Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Cannim yok bugun 48 gun oldu adet gormeyeli doktor glifor verdi iciyorum iliskiyede korunmadan giriyorum.suana kadar bir belirti yok adet belirtisi ama hamilelik belirtiside yok okadar cok dua ediyorum ki olsun diye.bekliyorum gec dollenir falan diye.allahtan hayirlisi.sen naptin bu arada?
Baya olmus ya insallah hic adet olmadan hamile kalirsin
bnmde 12 temmuz bat beklemedeyim su an hayirlisi olsn hakkimizda

Bu arada iyi bayramlar herkese
Canim buarada korunmuyorum ama 15 gundur karnimda adet olacak gibi sancim var tam geliyor diyorum gelmiyor gunde iki uc kez oluyor ama baska adet belirtiside yok..acaba yerlesiyor falanmi diyorum.ama idrar testi yaptim negatif yok bisey yani..esim 15 gundur burda diyorum acama o gunlerden olustuysa daha erken diyorum ama ne biliyim umut iste

Canim buarada korunmuyorum ama 15 gundur karnimda adet olacak gibi sancim var tam geliyor diyorum gelmiyor gunde iki uc kez oluyor ama baska adet belirtiside yok..acaba yerlesiyor falanmi diyorum.ama idrar testi yaptim negatif yok bisey yani..esim 15 gundur burda diyorum acama o gunlerden olustuysa daha erken diyorum ama ne biliyim umut iste
Insallah kalirsin canm bnde dayanamayip gecen gunlerde test yaptim ama daha 1 hafta vardi adete bnde de negatf cikti
simdi beklemeyi dusunuyrm adete kadar olmazsam o zamn yapaacm ama senin durumun farkli adeti ne zamn olacaginda belli degil haftada 1 tekrarla bari testi

Evet canim sorma en buyuk sikinti bu iste nezaman yumutladigim belli degil...dusun dr bile gliforu ic her hafta test yap dedi.bide hesapladım gecenki kimyasal gebelikle olan adetim 65 gunde gelmis.bakalim hamilemiyim,adet mi gorucem ya insallah hamileyimdir

Evet canim sorma en buyuk sikinti bu iste nezaman yumutladigim belli degil...dusun dr bile gliforu ic her hafta test yap dedi.bide hesapladım gecenki kimyasal gebelikle olan adetim 65 gunde gelmis.bakalim hamilemiyim,adet mi gorucem ya insallah hamileyimdir
Insallah canm burada hamileyim demek bizede nasip olur insallah dsaglikli sihhatli aliriz kucagimiza

Bende çok merak ediyorum bende şuanda kimyasal gebelik geçiriyorum ilk bebeğim doğduktan sonra melek oldu buda böyle gitti inanılmaz moralim bozuk eğer hemen hamile kalan varsa yazarsa çok sevinirim yada kimyasal gebelikten sonra yapılacak birşeyler varsa söylerseniz çok makbule geçer

Sana inanmiyorum umut gercektenmi hamilemisin kesinmi? Ben degerlerden anlamiyorum.allahim insallah oyledir.bak yerlesme kanamasi diye birsey var.yerlesiyor diyedir.endiselenme agrin sancin varmi? Ay allahim cok sevindim.evde idrar testi yapmismiydin pozitifmiydi.hangi belirtilerin var peki nasil anladin hamileligini?allahim sagsalim kucagina almak nasip eylesin.bende gecen sali idrar testi yaptim.negatifti.bu hafta halsizlik ve mide bulantisi arkasi muthis bir halsizlik var bikac gun daha bekleyip test yapicam.belirtilerini paylas benimle mutlaka

Sana inanmiyorum umut gercektenmi hamilemisin kesinmi? Ben degerlerden anlamiyorum.allahim insallah oyledir.bak yerlesme kanamasi diye birsey var.yerlesiyor diyedir.endiselenme agrin sancin varmi? Ay allahim cok sevindim.evde idrar testi yapmismiydin pozitifmiydi.hangi belirtilerin var peki nasil anladin hamileligini?allahim sagsalim kucagina almak nasip eylesin.bende gecen sali idrar testi yaptim.negatifti.bu hafta halsizlik ve mide bulantisi arkasi muthis bir halsizlik var bikac gun daha bekleyip test yapicam.belirtilerini paylas benimle mutlaka
Su an kesin gibi canm dusmez insallah biraz lekelenmem var idrar testi 2 tane yaptim cikti snra kan testi yaptim ordada cikti
belimle kasiklarim agriyo bi de istahsizlik var ayrica akintim cok fazlaydi akintim cok olunca yaptim cikti insallah guzel bi sekilde ilerler
Darisi sana ve isteyen herkese inslah sende dikkat et kendine hic ummadigim anda ogrendim hamile oldugumu Allahim devamini getirsin insallah

Insallah canim.korkma rahat ol.bende dun dr umu aradim hala hastalanmadim alt karin da adetsancisi gibi sanci var ama gelmiyor dedim.bide koku hassasiyeti basladi dedim.oda gel de tahlil yapalim dedi gidicem bugun.idrar testi yaptim dun yine negatifti.
Bakalim hayirlisi ne cikacak.hayir cocuktanda gectim.artik hormonlarimda sikintimi var diye korkuyorum

Bncede bugun bi git bakalim ne diyecek doktorun insallah hayirli haberlerle gelirsin cnm doktordan cikinca yine haber et senin icin dua edecem :dua:

Canim bakti hormon kan testi hersyim normal hic bir sorun yok.hamilelikte yok.napicaz dedim tarlusal verdi.ortada yumurta olmadigindan bebiste yok.ben hamile kalana kadar senin3-4 aylik olacak galiba.allahim kucaginada aldirir insallah.durumunu bildir bana mutlaka

Bnada dusukten snra doktorum tarlusal verdi adet sokturucu onu kullanirken hamile olmamak gerek o hapi ictikten 2 gun filan snra adet olmustum hormonlari duzenlio demisti doktorum

Back
X