Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Kizlar merhaba ben bisey sormak istiyorum bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim önce lekenme seklinde geldi sonra adet kanamasina döndü ve bir hafta sürdü bu ay adetim 6 gün gecikti acaba bu adet duzensizligi mi yoksa tekrar hamile miyim cok istiyorum bi daha hamile kalmayi ama cok umitlenmekte istemiyorum hersey Allahn elinde kafam da cok karisti benim adet günüm en fazla 2 gun gecikirdi niye böyle oldu bilgisi olan var mi acaba..
Canim öncelikle çok sevindim bende aynı şekilde hamile kaldım acil test almani tavsiye ediyorum.. gecikme yaşayanlar var elbette ama çoğu okuduğum kadariyla hamile kalmış yani kimyasal gebelik yaşayanlar sevinsin . Bir sonraki ay hamile olmasada 3 ay icinde oluyorlar . Sonucu bekliyorum hayırlısı

Ayy hadi ins canim yaa çok sagol cevabin için yarin ilk işim test alip yapmak olck

Sana tavsiyem öyle hemen herkese söyleme nazara gelirsin benim herkes duydu şimdi düşük tehlikem var yatıyorum kendine dikkat et sakın ağır iş yapma rutin işler bile yoruyo dikkat et ilk 3 ay allah tamamini erdirsin
Cok gecmis olsun canim yaa Allah korusun bi yakin akrabalara soylemeyi düsünüyorz bende korkuyorum ilki kimyasal olunca Allah yardimcin olsun yat dinlen sende ins. Saglikla alirz bebisleri kucaklarimiza

mrb arkadaşlar bende 2 kere kimyasal gebelik geçirmiştim en son bu ay hamile olduğumu öğrendim ve buda malesef kimyasal çıktı baya bi doktor ve hastane dolaştım artık ne yapcağımıda bilmiyorum sürekli düşük yapıp normal hamilellik yaşayan varmı yada bu şekilde olup hangi tedavilerden geçtiler bu arada bütün testlerimde yapıldı sorun gözükmüyor :(

Canım ben bir kez yaşadım ama benim bir arkadasım da sürekli tekrar etmişti doktor da hamile kalır kalmaz gel demişti hamile kalmadan birşey yapılmamıştı sonra iğne ilaç kleksan diye bir ilaç var yani sürekli düşükler de sorun olsun olmasın veriyor çoğu doktor bunları yaptı galiba sonuçta kızına kavuştu arkadaş da.. Hamile kalabiliyorsan bebişini de kucağına alırsın Allah'ın izniyle.. Iyi bir doktor bul onla devam et..

bu sefer değerim 182 di kanamam vardı progestanı bile benim zorumla verdi doktor özel muaneyede gittim özel hastaneyede devlet hastanesine artık tüp denemeye karar verdim çok yıpratıcı süreç :( inş. bende tez zamnda sağlşıklı bi şekilde hamile kalırım sizler gibi maşallah bu arada hamileliğiniz sorunsuz geçmesi dileği ile ...

Tarih değişebilir diyorlar ya canım işte o yüzden tarihten de emin olamıyorum geçen ay 20sinde regl oldum. Şimdi 2 gün mü geçti tarih mi değişti kestiremiyorum. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Allah
Canim bende o konuda kararsiz kalmistim ama doktor kimyasal gebeligi dusuk olrak yada gebelik olarak gormuyorz dedi cogu kadin kimyasal gecirirmis ama farkina bile varmazmis adet kaniyla disari atilir dedio yuzden sen bir hafta bekle garanti olsun hayirlisiyla olur ins

Allah yardımcımız olsun canım inş vardır bebiş bende geçen ay düşük Yaptım tüp bebekle hamile kalmıştım bu ay 11 gün geçti korkudan test te yapamıyorum sağ tarafım bir haftadır ağrıyor hamile ikende ağrırdı hep

Allah yardımcımız olsun canım inş vardır bebiş bende geçen ay düşük Yaptım tüp bebekle hamile kalmıştım bu ay 11 gün geçti korkudan test te yapamıyorum sağ tarafım bir haftadır ağrıyor hamile ikende ağrırdı hep
İnşallah bebiş tutunmuştur canım. 11 gün uzun bi süre test yap bence

2015-07-24 08.45.37.webp
2015-07-24 08.45.37.webp kızlar salı günü yaptım çok silikti bunu da bu sabah yaptım koyulaşmış. geçen ay kimyasaldı ve o bundan daha silikti. Kan testi yaptırmaya korkuyorum çünkü adet olacakmış gibi ağrılarım var kararsız kaldım.

Back
X