Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Kasım in 23 ünde kimyasal yaşadım. Ne zaman hamile kalabilirim Sizce. Hemen hamile kalan oldu mu
ben geçen ay kimyasal yaşadım,adet günüm geldi ve adet oldum o gün kan tahliline gidicektim hatta.adetten 4 gün önce idrar testinde silik çıkmıştı.

Bu ay adetime 5 gün kala silik ama daha net çıktı.Gecikme olmadan test yapmak istemiyorum ama göğüslerimde çok anormal bir acı ve dayanamayıp test yapıyorum.Ama adetim 1 hafta gecikmeden kan testi yaptırmicam..Şimdilik beklemedeyim çok umutlanmak istemiyorum yine kimyasal olur diye.Bence adetiniz gecikmeden test yapmayın.

Kasım in 23 ünde kimyasal yaşadım. Ne zaman hamile kalabilirim Sizce. Hemen hamile kalan oldu mu
Ben 5+5günlük hamileyken düşük yaptım resmen kese şeklinde düştü lavaboya o yüzden kimyasalmı normal gebelikmi bilmiyorum ardından 1 defa regli oldum ikinciye olmadım 4 gün günüm geçince evde idrar testi yaptım pozitifti ve kan testi yaptırdım 1500 çıktı beta degerim.Ama şunu söyleyin iki hamileligimde tam kafamdan attıgım bir döneme denk geldi hiç beklemiyodum hamile olacağımı.Kafam başka şeylerle meşkuldü çünkü.

Kizlar bende kimyasal gebelik geciriyorum beta degerim hala sifirlanmadi.ams 2 gundur reglim devam ediyor. Sonraki ay hic ilac kulaanmadan hemen hamilelik oluyormu

Ben 5+5günlük hamileyken düşük yaptım resmen kese şeklinde düştü lavaboya o yüzden kimyasalmı normal gebelikmi bilmiyorum ardından 1 defa regli oldum ikinciye olmadım 4 gün günüm geçince evde idrar testi yaptım pozitifti ve kan testi yaptırdım 1500 çıktı beta degerim.Ama şunu söyleyin iki hamileligimde tam kafamdan attıgım bir döneme denk geldi hiç beklemiyodum hamile olacağımı.Kafam başka şeylerle meşkuldü çünkü.

Keske bende kafamdan atabilsem hic dusunmesem :(

Kizlar merhaba 2 once hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim hem kanda hem idrarda netlestirmistik aradan 10 gecti 2gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum.tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icinkendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimizmantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorummm.allah kimseye vermesin rabbimmm.

Merhba kizlar kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kaldim tabi onuda 8+5te kalbi durdugu icin aldilar o ayri ama hamile kalabiliyosunis koruaniza da gerek yok bana doktrm korunma.demisti ondan once ilk dusugumde de kurtaj olmstum onda korunmustum saglikli hamilelik nasip etsin ben 3bebeigkmi kaybettim dua okuyoruz isteyen herkese de okunur topigimize http://www.kadinlarkulubu.com/forum...friciye-isteyene-okunur.895664/#post-44657295

ben geçen ay kimyasal yaşadım,adet günüm geldi ve adet oldum o gün kan tahliline gidicektim hatta.adetten 4 gün önce idrar testinde silik çıkmıştı.

Bu ay adetime 5 gün kala silik ama daha net çıktı.Gecikme olmadan test yapmak istemiyorum ama göğüslerimde çok anormal bir acı ve dayanamayıp test yapıyorum.Ama adetim 1 hafta gecikmeden kan testi yaptırmicam..Şimdilik beklemedeyim çok umutlanmak istemiyorum yine kimyasal olur diye.Bence adetiniz gecikmeden test yapmayın.
Sonuc ne simdi insallah hamilesindir cnm

Kizlar hepinize yine slm.kizlar kotu bi durum yasamistim hem de iki kez gebelik uzerine kotu tecrubeler yasadim.sizlede paylasmistim gectigimiz sayfalarda var.iki olumsuz sonuclanan gebelik sonrasi simdi yine hamileyim binlerce sukur insallah kucagima sag saglim almak nasip eder.once idrarda sonra kanda pozitifi gorduk cok hemde cok sukur binlerce kez.yagrin sabah tekrar tekrarliycaz testi insallah guzel haberler vermek nasip olur.dularinizi eksik etmeyin..

Kizlar hepinize yine slm.kizlar kotu bi durum yasamistim hem de iki kez gebelik uzerine kotu tecrubeler yasadim.sizlede paylasmistim gectigimiz sayfalarda var.iki olumsuz sonuclanan gebelik sonrasi simdi yine hamileyim binlerce sukur insallah kucagima sag saglim almak nasip eder.once idrarda sonra kanda pozitifi gorduk cok hemde cok sukur binlerce kez.yagrin sabah tekrar tekrarliycaz testi insallah guzel haberler vermek nasip olur.dularinizi eksik etmeyin..
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim insallah

4 ocaktaki bos gebelikmiydi canim allahim bir daha yasatmasin insallh

Sagolun kizlar guzel dilekler icin.allah razi olsun hepinize tsk ederim.iyi gunumde kotu gunumde yanimda oldugunuz icin..hakkinizi helal edin olurmu..yagrin guzel haberler vermek dilegiyle iyi geceler...

evet 3 aylık oldu bile :)İsteyen herkes bu duyguyu yaşar inş
Rabbim.sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah banada dua edermisin bebek isteyen herkeze ve banada dua edermisin rabbim can tasiyan annenin duasini kabul edermis saglikli omrunuz olsun insallah

Sagolun kizlar guzel dilekler icin.allah razi olsun hepinize tsk ederim.iyi gunumde kotu gunumde yanimda oldugunuz icin..hakkinizi helal edin olurmu..yagrin guzel haberler vermek dilegiyle iyi geceler...
Rabbim guzel haberler almani nasip etsin insallah o minik kalbin pit pit seslerini duyarsin insallah rabbim yuzunu guldursun sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede dua edin bizlerde minik kalplerimizi tasiyalim sag salim dunyaya getirmeyi nasip etsin rabbim insallah.. amin

Rabbim guzel haberler almani nasip etsin insallah o minik kalbin pit pit seslerini duyarsin insallah rabbim yuzunu guldursun sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede dua edin bizlerde minik kalplerimizi tasiyalim sag salim dunyaya getirmeyi nasip etsin rabbim insallah.. amin
Amin cnm.benim amin o guzel yuregine saglik bol bol dua etcez birbirimize hepimizin duasi kabul olsun insallah..

Ben de kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldım. Ancak bu sefer bebeğimi gördükten kalp atışını duyduktan sonra onu kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldımo_Obilmiyorum tek düşük mü iki düşük mü yapmış sayılıyorum.. Test tahlil sürecine girmekten de çok korkuyorum. Doktorum bu ikisinin de tesadüfi olduğunu düşünüyor. Kafamda deli Sorular:KK43:

Ben de kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldım. Ancak bu sefer bebeğimi gördükten kalp atışını duyduktan sonra onu kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldımo_Obilmiyorum tek düşük mü iki düşük mü yapmış sayılıyorum.. Test tahlil sürecine girmekten de çok korkuyorum. Doktorum bu ikisinin de tesadüfi olduğunu düşünüyor. Kafamda deli Sorular:KK43:
Cok kotu bi durum sizi anliyorum rabbim saglikla bi bebek kucagniza almayi nasip etsin tum bu yasadiklarinizi unuttursun insallahh.inanin sizi cok iyi anliyorum iki olumsuz gebelik ve iki kocaman hayelkirikligi yasadim..sizi anliyorum

Cok kotu bi durum sizi anliyorum rabbim saglikla bi bebek kucagniza almayi nasip etsin tum bu yasadiklarinizi unuttursun insallahh.inanin sizi cok iyi anliyorum iki olumsuz gebelik ve iki kocaman hayelkirikligi yasadim..sizi anliyorum
Allah isteyen herkese bir sürü bir sürü bebekler nasip etsin:KK61:

Kanda Pıhtılaşma testi yaptır bence cnm

Kanda Pıhtılaşma testi yaptır bence cnm
Biraz Zaman geçsin istiyorum sanırım psikolojimi toparlamaya ihtiyacım var. Bu arada eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var kürtajımdan sonra iğne yaptılar. Bir ihtimal o umutlandırıyor beni ilk Bebekte sorun yok diyorlar ama kan uyuşmazlığı olup düşük yapan iğne olduktan sonra Bebek sahibi olan çok kişi duydum. Ahh ah herkes bir imtihanda :KK43:

Back
X