Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Benm ıkıncı denemem de oldu canm hamileliğim yedi aylık evliyim öğrendikten on gun sonra düşük oldu yanı yaklaşık beş altı haftadaydı bende parça parça attm ama bı yerde okumustm her hamılelık kendısinden sorumludur bir sonrakı hamıleliği etkılemez die yazıyordu inşallah öyle olur bundan sonrakı hamılelıklerimiz sağlıklı gecer benm de eşim cok istiyordu ama nasip olmayınca olmuyo :KK43:

Benim de 8.ayım evliliğim de hatta kimyasal gebelik sağlıklı gebelikler için hazırlıkmış bende bir yerde okumuştum...ben öğrendikten 3.gün sonra kaybettim beterin beteri var şükredelim kürtaj da olabilirdik...doğum anında da bebeğini kaybedenler var hep hayırlısını istemek lazım..inşallah bizde bu ay kalırız hamile yaşadıklarımız benzermiş...

Benim de 8.ayım evliliğim de hatta kimyasal gebelik sağlıklı gebelikler için hazırlıkmış bende bir yerde okumuştum...ben öğrendikten 3.gün sonra kaybettim beterin beteri var şükredelim kürtaj da olabilirdik...doğum anında da bebeğini kaybedenler var hep hayırlısını istemek lazım..inşallah bizde bu ay kalırız hamile yaşadıklarımız benzermiş...
Evet canm hatta nerdeyse aynı yaşadıklarımız Allah büyük ben sabahtan aksama kadar bunu araştırıyorum internetten falan hatta komsum ve bı arkadasım da bunlarn aynısını yasadı bırı düşükten bi ay sonra dığeri ıkı ay sonra tekrar hamıle kaldırlar inşallah seninde benm de olur bebeğimiz bide ben meryem suresini okumayı düşünüyorum canm duydunmu onu hıc?

Evet canm hatta nerdeyse aynı yaşadıklarımız Allah büyük ben sabahtan aksama kadar bunu araştırıyorum internetten falan hatta komsum ve bı arkadasım da bunlarn aynısını yasadı bırı düşükten bi ay sonra dığeri ıkı ay sonra tekrar hamıle kaldırlar inşallah seninde benm de olur bebeğimiz bide ben meryem suresini okumayı düşünüyorum canm duydunmu onu hıc?

Duydum Canım bende okuyacağım onu bir de yumurtlamadan sonra bu gönderdiğimi okuyalım...Rabb'im bize de nasip eder inşallah...aynen sürekli onu araştırıyorum ve araştırdıkça da ya umutlanıyorum ya panik yapıyorum...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 206
Benımde suanda gözlerm dolu dolu oldu canmm nerden buldun bu duayı bıde 7000 tanemı okumamız gerekıyo?

Burada bir arkadaş paylaşmıştı bunu okumuş ve hamile kalmış...7000 tane okumak gerekiyormuş ama süresi yok canım bende başlayacağım işte adet olurum da yarım kalır diye başlayamadım...

Bende şuanda adet olduğum icin okuyamıyorum canmm bitsin okumaya baslarm inşallah Rabbim kapısından boş çevirmesin bizi elımızden gelen dua etmek Allah bizleride evlat kokusu almaya layık görsünn :(

arkadaşlar merhaba sizlere sormak istediğim bir kaç soru var deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. ben 7 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve doktorum hiç değilse 3 ay korunmamı önerdi bende fazla beklemek istemedim ve 2 ay korunduktan sonra çalışmalara başladım 5 aydır korunmuyorum ancak henüz hamile kalamadım.bu ay kontrol amaçlı doktora gittiğimde bana bir tane yumurtamın oluştuğunu ve garantiye almak için çatlatma iğnesi yapalım dedi ve ayın martın 18 çatlatma iğnemi oldum kaç gün sonra gebelik testi yaptırmalıyım sizce? ve benim göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım var sizce normal mi? iğneyi vurulduğum gün yumurta boyutum 9 mm benim pek umudum yok aslında

Kimyasal gebelik gecirdim kizlar bende once degerim 1658 di sonra 519 cikti.doktor dusuk dedi ve kimyasal gebelikte herzaman kanama olmuyormus kanama olmadanda kan degeri normale donuyormus.benim kanamam oldu 5 gun dolu dolu geldi sonrada bitti .

Kimyasal gebelik gecirdim kizlar bende once degerim 1658 di sonra 519 cikti.doktor dusuk dedi ve kimyasal gebelikte herzaman kanama olmuyormus kanama olmadanda kan degeri normale donuyormus.benim kanamam oldu 5 gun dolu dolu geldi sonrada bitti .
Korunmasan cabuk hamile kalirsin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah

Canim ben gectigimiz ekim ayindan beri korunmuyorum.dkhapi kullandim 3.5 sene birakinca 3 kere adet gordum 9 ayda.sonra test pozitif cikinca sevindim.ogrendimki kimyasal gebelikmis.adetim bitti simdi.dr'um enkisa surede gel bakalim dedi sonuca gore korun yada korunma dedi.simdi korkuyorum ya kalamazsam diye...

Gecen sene mart ayinda kimyasal gebelik yasadim,hic korunmadim simdi tup bebek tedavisindeyim,hakkimizda hayirlisi zamani belli Rabbim ol derse olacak

Merhaba hanımlar bende dk kullandim 5 ay sonra 5 ay kotunmadim 5. Ay kimyasal gebelik oldu bir sonraki ay hamile kaldım simdi 4 aylik bebisim var rabbim herkese nasip etsin

Merhaba kiskiskis,sana bir sorum olacak hamile kalmissin cok sevindim.darisi basima insallah.kimyasal gebelikten sonra dr a gorundunmu?bende 20 mayista gecirdim.5 gun bir kanamadan sonra bitti kanamam.birde hapi birakali 9 ay oldu 9 ayda 3 adetimi gordum.simdi bu ayda korunmuyorum acaba normal dongudemi gelir kanamam hamile kalabilirmiyim bilmiyorum.kimyasal gebelik gecirince adet duzeliyormu acaba ertesi ay.28 gun gelen duzenli bir adete gore su gunler yumurtlama gunlerim.insallah olur kizlar dua edin

Iyi aksamlar kizlar bnde 8 mayista kkmyasal gecirdim doktor 1 adet gectikten snra korunmana gerek yok dedi bekliorm adet olmayi ama hala olmadim bugun 30.gun

Umarim olmazsinda hamilesindir.benimde gectigimiz gunler yumurtlama gunlerimdi.esimle epey calistik.ama kismet bakalim.insallah hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize.birde kimyasal gebelik kanamandan sonra dr a gittinmi?yani gorunmek gerrekiyormu.gorunmesek sorun olurmu ki?ben gorunmedim merak ediyorum sorun olurmu diye.bide kimyasal gebelikten once adetlerin duzensizmiydi.

Back
X