kdar peki doktora gösterdnmi bu sonucu?
Adet olmayı beklerken ( kimyasal yaşadığım için ne zaman olacağını bilemedim) olmadıkça bi türlü evde bi gebelik testi vardı onu yapayım dedim. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim.beta hcg çok yüksek çıktı hatta iki kere ölçüldü yanlış olabilir diye.ultrasonla muayenede de kese göründü çok şükür. Kimyasalda görünmemişti. 22 temmuzda düşük başlamıştı.30 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. İnşallah düşük olmaz yine teşekkürler :)
Bu forumu okumaktan bi hal olmuştum üye oldum sonunda bunu söylemek adına.tekrar hamile kalınabiliyor gerçekten.kimyasal gebelik yaşayanlar üzülmesin.ben mahvolmuştum ağlamaktan.Allah tekrar nasip etti çok şükür.Adet olmayı beklerken ( kimyasal yaşadığım için ne zaman olacağını bilemedim) olmadıkça bi türlü evde bi gebelik testi vardı onu yapayım dedim. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim.beta hcg çok yüksek çıktı hatta iki kere ölçüldü yanlış olabilir diye.ultrasonla muayenede de kese göründü çok şükür. Kimyasalda görünmemişti. 22 temmuzda düşük başlamıştı.30 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. İnşallah düşük olmaz yine teşekkürler :)
Düşük temmuzda gerçekleşti bitti.beta hcg sıfırlandı düzenli takiple.bu yeni canım 18.000. 6 haftalıkBence dusuk yapiyor gibi kanaman olmustu ama bebek rahime tutunmustur. Yoksa o tarihler arasi bu kadar beta cikmasi ilginc :)
Kese göründüyse kimyasalı unut şekerim :) bu defa sağlıklı bi gebeliğin var çok şükr rahatlat kendini. Bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah hayırlı uğurlu olsunAdet olmayı beklerken ( kimyasal yaşadığım için ne zaman olacağını bilemedim) olmadıkça bi türlü evde bi gebelik testi vardı onu yapayım dedim. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim.beta hcg çok yüksek çıktı hatta iki kere ölçüldü yanlış olabilir diye.ultrasonla muayenede de kese göründü çok şükür. Kimyasalda görünmemişti. 22 temmuzda düşük başlamıştı.30 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. İnşallah düşük olmaz yine teşekkürler :)
Düşük temmuzda gerçekleşti bitti.beta hcg sıfırlandı düzenli takiple.bu yeni canım 18.000. 6 haftalık
Çok teşekkür ederim inşallahKese göründüyse kimyasalı unut şekerim :) bu defa sağlıklı bi gebeliğin var çok şükr rahatlat kendini. Bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah hayırlı uğurlu olsun
İki kere ölçüldü değer yüksek olduğundan zaten.ben de çok şaşırdım.kimyasal yaşadığımda 250 falandı çünkü.doktora dedim yüksek olması bi sorun olur mu.hayır dedi alt üst değerleri yüksektir beta hcgnin dedi. Amin inşallahİyi cnmm degerler baya fala cikmisti ondan sasirdim acikcasi :) insAlah saglicakla kucagina alirsin :)
Dış gebelik niye olsn canm niye kötü düşünüyosun?Kizlar ya bende geçen ayin 2 de kimyasal düşük yaptim hala adet olmadim buğün kantesti yaptim degerim 2820.29 çikti diş gebelik olabilirmi
Neden dış gebelik olsun ? Doktor muayene etmedi miKizlar ya bende geçen ayin 2 de kimyasal düşük yaptim hala adet olmadim buğün kantesti yaptim degerim 2820.29 çikti diş gebelik olabilirmi
Doktora gitmedim sağlik ocaginda yaptirdim perşembe günü gidicemNeden dış gebelik olsun ? Doktor muayene etmedi mi
Neden olumsuz düşünüyosun ozaman aynı durumdayız kimyasaldan sonra hamile kalmışsın hemen tebrikler :)Doktora gitmedim sağlik ocaginda yaptirdim perşembe günü gidicem
Yüksek degerlerin dedi korkuttu beni göğüs ağrilarim felan hepsi var aslinda kimyasaldan düşük yapinca korktum bundaDış gebelik niye olsn canm niye kötü düşünüyosun?
Yüksek değerler dış gebelik belirtisi olmazki. Benim 18.000 çıktı rahim içi gebelik sorun yok .Yüksek degerlerin dedi korkuttu beni göğüs ağrilarim felan hepsi var aslinda kimyasaldan düşük yapinca korktum bunda
İnşallah canim birde senin sancin oldumu düşükte benim adet sancisi gibi geçirdim 1 hafta oldu kanamam zaten 4-5 haftalikti ondanmi sancim az oldu acebaYüksek değerler dış gebelik belirtisi olmazki. Benim 18.000 çıktı rahim içi gebelik sorun yok .
Çok sevindim inşallah kese gözükür perşembe günü gidicem doktoraYüksek değerler dış gebelik belirtisi olmazki. Benim 18.000 çıktı rahim içi gebelik sorun yok .
Canım değerin çok iyi bende aynı gün kimyasal gebelik yaptım cuma günü 1741 idi sonucum çok iyi yanı degerinKizlar ya bende geçen ayin 2 de kimyasal düşük yaptim hala adet olmadim buğün kantesti yaptim degerim 2820.29 çikti diş gebelik olabilirmi
Sagol canim Allah herkese nasip etsin doktora gözüktükten sonra rahatliycam heraldeCanım değerin çok iyi bende aynı gün kimyasal gebelik yaptım cuma günü 1741 idi sonucum çok iyi yanı degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?