Kimyasal gebelik kanaması geçirip adet görmeden gebe kalanlar?

Ilayda351905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
40
12
3
26
Kızçeler selamlar artık saldım çayıra mevlam kayıra hesabındayımpsikolojik olarak yıprandım artık yıpranmak istemiyorum sorum başlıkta olduğu gibi
Kimyasal gebelik yaşadım gebelik düşünüyoruz reglime 5 gün var umutlanmıyorum sadece merak ettim kimyasal kanamasından sonra regl yaşamadan gebe kalan var mı?

Kimyasal kanaması dediğimiz şey regl oluyor. Adet başlıyor ve o şekilde atıyor gebeliği rahimden. Yani bu durumda gebe kalmak mümkün

Kimyasal kanaması dediğimiz şey regl oluyor. Adet başlıyor ve o şekilde atıyor gebeliği rahimden. Yani bu durumda gebe kalmak mümkün
İnşallah belirtirlerim olmaya başladı ( sabah mide bulantısı, akıntı, koku hassasiyeti, göğüs ağrısı karın ağrısı vs)
1) Daha önce gebe kalıp düşük yaşadım
2) Gebe kaldım sağ salim kucağıma aldım.
3) geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Değerlendirdik bakalım hayırlısı

Evet normalde 5 gün regl görürdüm kimyasal gebelik geçirince betam sıfırlandı regl gibi kanama yaşadım.
benim betam 65ken kanamam başladı 1 hafta sürdü lekelenme vs. betam kanamam bitince sıfırlandı. Bunu regl gibi mi hesaplamam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…