Kimyasal Gebelik Geçiripte Düşük Yaşayan Arkadaşlar

çok üzüldüm arkadaşım üzme kendini sen eşin sağlıklısınız inşallah hakkınızda hayırlısı olur

bende kimyasal gebelik geçirdim ama ertesi ay oğluşuma hamile kaldım
şimdi cok şükür sağlıklı bi oğluşum var
rabbim sizlerinde yardımcısı olsunnn
Allah herkese nasip etsin bu duygularııı:Saruboceq:

Son düzenleme:
kimyasal gebelik gecirenler hiç gebelik yaşamayanlara göre daha avantajlıymış gebe kalma ihtimalleri diğerlerine göre %50 artarmış

canım ben de kiimyasal gebelik geçirdim malesef 400 e kadar çıktı değerlerim ve düşmeye başladı lekelenmelerim var ama hala sökülemedi. dış gebelikte müthiş alakasız artış bekliyolar bi düşüp bi, artarsa ve uçurum olursa şüpheleniyolar...insan böyle bi durumda bi an önce adet olmak istiyoo

kimyasal gebelik gecirenler hiç gebelik yaşamayanlara göre daha avantajlıymış gebe kalma ihtimalleri diğerlerine göre %50 artarmış

galiba bande bu ay kimyasal gebelik yaşadım mafoldumben ama bunu duydum içim rahatladı saol canım :ecrin_bebek: ama kesin bişeymi acaba

Arkadaşlar bilgisi olan bana bi cevap versin lütfen,
ben de kimyasal gebelik yaşadım sanırım çünkü betam uzun süre düşmedi
düştü tekrar yükseldi falan, sizin durumunuzlşa aynı hemen hemen

fakülteye özel doktora gittim muayne etti parça alacaz dedi
kaç hafta geçti aramadılar arıyorum kanamam var diye
biz size gün verecez diyo profun intörü
kanamam hala durmadı
düşük oldu dediler kanamam vardı siyah ama az üzerine 1 kez de adet oldum
adetim bitti ama hala hergün az az siyah akıntı geliyor

bu ne olabilir düşük sonrası 40 gün akıntı olur diyorlar var mı böle birşey
Allah rızası için bana bi cevap verin
böyle akıntı olması normal mi neredeyse 40 gün oldu akıntının süresi?
bi de ben korunayım mı ben şimdi ama bebek istiyorum
korunmam gerekirmi bi kaç ay kimyasal gebeliknden sonra???.

canim bende yeni kimyasal gebelik gecirdim uc gun adet gb oldu oncesinde ve sonrasinda lekelenmeler tam bitti dedim birkac gundur yine miniik leke leke geliyor. toplamda on gunu gecti bu durum. bu hafta kontrolum var ogrendiklerimi sana da yazarim.
panik olma universteyi israrli arayip randevu iste betahcgn sifirlandi mi? ben enfeksiyon olabilir mi diye soracagim dedigim gb ogrenince yazarim cumaya.
betahcgen sifirsa endiselnicek bir sey yok.enfeksiyonumuz varsa da antibyotikle kolay gecer.
bu ay bence bebek denemesine ara ver rahmin iyice toparlasin.

teşekkür ederim cevap verdiğin için betam kaç bilmiyorum su an ama en son 12 ydi
yarın sağlık ocağında ölçtüreyim bakalım
haberlerini bekliyorum tekrar teşekkürler.

beta sıfırlanana kadar akıntı olur öyle mi?

canim ben de betam sifir oldu mu gormedim aslinda 340tan 140a dusunce lekelenmelerim basladi bes gun karnim agridi ve bes gun sonunda regleye dondu. uc dort gun surdu agrili sonra azaldi uc dort gun tam bitti derken her gun biraz lekemenmem var uc gundur ama dun bitti gb duruyor. bakalim.
benim bildigim dusuk ve kurtajdan sonra o ay bir daha regle olana kadar ara ara bunlarin olmasi normal. kimyasal gebelikte de sanki oyle gozukuyor ilk kez basima geldi bilemiyorum. ama bunlar hep fikirler en iyisini doktorlar bilir biz burda birbirimize normal deriz ama oysaki doktora gitmemiz gerekiyor olabilir.
betan sifirlandiysa dememin sebebi kimyasal gebelik olduguna emin olup vucudumuzda gebelikle ilgili parca kalmadigina emin olmamiz. 12yse senin de bitmistir, ben uc gune doktora gidecegim diye bir daha yaptrmadim. gitmeseydim yaptirirdim icim rahat etsin diye.
bir de lekelenmen bitti sanip iliskiye girerseniz yine lekelenmen baslar.
sakin ol ciddi bir sey degildir cunku herkes lekelenmeler uzun ve tuhaf giden reglelerden bahsediyor ama ne olursa olsun ultrasonla kontorolunu kesin yaptirt cunku birbirimizi rahatlatacagiz derken doktor kesilmemeliyiz en iyisini doktor bilir. cuma yazarim doktorun dediklerini.

işte benim problemim o lekenmem 20 gün oldu sonra adet oldum adetim bitti ama 10 gündür hala akıntım var.
bakalım ben de cuma gidicem doktora,
haberleşiriz.

tamam canim haberleselim karsilikli cuma doktormarimizin dediklerini:))
doktora gideceksen hic takma, emin ellerde olucaksin muhtemelen normal diyecektir ikimize de. stres de sureci cok etkiliyor rahat olalim bir dahaki regleyle Insallah tamamen normallesecegiz:)

betamı bugün ölçtürdüm sonuç 11.00
30 gündür hala 0 lanmamış
arkadaşlar beta sıfırlana kadar akıntı devam mı edecek yani bi bilgisi olan yanıtlasın lütfen.
[/COLOR

betamı bugün ölçtürdüm sonuç 11.00
30 gündür hala 0 lanmamış
arkadaşlar beta sıfırlana kadar akıntı devam mı edecek yani bi bilgisi olan yanıtlasın lütfen.
[/COLOR

merhaba trabzon değerin sıfır olmaya az kalmış yakında geçer sanırım
sen trabzonda nereye gidiyorsun ben trabzonda değilim ama tedavilerime hep trabzona gidiyorum karadeniz hast. şafak beye
1 aşılama 2 tüp bebeği ona yaptırdım 2. de hamilelik oldu ama kalp atışı olmadığı için 8 haftalıkken kürtaj oldum 6 ay önce
3 aydır bir türlü yenisine başlayamıyoruz daha önce bir düşüğüm var yine
nisanda gittik genetik testlerimiz yapılması gerekti olmadı
mayısta gittik pıhtılaşma problemi çıktı kistim vardı yine olmadı
haziran başında gittik pıhtılaşma için iğne kullanacaktık ama bu seferde fsh yüksek çıktı yine olmadı
bu ay sonu fsh ım düşmüşse başlayacağız 3. tüpe

bu arada ben laborantım bu durumlarla sık karşılaşıyoruz betanın sıfırlanması uzun sürüyor az kalmış seninkide
inşallah yeni tedavilerinde problemsiz kavuşursun bebeğine

ben bir hata yaparak sırf bayan die doğum hastanesi Gül yücesan'a gittim
kadın bana ben senden bişe anlamadım fakülteye git dedi
şimdi Hasan Bozkaya'ya gidiyorum Fakülte de
ama ona ulşamak a çok zor malum prof ve bölüm başkanı .
şimdi şu betam sıfırlansın adam gibi bi adama gitmek istiyorum çok bunaldım.
sen nerede yaşıyosun bu arada ???
bana da karadeniz hastanesinin doktorlarını övdüler.

ben artvinin bir ilçesindeyim ama artvinde sadece bir kere ilaçla yumurta takibi yaptırdım tedaviler için hep trabzona geldim burda sadece arada normal kontrollere gittim
karadenizdeki doktorlar tabiki dahada iyi tüp bebek merkezi olduğu için orda her türlü işlem yapılıyor ama tüp bebek dışında tedavilerde kontrollerde yapılıyor şafak bey ve ufuk bey var ben şafak beye gidiyorum ikiside aynı zamanda meydanda yeni açılan clinart tüp bebek merkezindeler her türlü takip tedavi yapılıyor
telefonla adetin 2. 3. gününe randevu alıyorsun gidince yoğun olursa biraz bekleniyor ama fakülteler gibi değil karadenize sevklide gidebiliyorsun
sonuçta özellikle infertiliteyle uğraştıkları için daha iyiler
sen zaten ordasın gitmen kolay olur
ben yollardan gidip gelmekten bıktım ama ankaraya istanbula gitmekten iyidir
inşallah bundan sonra herşey hepimiz için daha kolay olur
ben çok uğraştım çünkü

Merhaba,

benimde asilamadan sonra 1. kimyasal gebeligim olmustu, yani sanirim kimyasal diyorsunuz sizler ona.
(missed abortion) tam 8 haftalikti ve ultrasonda sadece bos bir kese vardi.
Kan degerim HCG test günü 333 dü, iki gün sonra 667 test`den 4 hafta sonra 3400 dü. Sonradan düsmeye basladi yavas yavas, hic kanama görmedim ben, kürtaj`la alindi, chromozom bozuklugu varmis buluntularda yani embryonal birseylerde vardiki onu arastirdilar sanirim. o bozukluktan dolayi gen testi yaptirdik, cok sükür ki testimiz iyi cikti. sonrasinda bir kac tane asilamam daha oldu ama hala hamile degilim
simdi ise ilk ICSI yaptiracagiz hayirlisiyla.

Gen testi yaptirmak cok basit, sadece ikinizinde kaninizi aliyorlar, ve aile ve sülalenizde ne gibi hastaliklar, seker, tansiyon, sakatlik vs. var diye onlari soruyorlar.

insallah daha olusur bebisin, hemen umudunu kesme. cok kisi var kan degerleri coook yavas yükselipte yinede bebislerine kavusanlar !!
olmazsada bil ki, bebegin sagliksiz olacakti dogsaydi, Allah c.c bilir, ama doktorlara göre aciklamasi o.

öptüm, Allah c.c yardimcimiz olsun.

Merhaba,
önelikle gecmis olsun. Diyer bi arkadasa biraz önce benim kendi degerlerimide yazdim, okursun istersen.
Sendeki lekelenmeler "progesteron" eksikliginden de olabilir, bence onada bi baksinlar.
Cünki bende hamile olmadan bile adetimden sonra öyle siyah gibi cok koyu renkte akinti gelmisti iki hafta boyunca, megerse progesteronum ve sari hormonumun degeri düsük oluncada oluyormus.
Dogal düsük yapmadim, ben kürtaj olmustum o yüzden sonrasinda az 3-4 günlük bi kanamam olmustu.

Allah c.c yardimcimiz olsun. Herseyin hayirlisi.

arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum şuanda çok üzgünüm bhcg 6-13-18-60-248-827-malesef 756 ya indi yani kimyasal gebelik yaşıyorum bu 2.talihsizliğim ilkide böyle oldu doktoruma sordum nedeni belli değil dedi ki bunuda çatlatma iğnesi ve 5 aylık bir tedavi sonucu yaşıyorum çokkkkk üzgünüm hep hayal kırıklığı ve hüsrann... şuan bebek göçrmeye dayanamıyorum benimgibi olan arkadaşlar ve tedavi süreçlerini paylaşırsa çok sevinirim

merhaba sabrina ben siteye yeni üye oldum...bende kimyasal gebelik geçiriyorum en azından dr. öyle diyo...11.gün beta 24.6 14. 49 oldu dr. kesin kimyasal diyo.zaten kanamam da var.kesin değer düşmüştür.acaba dış gebelikmi dedim ama hemşire değerler düşük dedi.biraz olsa da rahatladım tekrar tahlilim var gidicem bakalım ama pek ümit yok...o yüzden seni çokkk iyi anlayabiliyorum...umutla çıkılan yolda hayal kırıklığı yaşamak zor((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…