- 30 Kasım 2008
- 16
- 7
- 86
- 37
- Konu Sahibi kartanesi_izm
-
Kızlar herkese merhaba,
Ben 5 haftalık hamileyim, evde idrar testi ve hastanede kan tahlili yaptırdım, sonuçlar pozitif.
İlk doktor randevum yarın ama çok korkuyorum. Kimyasal gebelik olabilir mi acaba? Bunun önceden farkedilen belirtisi oluyor mu? Çok tedirginim
Canim sen hamile kaldin mi kimyasal gebelikten sonrakartanesi_izm canım kimyasal gebelik kan değerlerine göre belli oluyor. ilk başta yüksek olan değerin az az yükseliyor ve bir zaman sonra kanama yaşayıp düşük yapıyorsun Bende geçen ay yaşadım.
İnşallah sağlıklı bir bebişin olur
Evet canim bu ay hemen hamile kaldım çok şükür :) Sıkıntı yapma Allah büyükCanim sen hamile kaldin mi kimyasal gebelikten sonra
Masallah saanaaa darisi basimaaaEvet canim bu ay hemen hamile kaldım çok şükür :) Sıkıntı yapma Allah büyük
Masallah saanaaa darisi basimaaaya benim 2 gundur midem cok kotu sende de olmus muydu bu dusukten sonra
Malesef kanamam çoktan başladı, nasip değilmişYa hemen neden ümitsizliğe kapılıyorsunuz 85 az bi değer değil doktora git Protestan versin canım benim bi tanıdığım adetinin geciktigi gün baktırdı 9.5 tu ve o gün kanaması başladı ve doktorla el birliğiyle çocuk doğdu şuan 5 aylık
Malesef kanamam çoktan başladı, nasip değilmiş
Canım benim 15 gün gecikmişti, hayırlısı olsun nasip değilmiş, saglıksız olacakmış demekki, Allahım yakın zamanda hayırlı bebişler versin inşGaliba aynı kaderi paylaşıyoruzbenim değer de 32 den 26 ya düştü maalesef ama bugün gecikmenin 4ncü günü bu kadar gecikir miydi anlamadım ama tek ümidim kimyasal gebelikten sonra kolayca hamile kalınıyormuş diye okudum o
Canım benim 15 gün gecikmişti, hayırlısı olsun nasip değilmiş, saglıksız olacakmış demekki, Allahım yakın zamanda hayırlı bebişler versin inş
Kızlar benim iki gün önce değerim 311 idi, bugün 409 Dr kimyasal gebelik olabilir dedi. Moralim çok bozuk
Canım bende aynı durumu yaşadım. 1 gün sonra değerim katlanmadı. Bir süre sonrada kanamam oldu ve düşük yaşadım. Ama hemen diğer ay hamile kaldım. Hiç sıkma canını. O dönemde çok zorluklar yaşadım. Ama çok şükür şimdi herşey yolunda. Allah büyüktür.
Ya benim doktorum hergün 2 katına yada % 60 oranında artması gerekiyor demişti. Benim ki çok az artıyordu. 3 gün üst üste test yaptım. sonrada sıfırlandı zaten
gecikme olmamasına rağmen 222 için arkadaşlarım çok iyi dediler ama yine de belli olmaz ben yarın bi test daha yapayım içim rahat etsin.
İnşallah değerin yarın yükselmiş olur. Belli olmaz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?