- 1 Nisan 2016
- 50
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi kartanesi_izm
-
İnşallah değerin yarın yükselmiş olur. Belli olmaz sonuçta.
Ben ilk testi adetime 3 gün kala özelde yaptırdım 311 çıktı. İkinciyi bugün yani adete 1 gün kala devlette yaptırdım 409 çıktı. Özelden randevu aldım gidip öğlenden sonra tekrar yaptıracağım testi. Herşeyin hayırlısı tabi ama güvenebileceğim bir doktor ve hastane de önemli
Kesinlikle aynı yerde yaptır. Gerçi ben bugün farklı bir özel hastaneye gideceğim ama asıl doktorum orada. Bu arada meme uçlarım sızlıyor, olurmu ki kimyasal gebeliktebende dün 3 gün kala özelde yaptırdım 222.77 çıktı. yarın yaptıracağım aynı yerde bakalım ne çıkacak
Geçmiş olsun cnm. Teşhisi Nasıl koydular, hcg ye mi baktı sadeceSuan kimyasal gbelik yasıyorum. Ve degerlerim yüksel cıktı dun.doktorum eger azalma olmazsa içinde parça kalmış olabilir kürtaj olmak zorunda kalabilrsin dedi. Bende o yüzden endişeliyim. Kanamam 1 gün oldu. Simdi lekelenme şeklind devam ediyor nw olur bilmiyorum
Geçmiş olsun cnm. Teşhisi Nasıl koydular, hcg ye mi baktı sadece
Kesinlikle aynı yerde yaptır. Gerçi ben bugün farklı bir özel hastaneye gideceğim ama asıl doktorum orada. Bu arada meme uçlarım sızlıyor, olurmu ki kimyasal gebelikte
Ben ilk testi hafta sonu idrarda pozitif görünce kanda yaptırdım kendim. Sonra tanıdık bir Dr vardı aradım o dedi 48 saat sonra bir daha bakalım diye...aynı yerde yaptırmak daha mantıklı geldi bana da.İnşallah güzel bi sonuç çıkar da rahatlarım. Bilmemki kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlara soralım. Bir de sen kendin mi yaptırmak istedin 2.testi? bana doktorum gerek yok dedi ben rahat edeyim diye istiyorum kendi kendime içime kuşku soktum
aynı yerde yaptırmak daha mantıklı geldi bana da.İnşallah güzel bi sonuç çıkar da rahatlarım. Bilmemki kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlara soralım. Bir de sen kendin mi yaptırmak istedin 2.testi? bana doktorum gerek yok dedi ben rahat edeyim diye istiyorum kendi kendime içime kuşku soktum
Vallaha ben de şu an dış gebelikten korkuyorum. Umarım kötünün iyisi sadece kimyasaldır... Geçmiş olsun cnm, benim kanamamak yok bakalım bugün Dr ne diyecekEvet canım hcg ye baktılar adetimden önce idrr testi yaptım pozitif cıkınca ümitlendim fakat adet günü adet oldum ama yinde test yaptırdım. Betada 30 cıktı.. Kanamam oldugu için kimysal gebelikya da üstüne görüyorsun dedi. Adetimin ikinci günü lekelenmeye döndü. Bende üstüne görmüş ümidiyle dün özele gittim beta 63 cıktı. Daha sonra dış geblik olur diye direk acile gittm ordada beta 56 cıktı. Doktor düşük yapıyorsun dedi. Bugunde kan verdim sağlık ocagında yarın kesin ögrenicem. Ama hala lekelenmem var kanamam yok yani içimde parça kalmış olabilr dedi doktor korkuyorum. İnşAllah kendiliginden gebelik sonlanır
Vallaha ben de şu an dış gebelikten korkuyorum. Umarım kötünün iyisi sadece kimyasaldır... Geçmiş olsun cnm, benim kanamamak yok bakalım bugün Dr ne diyecek
İlkin 311 iki gün sonra 409Ama cnm seninki normal gebelikte olabilir. Kanaman yokmuş. Kaç çıktı degerlerin
İlkin 311 iki gün sonra 409
Bence doktora git. 5'in üstüyse gel demiş.Kizlar kimyasal gebelik yasadim bende. Dun doktora gittim ama gec vakitboldugu icin testin yarin cikar dedi. Bende artik gelmek istemiyorum 10 gundur hastanedeyim kollarim morardi kan vere vere dedim. Doktorda eger degerin 0-5 arasindaysa gelme 5 in ustundeyse gel dedi. Benim kan degerim 6.67 cikti gitsemmi gitmesemmi dusunmekteyimm ???
Bence doktora git. 5'in üstüyse gel demiş.
Benim halim daha kötü sanırım. Geçen çarşamba önce kürtaj yaptılar. Cuma dış gebelik teşhisi netleşti ve iğne yaptılar. Bugün tekrar betahcg bakacaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?