Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Canım ben gittim 3 gün önce. önce hematolojiye gidiyosun söylüyosun ordan tahlil istiyolar sonra tıbbi genetiğe gidiyosun ordanda kan istiyolar soy ağacı gibi bişey çıkarıyolar eşinle git ama daha sonra eşinle senin kromozomlarınızı incelemek için gün veriyorlar bana 22 ocağa verdiler herkeste aynı dert artık normal hamile kalıyım doğuruyum olayı bitmiş anam ya.ikiside aynı bölümde zaten çok uzun sürmüyo işlemler ama tahlillerin hepsi yaklaşık bir ayı bulacak sonuçların çıkması hayırlısı bakalım ama mutlaka git ücretsiz herşey zaten bide rahim filmi çektir mutlaka ben perşembeye onuda çektiricem tüplerin açıkmı rahim nasıl hep onda çıkıyo bide işin tuhafı rahim filmi çektirip ertesi ay hemen hamile kalan o kadar çok insan varki vardır bi hikmeti heralde
Cok sagol canim rahim filmi iconde kadin doguma gitmem gerekiyor degil mi ozelde gitmistim doktor rahim filmi dememisti de sadece genetik test istemisti hepsini yaptirayim artik cokkk istiyorum ya rabbim versin ins

Cok sagol canim rahim filmi iconde kadin doguma gitmem gerekiyor degil mi ozelde gitmistim doktor rahim filmi dememisti de sadece genetik test istemisti hepsini yaptirayim artik cokkk istiyorum ya rabbim versin ins
Aminn inşallah hepimize versin canımm.evet kadın doğuma git ben özel hastanede çektiricem hafif anesteziyle acı hissetmeden çekiliyomuş 5 dklık bi işlem 700 800 tl civarı ama devlettede yapılıyodur nasıl bilmem

Yok cnm çektirmedim gerek yok dediler. Gebelik oluşuyor sonuçta.Baktık olmuyo onuda yaptırırız artık
Bende öyle düşünüyordum canım gebelik oluşuyor sorun yoktur diye ama rahimde bebeğin kesesinin oluştuğu yerde rahim içinde bi problem olabilir dedi buda rahim filmi çekilmeden anlaşılmazmış rahim bebeği neden tutmuyor kese niye oluşamıyor onla anlaşılır ancak gerekli bişey dedi bende 3. Oldu senin süreç nasıl bilmiyorum canım

Bende öyle düşünüyordum canım gebelik oluşuyor sorun yoktur diye ama rahimde bebeğin kesesinin oluştuğu yerde rahim içinde bi problem olabilir dedi buda rahim filmi çekilmeden anlaşılmazmış rahim bebeği neden tutmuyor kese niye oluşamıyor onla anlaşılır ancak gerekli bişey dedi bende 3. Oldu senin süreç nasıl bilmiyorum canım
Benimde 3 canım ama film tıkanıklık varmı rahim yüzeyi düzenlimi diye çekilir. Neden tutunmuyo falan onu göstermezki. Tabiki yaptırmakta fayda var. Sen çıktımı sonuç

Canım ben perşembe günü çektiricem adetten sonraki 5 gün içinde çekiliyomuş valla bilmiyorum kuzum işte ne var ne yok deniyoz :KK70:ama doktorum doçent ve eline aldığı hastaların gebelik oranı%80 diye duydum yeni başladım bende bu dr a bakalım nasıl olacak ama bide bi göz at internete rahim filmi çektirip ertesi ay hamile kalan çok kişi okudum verdikleri ilaçmı etkiliyo acaba sebebi neyse

Kızlar bilgi vermek için yazmak istedim bugğn rahim filmi çektirdim genel anasteziyle hiç bişey hissetmeden hallettim şükür.sonuç olarak bozuk para büyüklüğünde bi polip tespit edildi dr düşüklere polibin sebep olabileceğinden bahsetti embriyonun oluştuğu bölgede olduğu için keseyi sıkıştırıp düşüğe yol açabiliyormuş bide rahim boşluğumda üçgen şeklini biraz kaybetmiş sol tüpte daralma varmış netten baktım epeyce yarında inşallah polip alınacak hiç ummadığım şeyler valla size tavsiyem tekrarlayan düşüğünüz varsa kesinlikle rahim filmi çektirin yazık olmasın yavrucaklarımıza

Merhaba oğlum dogmadan once kimyasal gebelik geçirdim bilmedigim bisiydi ve cok uzulmustuk sonra 1 regl gorup pesine hamile kalip oglumu aldik kucağımiza sukurler olsun.
Yeniden bebek planliyorduk haziran ayinda yine kimyasal gebelik gecirdim ve bu kez degerim 570 iken 190a inip regl oldum sonra duzenim değişcek zaten diye hic pesine dusmeden normal yaşadık 12 gun geciktiginde bile degilimdir ama yapiim diye test yaptım ki aninda cikti kan ise 12binlere ulasmis kese falan gorduk direkt cok şükür Allahima dualarim kabul oldu bi kiz bebek bekliyoruz hic umutsuz olmayın kimyasal gebelik pesine saglikli gebeliği getiriyor. Sevgiler .
Çok sevindim umarım ben de yaşarım bu mutluluğu. Regle 18 kasımda beta 22 ydi 22 kasımda 32 çıkmıştı, sağlıkocağındaki doktor fazla yükselmemiş demişti aslında ama ben yine de umutluydum. İlk gebeliğimdi. Gece bel ağrısı, önce kahverengi sonra pembe leke geldi yerleşme kanamasıdır dedim ama bu sabah kanama arttı. Hastaneye gittik ve kan tahlili verdik 6 ya düşmüş beta. :(

Merhaba hnımlar 11 gün önce kimyasal gebelik yaşadım kanamam hala devam ediyor daha ne kadar sürer :( bir daha hmile kalma oranım Nasl ki arkadaşlar

Merhaba hnımlar 11 gün önce kimyasal gebelik yaşadım kanamam hala devam ediyor daha ne kadar sürer :KK43: bir daha hmile kalma oranım Nasl ki arkadaşlar
Merhaba uzun sürmüş kanaman; doktora sordun mu, ya da reglin hep böyle uzun oluyor muydu? Ben de geçen ay yaşadım kimyasal ama kanamam normal regl gibiydi hatta ağrım daha azdı ve normal 1 haftada bitti.

Hepinize merhaba gecen ay bende kimyasal gebelik yasadım ilk deperim adet günü 28 4gün sonra 160 4 gün sonra 350 sonra kahverengi lekelenmeler sonra hızlı bir düşüş 300 32 8 ve sıfırlandı kanamam 10 gün sürdü bu ay 12 sinde adet olmalıydım battan 6 gün önce evde bi obü testi vardı denedim pik cıktı sabah eczaneden test aldım silik cizgi 3 gün boyunca tekrar ettim kıyulasıyordu dün akşam kan verdim bata 3 gün kala testim 206 hamileyim dr cuma günü gel bakalım dedi bende kimyasal yasayınca nütün topicleri tek tek okudum hep umut ettim sevindim kimimizin derdine üzüldüm cogu yazı bana umut oldu suan bunu yazmamın sebebi sizede umut olsun diye gecen ay kimyasal yasadım bu ay tekrar hamileyim inşallah sağlıkla ilerler sizlerinde güzel haberlerini okurum

Merhaba hnımlar 11 gün önce kimyasal gebelik yaşadım kanamam hala devam ediyor daha ne kadar sürer :KK43: bir daha hmile kalma oranım Nasl ki arkadaşlar
Canım şu anda ben de aynı şeyi yaşıyorum. Bir hafta önce sevinçten uçarken şuan dipteyim. Çok üzücü bir durum öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Bir dahaki hamileliğinde asla bir tehlike yaratmıyormuş. Hatta böyle kimyasal geçirip hemen arkasından tekrar hamile kalan o kadar çok kişi var ki. Bugünler geçecek inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile olacağız.

Bende gecen ay yaşadım kimyasal gebelik kanamam 10 gün kadar sürdü tabi sonrasında lekelenmelerimde oldu ama bitti ve bu ay yine hamileyim yani tekrar hamile kalman icin engel değil doktorum bana korunmana gerek yok operasyon görmedin hatta rahmin iyice temizlendi cok kolay hamilr kalıcaksın dedi ve aynı ay hamile kaldım umudunu kaybetme

Hepinize merhaba gecen ay bende kimyasal gebelik yasadım ilk deperim adet günü 28 4gün sonra 160 4 gün sonra 350 sonra kahverengi lekelenmeler sonra hızlı bir düşüş 300 32 8 ve sıfırlandı kanamam 10 gün sürdü bu ay 12 sinde adet olmalıydım battan 6 gün önce evde bi obü testi vardı denedim pik cıktı sabah eczaneden test aldım silik cizgi 3 gün boyunca tekrar ettim kıyulasıyordu dün akşam kan verdim bata 3 gün kala testim 206 hamileyim dr cuma günü gel bakalım dedi bende kimyasal yasayınca nütün topicleri tek tek okudum hep umut ettim sevindim kimimizin derdine üzüldüm cogu yazı bana umut oldu suan bunu yazmamın sebebi sizede umut olsun diye gecen ay kimyasal yasadım bu ay tekrar hamileyim inşallah sağlıkla ilerler sizlerinde güzel haberlerini okurum
Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. İnşallah bizim gibi isteyenlere nasip etsin. Amin :)

Canım şu anda ben de aynı şeyi yaşıyorum. Bir hafta önce sevinçten uçarken şuan dipteyim. Çok üzücü bir durum öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Bir dahaki hamileliğinde asla bir tehlike yaratmıyormuş. Hatta böyle kimyasal geçirip hemen arkasından tekrar hamile kalan o kadar çok kişi var ki. Bugünler geçecek inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile olacağız.
Amin canım gerçek tn Rabbim kimselere yaşatmason Rabbim kolaylık versin inşallah inşllh ümitlerm bu aya bklım nasip

Bende gecen ay yaşadım kimyasal gebelik kanamam 10 gün kadar sürdü tabi sonrasında lekelenmelerimde oldu ama bitti ve bu ay yine hamileyim yani tekrar hamile kalman icin engel değil doktorum bana korunmana gerek yok operasyon görmedin hatta rahmin iyice temizlendi cok kolay hamilr kalıcaksın dedi ve aynı ay hamile kaldım umudunu kaybetme
Canım bu mesaja nasıl sevindim bilemezsn bna ümit oldn çok teşkkr ederim rabbm kucağımzı boş bırakmasın canım senide çok tebrik ederim rabbm sağlıklı hyırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

Back
X