Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Canım bu mesaja nasıl sevindim bilemezsn bna ümit oldn çok teşkkr ederim rabbm kucağımzı boş bırakmasın canım senide çok tebrik ederim rabbm sağlıklı hyırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
Amin canım tesekkür ederim allahım sizlerede nasip etsin en kısa zamanda insallah burdaki herkes dualarımda

Merhaba kızlar eylül de ben de kimyasal gebelik geçirdim. Ekim ve kasım adet dönemlerimde ara lekelenmelerim oldu. Sonrasında adet gördüm. Araştırdım 2 adet dönemi kanamalar normalmiş. Bu ay adetim 4 gün geçti. ama hiçbir belirtim yok. Gebelik testi yapmaya da korkar oldum. :( Adet düzensizliği yaşayan oldu mu hiç. Kimyasal gebelik sonrası?

Merhaba kızlar eylül de ben de kimyasal gebelik geçirdim. Ekim ve kasım adet dönemlerimde ara lekelenmelerim oldu. Sonrasında adet gördüm. Araştırdım 2 adet dönemi kanamalar normalmiş. Bu ay adetim 4 gün geçti. ama hiçbir belirtim yok. Gebelik testi yapmaya da korkar oldum. :KK43: Adet düzensizliği yaşayan oldu mu hiç. Kimyasal gebelik sonrası?
bunu ben de merak ediyorum, normalde regl olmam gerekiyor bugün yarın ama bakalım ne zaman olacağım, 4 gün geçti ise sen test yaptır her ihtimale karşı. Ya da kendine dikkat et her ihtimale karşı..

bunu ben de merak ediyorum, normalde regl olmam gerekiyor bugün yarın ama bakalım ne zaman olacağım, 4 gün geçti ise sen test yaptır her ihtimale karşı. Ya da kendine dikkat et her ihtimale karşı..
Gebe hissetmiyorum kendimi.Diğerinde bariz farklılar vardı. Bilmiyorum her gebelik farklımı olur.

Gebe hissetmiyorum kendimi.Diğerinde bariz farklılar vardı. Bilmiyorum her gebelik farklımı olur.
Ben de henüz regl olmadım ucuz test alıp baktım negatif. Biraz canım sıkıldı, regl belirtileri de yok, bu nasıl bi şeyse düzeni bozuyor maalesef. Beklemekten başka yapacak bi şey yok...

Akşam bende alıp test yapacağım bakalım. Daha olmadı hafta sonu doktora gideceğim. Kimyasal genelik sonrası hiç kontrole gitmedim.

Merhaba kızlar eylül de ben de kimyasal gebelik geçirdim. Ekim ve kasım adet dönemlerimde ara lekelenmelerim oldu. Sonrasında adet gördüm. Araştırdım 2 adet dönemi kanamalar normalmiş. Bu ay adetim 4 gün geçti. ama hiçbir belirtim yok. Gebelik testi yapmaya da korkar oldum. :KK43: Adet düzensizliği yaşayan oldu mu hiç. Kimyasal gebelik sonrası?
Canım inşallah hayırlısıyla gebesindir.Benim 4 ay düzenim bozulmuştu.Geç düzene girdi.Herkesin bünyesi farklıdır ama.

Bugün doktora gittim beta hcg 2 çıktı. Adette yok. Rahim kalın dedi doktor. Şükür kist vs yok. 1 hafta bekleyelim dedi. Adet gelmezse tekrar kan testi yapılacak.

Sat 26 kasımdı, hala regl olmadım, test yaptım evde negatif. Bakalım kaç gün daha bekleyeceğim böyle. inşallah bi an önce regl olurum :(((

merhaba arkadaşlar bende eylülün sonunda kimyasal gebelik yaşadım sonrasında 50 günden fazla sürdü diğer reglim gelmesi regl düzensizliği oluşuyor.Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.Sonrasında kist oluştu şükür bu ay kist mist yok tertermiz çalışmalara devam.Tüm isteyenlere rabbim nasip etsin inşallahh

Kizlar ins ikimizde hamilesinizdir. Bende 2 kimyasalda da sonrasinda hic duzensizlik yasamadim hep gunu gunune oldu. Benimde bat 5 ocak bu ay 9 gun sogan suyu yapmistim ins ise yarar yoksa da artik ciddi sekilde bir doktora gidecegim

Benim de ilk denememde kimyasal olmustum ama adet gunum gecikmedi sonraki ay gebe kaldim..Allah isteyen herkese versin İnsallah

Merhaba arkadaslar 12 aralikta kimyasal gebelik gecirdim sanki daha once hic gebelik yasamamisim gibi inanilmaz sevindik cok sukur bir tane 9 yasinda oglum var.1 senedir cocuk istiyorduk hersey duzene girdi artik bir cocugumuz daha olsun dedik fakat kimyasal gebelik gecirdim.demekki hayirlisi buymus tabiki uzulduk ozellikle oglum,doktoruma sordum hic sıkıntı yok tekrar hamile kalabilirsin dedi bizde korunmuyoruz bu arada ben sogan kürü yapiyorum rahim temizlensin diye bide folik asit iciyorum.hayirlisiyla bekliyoruz Allahim ne zaman nasip ederse..

Merhaba arkadaslar 12 aralikta kimyasal gebelik gecirdim sanki daha once hic gebelik yasamamisim gibi inanilmaz sevindik cok sukur bir tane 9 yasinda oglum var.1 senedir cocuk istiyorduk hersey duzene girdi artik bir cocugumuz daha olsun dedik fakat kimyasal gebelik gecirdim.demekki hayirlisi buymus tabiki uzulduk ozellikle oglum,doktoruma sordum hic sıkıntı yok tekrar hamile kalabilirsin dedi bizde korunmuyoruz bu arada ben sogan kürü yapiyorum rahim temizlensin diye bide folik asit iciyorum.hayirlisiyla bekliyoruz Allahim ne zaman nasip ederse..
Aynı günlerde yaşamışız :( neyseki geçti o günler geride kaldı sağlıkla gelecek bebişler inşallah

Back
X