- 20 Mayıs 2016
- 151
- 192
- 23
- 38
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.021
Kullaniyorum canim bende.adam bakti bakti bisey yok adet gelmiyor.bide bal corek otuna basladim.adet duzenliyormus.hamile kalirsam hemen yazicam buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sogan kurude yapabilrsin canm bn bu ay adet donemi yapmistim 5-6 gunKullaniyorum canim bende.adam bakti bakti bisey yok adet gelmiyor.bide bal corek otuna basladim.adet duzenliyormus.hamile kalirsam hemen yazicam buraya
Aslinda bnce adet olana kadar kullanmasan iyi cunku bildigim kaadariyla sogan kurunun filan sokturucu ozelligide var bebek varsa zarar verebilir ama bebek olmadigindan eminsen adetinide duzenleyebilir sen bilirsin yaniCanim simdi 60 gun oldu hala adet gormedim ben korunmuyorumda bunlarla adet sokecem derken hamile kalip xysuk falan yapnam dimi.sen nasilsin bebisin nasil
Canm cok gecmis olsn yasadiklarini o kadar iyi anliyorumki bnde mayista kimyasal gecirdim ve o kadar uzuldum agladimki bnde tahmini 1 haftalik gebe oldugumu biliodm ama bir suru hayaller kurmustuk bile...Merhaba kızlar yaklaşık bir saattir bütün yorumlara göz attım neredeyse , çoğunuz ben gibi kimsayal gebelik geçirmiş bende bugünler beraber 2. Günündeyim zaten baya büyük bir kan pıhtısı gibi birşey düştü zaten anladım çünkü öyle bir ağrı yok yani içinden kopup gittiğini anlıyorsun o an bir de benim 15 gün geçti adetim baya da olmuştu değerim 600den bi anda düştü artık muhtemelen sıfırlanmıştır. Benim de aklıma takılan hemen gebe kalınmasının problem olup olmadığı . Etrafımdaki çoğu insan hemen gebe kalırsın dedi ama açıkcası korkuyorum rahmim düzelmeden vücudum düzene girmeden hemen tekrar hamile kalmak iyi olur mu henüz doktorumla da görüşmedim zaten 3 doktor değiştirdim 1 hafta içerisinde bazıları parça kalmadığında sıkıntı olmayacağını söylemiş galiba tamamiyle rahimle alakalı bir durum , bakalım hayırlısı herkes Hakkı'nda .. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim , bir hafta da olsa o duyguları yaşamak çok farklı birşey herkes anlamıyor ama üzüntüsü çok ayrı kimseye yaşatmasın..
Doktora gittin mi canm ne yaptinCanim dr gecen persembe gizli gebelik falan yok dedi.ama tarlusali icerken korunda demedi.bende simdi hem hap hem corek otubal yerken hamile kalirmiyim diye dusunuyorum.hapin bugun sonunu icicem bakalim olmazsam adet yine dra gidicem
Bn kullandiktan 2 gun snra filan olmustum sanki oyle hatirliyorumCanim hap dun bitti ben simdi adet olmayi bekliyorum.gelmezse gidicem dr a.bekliyorum yani.tarlusali kullan 1 hafta bekle gelmezse gel demisti bekliyorum yani
Bende öyle düşünüyorum canim teşekkür ederim , Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et tatlim çok iyi bak kendine :)Canm cok gecmis olsn yasadiklarini o kadar iyi anliyorumki bnde mayista kimyasal gecirdim ve o kadar uzuldum agladimki bnde tahmini 1 haftalik gebe oldugumu biliodm ama bir suru hayaller kurmustuk bile...
Dusuk yaptigimi ogrenince zevkle gittigim doktorlara zoraki gitmeye basladim ayaklarim hep geri geri gidiyordu.
sana tavsiyem guvendigin ve inandigin bir doktora gidip muayene olup ona gore hareket etmen. Bn mayista dusuk yapinca doktorum rahimimin dinlenmesinin gerektigini bu yuzden 1 ay korunmam gerektigini soyledi ayrica 1 kere adet ol ki hormonlarin duzene binsin dedi bizde 1 ay korunduk hatta iliskiye bile girmedim rahim tam dinlensin diye.
daha sonra 1 adetten snra su an tekrar hamileyim keseyi gorduk cok sukurAllahim devamini getirsin ve isteyen herkese en kisa zamanda annelik duygushnu tattirsin.insallah saglikli sihhatli hayirli hayirli kucaklarimiza aliriz evlatlarimizi
![]()
Canim hap bitti tarlusal hemen ertesi gun adet gordum.simdi carsambadan beri adet goruyorum.adetin 3 gunu corek otu bal tarcin icmeye basladim 10 gunde bitiricem.bakalim umarim bu ay adet gorurum yada yumurtlamam olurda hamile kalirim saglikli bir sekilde allahin izniyle...sen naptin bebisin nasil neler hissediyorsun her gecen gun vucudunda nasil degisiklikler oluyor?Bn kullandiktan 2 gun snra filan olmustum sanki oyle hatirliyorum
Iyi bari sonunda adet olmussun artik rahat rahat adetten snra calismalara baslarsinCanim hap bitti tarlusal hemen ertesi gun adet gordum.simdi carsambadan beri adet goruyorum.adetin 3 gunu corek otu bal tarcin icmeye basladim 10 gunde bitiricem.bakalim umarim bu ay adet gorurum yada yumurtlamam olurda hamile kalirim saglikli bir sekilde allahin izniyle...sen naptin bebisin nasil neler hissediyorsun her gecen gun vucudunda nasil degisiklikler oluyor?
Insallah guzelim insallah...Iyi bari sonunda adet olmussun artik rahat rahat adetten snra calismalara baslarsin
bnde keseyi gordum cok sukur haftaya kalp atislarini duymaya gitcem Allahim nasip ederse
ara ara kahverengi lekelenmem oluo o korkutuo bni hayirlisi olsn artik darisida bu ay sana olsun insallah :))
canm çok geçmş olsn.. kimyasaldan snra gecikme olabiliyo bnm normalde regl döngüm 32-33 gündü. kimyasaldan sonraki ay tam 40.gün geldi.bnce 1hafta daha bekleyip tekrar test yapMrb arkadaslar ben yeni katildim size.ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim ve bu ay 24nde olmam gerekiyordu ama daha adet olmadim test yaptim dun tek cizgi cikti bir saat sonra falan ikinci cizginin yeri kirmizi boya gibi olmustu artik test yapmaya korkar oldum sizce ne zaman test yapsam![]()
hayırlısı olsn canm inşallah güzel haberi alırızTest aldim bakalim sabah ilk idrarimla yapicam tekrar ayni sonuc gorursem uzun sure beklemeyi dusunuyorum bu ara eczaneye abone oldum![]()
inşallah bebiş vardr Allahım isteyen herkese nasip etsinAynen canim iki gundur karnimda kipirdanma falan oluo bel agrim cok halsizlik falan var bilmiyorum bole dusunmekten mi acaba boleyim anlamdim