Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Hanımlar iyi akşamlar yeni katılıyorum ben aranıza eşim ekim ayında varikosel ameliyatı oldu Şubat ayında günüm geçti test yaptım pozitif cikti ama cizgi silikdi.tekrar yaptım negatif cikti sonra dr. Gittim kimyasal gebelik geçirmişsin dedi.bu ayın 25ne olmam gerekti ama olmadım 27.sinde test yaptım merakimdan negatif diye cope attim bugun içimden bi ses bi daha bak dedi baktım çizgi vardi ama yine silik cikmisumidlenmem gerek mi yoksa yine aynı olurmu 2.gün geçikmeden sonra test yaptım acaba erken diyemi öyle oldu.böyle yaşayan varmi.bilgilerinize ihtiyacım var

Hanımlar iyi akşamlar yeni katılıyorum ben aranıza eşim ekim ayında varikosel ameliyatı oldu Şubat ayında günüm geçti test yaptım pozitif cikti ama cizgi silikdi.tekrar yaptım negatif cikti sonra dr. Gittim kimyasal gebelik geçirmişsin dedi.bu ayın 25ne olmam gerekti ama olmadım 27.sinde test yaptım merakimdan negatif diye cope attim bugun içimden bi ses bi daha bak dedi baktım çizgi vardi ama yine silik cikmisumidlenmem gerek mi yoksa yine aynı olurmu 2.gün geçikmeden sonra test yaptım acaba erken diyemi öyle oldu.böyle yaşayan varmi.bilgilerinize ihtiyacım var

Testlerin sadece ilk yarım saat değerlendirilmesi gerekiyormuş. Aradan süre geçince silik çizgi çıkıyor genelde. Geçen ay ben de hayal kırıklığı yaşadım sizinki gibi sobradan baktım teste

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay bi değişik haller icindeyim ayin 17 sinde beta hcg 37 çıktı bir gun sonra 70 cikti ve üç gün sonra 46 ya düştü bi gün sonra tekrar 62 çıktı doktorum kimyasal gibi görünüyor ama acele etmeyelim dedi progesteron başladı ve pazartesi tekrar beta hcg bakalım dediona göre bir yol cizecegiz dedi benim cçok fazla olmamak kaydıyla kanamam oluyor inşallah sonu kurtaja gitmez ve kendiliğinden sonlanir

Acaba kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar ilaç kullandınız mı yada kurtaja gerek kaldı mı

hayır ilacada kürtajada gerek yok . normal adet görüyorsun sadece. çok ağrın olduğunda ağrı kesici alabilirsin o kadar.

arkadaşlar merhaba, bende bugün katıldım aranıza.Bende geçen ay kmyasal gebelik yaşadım geçen ay ayın 1'inde kanamam başlamıştı. Bu ay adetimde gecikme olur mu? kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar bir sonraki adetiniz düzenli mi oldu? Yardımcı olursanız sevinirim :)

arkadaşlar merhaba, bende bugün katıldım aranıza.Bende geçen ay kmyasal gebelik yaşadım geçen ay ayın 1'inde kanamam başlamıştı. Bu ay adetimde gecikme olur mu? kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar bir sonraki adetiniz düzenli mi oldu? Yardımcı olursanız sevinirim :)
inanki bende bilmiyorum canim yaa benim durum da karisik bu ay banada kimyasal gebelik dediler ama beta hcg yukseliyor surekli

bu gun sonucum 166,05 cikti ayin 25 inde 62 cikmisti

aylinkaya13 aylinkaya13 doktoruma ulsamadim maalesef yarin gorusurum insallah ama iki deger arasinda dort gun var ve buda cok anlamli bi yukselis gibi gelmedi bana

herkese merhaba, forumda yeniyim. deneyimlerimi paylaşmak istedim.
benim de kimyasal gebelik geçti başımdan. regl olmama birkaç gün kala vücudumda değişiklikler hissedip bir test yapmaya karar evrdim ve silik de olsa bir çizgi çıktı ve testi yaptığımın gecesi yoğun bir kanama ve ağrı oldu. Sabah doktorumu aradığımda muhtemelen kimyasal gebelik, korkma bu senin kolay hamile kalacağını gösterir dedi. Genelde kimyasal gebelik yaşayanlar birkaç ay sonra hamile kalırlar dedi ki dediği gibi oldu, bir ay sonra hamile kaldım. Hiç bir sorun yaşamadan da bebeğimi kucağıma aldım. İçinizi ferah tutun ve bence sürekli test yapmayın, akışına bırakın. Hamile miyim diye düşündükçe ve vücudunu dinledikçe bence biz kadınlar kendimizi o havaya sokuyoruz ve sonra test negatif çıkınca üzülüyoruz.

eylul7158eylul eylul7158eylul Mrh canım sen de benim gibi kimyasal gebelik yasayanlardansin canım senin şu andaki durumun ne benim en son 9 martta yaşadım adeti yani düşüğü ve bir ay dinlenmek istedim yeniden adet olmayı bekliyorum ama betam hala sifirlanmadi en son pazartesi yaptırdım 18 di benim değerler 619 u geçmisti yeniden ovulasyon testleri aldım yeniden adet olmayı bekleyeceğim 2. Günü hormon testi yaptırmayı düşünüyorum ayrica 13.gunu doktora gidip yumurtama baktirayı düşünüyorum benim 18-22. Günler arasında ovulasyon oluyor

herkese merhaba, forumda yeniyim. deneyimlerimi paylaşmak istedim.
benim de kimyasal gebelik geçti başımdan. regl olmama birkaç gün kala vücudumda değişiklikler hissedip bir test yapmaya karar evrdim ve silik de olsa bir çizgi çıktı ve testi yaptığımın gecesi yoğun bir kanama ve ağrı oldu. Sabah doktorumu aradığımda muhtemelen kimyasal gebelik, korkma bu senin kolay hamile kalacağını gösterir dedi. Genelde kimyasal gebelik yaşayanlar birkaç ay sonra hamile kalırlar dedi ki dediği gibi oldu, bir ay sonra hamile kaldım. Hiç bir sorun yaşamadan da bebeğimi kucağıma aldım. İçinizi ferah tutun ve bence sürekli test yapmayın, akışına bırakın. Hamile miyim diye düşündükçe ve vücudunu dinledikçe bence biz kadınlar kendimizi o havaya sokuyoruz ve sonra test negatif çıkınca üzülüyoruz.
Herhangi bir şeyler yaptın mi bitkisel falan bir de ben ovulasyon testi yapıyorum sen de yaptın mi hangi günleri degerlendirin
ben 9 martta kanamayı yaşadım yeniden adet olayım ondan sonra yeniden çalışmalara başlarım dedim

Adet olarak atıyor vücut ilaca gerek yok eğer dusmezse doktor uygun görürse ilaç verir
canim benim beta hcg yukseliyor dunde 222.20 cikti yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek kanama var ama beta hcg dusmuyor yukseliyor anlanli da yukselmiyor zaten insallah hayirlisi olur

Back
X