Kimyasal Gebelik Hakkında

bende dün 3 gün kala özelde yaptırdım 222.77 çıktı. yarın yaptıracağım aynı yerde bakalım ne çıkacak

bende dün 3 gün kala özelde yaptırdım 222.77 çıktı. yarın yaptıracağım aynı yerde bakalım ne çıkacak
Kesinlikle aynı yerde yaptır. Gerçi ben bugün farklı bir özel hastaneye gideceğim ama asıl doktorum orada. Bu arada meme uçlarım sızlıyor, olurmu ki kimyasal gebelikte

Suan kimyasal gbelik yasıyorum. Ve degerlerim yüksel cıktı dun.doktorum eger azalma olmazsa içinde parça kalmış olabilir kürtaj olmak zorunda kalabilrsin dedi. Bende o yüzden endişeliyim. Kanamam 1 gün oldu. Simdi lekelenme şeklind devam ediyor nw olur bilmiyorum

Geçmiş olsun cnm. Teşhisi Nasıl koydular, hcg ye mi baktı sadece

Evet canım hcg ye baktılar adetimden önce idrr testi yaptım pozitif cıkınca ümitlendim fakat adet günü adet oldum ama yinde test yaptırdım. Betada 30 cıktı.. Kanamam oldugu için kimysal gebelikya da üstüne görüyorsun dedi. Adetimin ikinci günü lekelenmeye döndü. Bende üstüne görmüş ümidiyle dün özele gittim beta 63 cıktı. Daha sonra dış geblik olur diye direk acile gittm ordada beta 56 cıktı. Doktor düşük yapıyorsun dedi. Bugunde kan verdim sağlık ocagında yarın kesin ögrenicem. Ama hala lekelenmem var kanamam yok yani içimde parça kalmış olabilr dedi doktor korkuyorum. İnşAllah kendiliginden gebelik sonlanır
Geçmiş olsun cnm. Teşhisi Nasıl koydular, hcg ye mi baktı sadece

Kesinlikle aynı yerde yaptır. Gerçi ben bugün farklı bir özel hastaneye gideceğim ama asıl doktorum orada. Bu arada meme uçlarım sızlıyor, olurmu ki kimyasal gebelikte

aynı yerde yaptırmak daha mantıklı geldi bana da.İnşallah güzel bi sonuç çıkar da rahatlarım. Bilmemki kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlara soralım. Bir de sen kendin mi yaptırmak istedin 2.testi? bana doktorum gerek yok dedi ben rahat edeyim diye istiyorum kendi kendime içime kuşku soktum

Ben ilk testi hafta sonu idrarda pozitif görünce kanda yaptırdım kendim. Sonra tanıdık bir Dr vardı aradım o dedi 48 saat sonra bir daha bakalım diye...

Ewd bugün sağlık ocagıdaki doktorum özeldeki degerin benı. İçin cok onemi yok bn kendi yapıcagım teste bakrım dedi. Her yerde farkılı cıkabılır dedi aynı yerde yaptırmakta fayda var

Vallaha ben de şu an dış gebelikten korkuyorum. Umarım kötünün iyisi sadece kimyasaldır... Geçmiş olsun cnm, benim kanamamak yok bakalım bugün Dr ne diyecek

İnşAllah dış gebelik degildir. Kötünün kötüsü varmış dedikleri bu olsa gerek. İnşAllah sadece kimyasaldır

Ama cnm seninki normal gebelikte olabilir. Kanaman yokmuş. Kaç çıktı degerlerin
Vallaha ben de şu an dış gebelikten korkuyorum. Umarım kötünün iyisi sadece kimyasaldır... Geçmiş olsun cnm, benim kanamamak yok bakalım bugün Dr ne diyecek

Kizlar kimyasal gebelik yasadim bende. Dun doktora gittim ama gec vakitboldugu icin testin yarin cikar dedi. Bende artik gelmek istemiyorum 10 gundur hastanedeyim kollarim morardi kan vere vere dedim. Doktorda eger degerin 0-5 arasindaysa gelme 5 in ustundeyse gel dedi. Benim kan degerim 6.67 cikti gitsemmi gitmesemmi dusunmekteyimm ???

Bence doktora git. 5'in üstüyse gel demiş.

Benim halim daha kötü sanırım. Geçen çarşamba önce kürtaj yaptılar. Cuma dış gebelik teşhisi netleşti ve iğne yaptılar. Bugün tekrar betahcg bakacaklar...

Rabbim yardimvin olsun banada ilk yatis verildi. Asistan doktor verdi yatisi dis gebelik dedi. Sonra uzmani aradi uzmanda pazartesi tekrar test yaptirsin dedi. Sonra yatis iptal edildi. Betam 60 tan 33e dustu cumartsi pazar kanamam oldu pihtili bi sekilde dunde 6 ya dusmus. Peki senin ultrasonda gozuktu mu birsey
Benim halim daha kötü sanırım. Geçen çarşamba önce kürtaj yaptılar. Cuma dış gebelik teşhisi netleşti ve iğne yaptılar. Bugün tekrar betahcg bakacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…