- 2 Eylül 2016
- 347
- 227
- 18
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
- #1.201
Yorumlariniz rahatlatti ya saglik ocagindaki ebe korkuttu bu kadar yükselmesi normal deil diyeCanım değerin çok iyi bende aynı gün kimyasal gebelik yaptım cuma günü 1741 idi sonucum çok iyi yanı degerin
Kötü düşünme bende yarın gozukecegim Allah in izni ile sıkıntı olmaz inşallah iyi dusun iyi olsunSagol canim Allah herkese nasip etsin doktora gözüktükten sonra rahatliycam heralde
Yok kötü düşünmüyorum 10 seneden sonra tekrar gebe kalmam hemde arka arkaya o bile mucize benim için inşallah bebişim sagliklidir bu arada iki üçgün önce kiz çocugu görmüstum düşük yaptigimdada kiz kiyafeti görmüştümKötü düşünme bende yarın gozukecegim Allah in izni ile sıkıntı olmaz inşallah iyi dusun iyi olsun
Hadi hayırlısı bakalım hayır olsun inşallah kız candır yaa:))Yok kötü düşünmüyorum 10 seneden sonra tekrar gebe kalmam hemde arka arkaya o bile mucize benim için inşallah bebişim sagliklidir bu arada iki üçgün önce kiz çocugu görmüstum düşük yaptigimdada kiz kiyafeti görmüştüm
Oğlum var 11 yaşinda kardes istiyodu hep benim annemle aram mesafeli kizim olursa ben onla arkadas gibi olmak istiyorum kismet sağlikli olsun hayirli olsun ne olursaHadi hayırlısı bakalım hayır olsun inşallah kız candır yaa:))
Benim kanamam 22 temmuzda hafif lekelenme olarak başladı.10 gün sürdü.4 günü yoğundu sadece bu on günün.sancılı geçti ama aşırı değil.adete benziyodu sancı evet. benim de çok küçüktü 4 haftalık falan.beta hcg 240 küsürdü sanırım.doktor keseyi görmedi bi hafta sonra tekrar gelin dedi bi gittik yine kese yok hcg ölçüldü hiç yükselmemiş.anlaşıldı durum.yani kimyasal gebelik olduğu.kanama da başladı zaten aynı gün.İnşallah canim birde senin sancin oldumu düşükte benim adet sancisi gibi geçirdim 1 hafta oldu kanamam zaten 4-5 haftalikti ondanmi sancim az oldu aceba
Ebe de bi alem.benim 18.000i görse ne derdi acaba.doktorum normal dedi de ben de bi tırsmadım değil.inşallah bi aksilik olmaz başka türlü.Yorumlariniz rahatlatti ya saglik ocagindaki ebe korkuttu bu kadar yükselmesi normal deil diye
Geçmiş olsun öncelikle.ben de bilmiyordum yaşamadan önce.çok normalmiş ama.hatta bazı kadınlar anlamaZmış bile adet gecikmesi sanarmış test yapmadıklarından.benim betahcg kanama başladıktan bi hafta içinde sıfırlanmıştı.merhaba arkadaşlar ben de bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. geçen hafta çarşamba bhcg değerim 41di, 2 gün sonra 85 oldu. bugün 55.. henüz kanama yok, bekliyorum.. 2 gün sonra yeniden bhcg bakıcaz. hiç bilmiyordum bu kimyasal gebelik durumunu. bugün öğrenmiş oldum.. zaten bir anormallik olduğu belliydi.. ilk gebeliğimi öğrendiğimde 26000 çıkmıştı, bunda 41. geç döllenmedir filan dedik ama.. nasip işte.
26.000 kaçıncı haftada çıkmıştı.benim 5.5 ya da 6. Hafta 18.000 çıktı çok yüksek diye tekrar ölçüldü de.merhaba arkadaşlar ben de bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. geçen hafta çarşamba bhcg değerim 41di, 2 gün sonra 85 oldu. bugün 55.. henüz kanama yok, bekliyorum.. 2 gün sonra yeniden bhcg bakıcaz. hiç bilmiyordum bu kimyasal gebelik durumunu. bugün öğrenmiş oldum.. zaten bir anormallik olduğu belliydi.. ilk gebeliğimi öğrendiğimde 26000 çıkmıştı, bunda 41. geç döllenmedir filan dedik ama.. nasip işte.
Maşallah olur inşallah Allah in izni ile bebislerimize kavusuruz inşallah:))Oğlum var 11 yaşinda kardes istiyodu hep benim annemle aram mesafeli kizim olursa ben onla arkadas gibi olmak istiyorum kismet sağlikli olsun hayirli olsun ne olursa
26.000 kaçıncı haftada çıkmıştı.benim 5.5 ya da 6. Hafta 18.000 çıktı çok yüksek diye tekrar ölçüldü de.
İnşallah canimMaşallah olur inşallah Allah in izni ile bebislerimize kavusuruz inşallah:))
Benide korkuttu ebe normal deil bu deger diye perşembe gidicem insallah bi sorun olmazÇok emin değilim 5.haftanın sonu olması lazım canım. Bize de çok yüksek gelmişti ama doktor yoo hiçbir sıkıntı yok dedi. Endişelenme, sağlık ocağındakiler yeterli bilgiye sahip olmayabiliyor.
Yok bana da doktorum öyle dedi sağlık ocağında ölçTürmedim ama duyanlar çok yüksek diyor ondan korktum.teşekkürler bilgi için rahatladım birazÇok emin değilim 5.haftanın sonu olması lazım canım. Bize de çok yüksek gelmişti ama doktor yoo hiçbir sıkıntı yok dedi. Endişelenme, sağlık ocağındakiler yeterli bilgiye sahip olmayabiliyor.
Yok bana da doktorum öyle dedi sağlık ocağında ölçTürmedim ama duyanlar çok yüksek diyor ondan korktum.teşekkürler bilgi için rahatladım biraz
Benide korkuttu ebe normal deil bu deger diye perşembe gidicem insallah bi sorun olmaz
Aminnn İnşallahinşallah canım sorunsuzdur. Rabbim sıhhatli bebekler nasip eylesin bizlere.
doktor muayene etmeden anlaşılamaz canm niye korkutuyolar boş yere anlamıyorm..takma kafana canm hiç düzgün bi doktor muayenesiyle kafan rahatlar zatenYüksek degerlerin dedi korkuttu beni göğüs ağrilarim felan hepsi var aslinda kimyasaldan düşük yapinca korktum bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?