- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi kartanesi_izm
-
Benim bir rahim içinde bir kese vardı bir de sağ tüpte kalınlaşma hcg de kötü yükseliyordu, birazda kanama vardı. Önce kürtaj yaptılar o zaman değer 395 idi 2 gün sonra 535 oldu. Dış gebelik olduğu kesinleşti ama yerinden emin olamadılar metotreksat diye bir iğne yaptılar. 4 gün geçti az önce kan verdim. Umarım düşmüştür bana dua et.Rabbim yardimvin olsun banada ilk yatis verildi. Asistan doktor verdi yatisi dis gebelik dedi. Sonra uzmani aradi uzmanda pazartesi tekrar test yaptirsin dedi. Sonra yatis iptal edildi. Betam 60 tan 33e dustu cumartsi pazar kanamam oldu pihtili bi sekilde dunde 6 ya dusmus. Peki senin ultrasonda gozuktu mu birsey
Benim bir rahim içinde bir kese vardı bir de sağ tüpte kalınlaşma hcg de kötü yükseliyordu, birazda kanama vardı. Önce kürtaj yaptılar o zaman değer 395 idi 2 gün sonra 535 oldu. Dış gebelik olduğu kesinleşti ama yerinden emin olamadılar metotreksat diye bir iğne yaptılar. 4 gün geçti az önce kan verdim. Umarım düşmüştür bana dua et.
Bende bir dusuk 2 ay sonrada kimyasal gebelik gecirdim ikisinde de belirtim kahverengi akintiydi kimyasal gebelikte adetimden 1 hafta fln gectikten sonra akinti artti ve kana dondu kendiliginden dustu dis gebelik daha riskli ve tuplere zarari var kimyasal gebelik daha risksiz ve rahim temizlenio akintiyla cunku baya kanamam oldu ustunden 5veya 6ay gecti ama hala hamile degilm bizzat yumurtlama gunlerime dikkat ediom ama yok sizi de anliorm okadar kotu biseyki hevesleniosn ve hevesin kursağında kalio onceden cocuk olsn diye dua ediorz bu durumdada dussun diye dua ediosn
Hep yumurtlama tarihini takip ettim hatta yumurta hesaplayici takvim indirdim. Hic takip etmedigim ay hamile kaldim 2 gunde 1 iliski yasayarak. Yumurtlamaya takilma. Kimisi adetine 1 gun kala bile hamile kalabiliyor
Merhaba kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim değerim 124,121, 64 oldu ve kahverengi akıntı oldu 2 gün sonra adet kanamasiyla sonlandı ne yazık ki..Rabbim hepimize sağlıklıevlatlar nasip etsin inşallahBnm adetlerim hep duzenli ondn yumurtlamamda duzenli diye dusunuom bide ilk dusuk yaptigimea yumurtlama gunune dikkat etmiştim oyle kaldm ondn yumurtlama takibi yaoion ben ha evde teatte almiom internetten hesapliom
Insallah cnm sende iy dusun kimyasal diye daha kotusude olabilirdi insallah en kisa zamanda saglikli bebekler getirirz dunyayaMerhaba kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim değerim 124,121, 64 oldu ve kahverengi akıntı oldu 2 gün sonra adet kanamasiyla sonlandı ne yazık ki..Rabbim hepimize sağlıklıevlatlar nasip etsin inşallah
Aynen canım benim dış gebelik olmadı çok şükür ondan çok korkuyordum. .kimyasal kötünün iyisi diyelim. .Bu ay da adet takvimime göre dündu adet olmam gereken tarih olmadım daha sanırım kimyasaldan sonra daha düzene giremedi adetim...inşallah canım hayırlı..saglikli nur topu gibi bebişlerimiz olur inşallahInsallah cnm sende iy dusun kimyasal diye daha kotusude olabilirdi insallah en kisa zamanda saglikli bebekler getirirz dunyaya
Cnm test yap istersen bnm adetlerim okadar duzenli ki kimyasal gebelikten sonra bile gecikme olmadi ayni gunde adet oldum hatta saatini bile sasmadi kimyasal gebelik yasiyip o ay tekrar hamile kalanlarda varAynen canım benim dış gebelik olmadı çok şükür ondan çok korkuyordum. .kimyasal kötünün iyisi diyelim. .Bu ay da adet takvimime göre dündu adet olmam gereken tarih olmadım daha sanırım kimyasaldan sonra daha düzene giremedi adetim...inşallah canım hayırlı..saglikli nur topu gibi bebişlerimiz olur inşallah
Aslında geçen ay 15de kahverengi akıntı başladı 2 gün sürdü 17de kanamam başladı normalde 1 gün önce olurdum takvimim 15i diyor o yüzden bugün ve yarın bekliyim diyorum bilemiyorum adet olacakmisim gibi agrilarim var yine ama hamileyken de böyle olmuştum hiç umutlu değilim bu ay canımCnm test yap istersen bnm adetlerim okadar duzenli ki kimyasal gebelikten sonra bile gecikme olmadi ayni gunde adet oldum hatta saatini bile sasmadi kimyasal gebelik yasiyip o ay tekrar hamile kalanlarda var
Aslında geçen ay 15de kahverengi akıntı başladı 2 gün sürdü 17de kanamam başladı normalde 1 gün önce olurdum takvimim 15i diyor o yüzden bugün ve yarın bekliyim diyorum bilemiyorum adet olacakmisim gibi agrilarim var yine ama hamileyken de böyle olmuştum hiç umutlu değilim bu ay canım
Bence test yap aklindada kalmaz hemAslında geçen ay 15de kahverengi akıntı başladı 2 gün sürdü 17de kanamam başladı normalde 1 gün önce olurdum takvimim 15i diyor o yüzden bugün ve yarın bekliyim diyorum bilemiyorum adet olacakmisim gibi agrilarim var yine ama hamileyken de böyle olmuştum hiç umutlu değilim bu ay canım
Yoksa diye cesaret de edemiyorum hiç geçen ay 1 gün geçince yapmıştım bakalım bugün bi geçsin yarın yaparım belki canımBence test yap aklindada kalmaz hem
Benim bir rahim içinde bir kese vardı bir de sağ tüpte kalınlaşma hcg de kötü yükseliyordu, birazda kanama vardı. Önce kürtaj yaptılar o zaman değer 395 idi 2 gün sonra 535 oldu. Dış gebelik olduğu kesinleşti ama yerinden emin olamadılar metotreksat diye bir iğne yaptılar. 4 gün geçti az önce kan verdim. Umarım düşmüştür bana dua et.
benimde hep kimyasal mı oldu bu güne kadar acaba?
Gittim 505 olmuş değer, Dr çok beğenmedi. Cuma günü tekrar bakalım dedi...Ne oldu cnmm gittin mi doktora
Gittim 505 olmuş değer, Dr çok beğenmedi. Cuma günü tekrar bakalım dedi...
Ben istemedim. Zaten hastaneye çok yakın oturuyorum o yüzden Dr gitmeme izin verdi.Canim benim ya Rabbim yardimcin olsun .niye yatis vermiyorlar. Sana onuda anlamiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?