- 5 Mayıs 2025
- 66
- 16
- 3
- 26
- Konu Sahibi Ilayda351905
-
Kimyasal kanaması dediğimiz şey regl oluyor. Adet başlıyor ve o şekilde atıyor gebeliği rahimden. Yani bu durumda gebe kalmak mümkünKızçeler selamlar artık saldım çayıra mevlam kayıra hesabındayımpsikolojik olarak yıprandım artık yıpranmak istemiyorum sorum başlıkta olduğu gibi
Kimyasal gebelik yaşadım gebelik düşünüyoruz reglime 5 gün var umutlanmıyorum sadece merak ettim kimyasal kanamasından sonra regl yaşamadan gebe kalan var mı?
Evet normalde 5 gün regl görürdüm kimyasal gebelik geçirince betam sıfırlandı regl gibi kanama yaşadım.kimyasal gebelik kanamasını normal regl gibi mi düşündünüz? ben de geçirdim ne zaman regl olacağım bilmiyorum
İnşallah belirtirlerim olmaya başladı ( sabah mide bulantısı, akıntı, koku hassasiyeti, göğüs ağrısı karın ağrısı vs)Kimyasal kanaması dediğimiz şey regl oluyor. Adet başlıyor ve o şekilde atıyor gebeliği rahimden. Yani bu durumda gebe kalmak mümkün
benim betam 65ken kanamam başladı 1 hafta sürdü lekelenme vs. betam kanamam bitince sıfırlandı. Bunu regl gibi mi hesaplamam gerekiyorEvet normalde 5 gün regl görürdüm kimyasal gebelik geçirince betam sıfırlandı regl gibi kanama yaşadım.
Kimyasal kanaması dediğimiz şey regl oluyor. Adet başlıyor ve o şekilde atıyor gebeliği rahimden. Yani bu durumda gebe kalmak mümkün
Evet regl oluyorbenim betam 65ken kanamam başladı 1 hafta sürdü lekelenme vs. betam kanamam bitince sıfırlandı. Bunu regl gibi mi hesaplamam gerekiyor
Merhaba sonucunuz ne oldu bende ağustos aynında kimyasal gebelik geçirdim ve korunmadk bu ayda aynı belirtileri yaşamaya başlamıştım ki bugün adet oldum ama hassasiyetlerim devam ediyorKızçeler selamlar artık saldım çayıra mevlam kayıra hesabındayımpsikolojik olarak yıprandım artık yıpranmak istemiyorum sorum başlıkta olduğu gibi
Kimyasal gebelik yaşadım gebelik düşünüyoruz reglime 5 gün var umutlanmıyorum sadece merak ettim kimyasal kanamasından sonra regl yaşamadan gebe kalan var mı?
Testler yapıldı temiz çıktı gebelik yok tarlusal ile regl gördüm regl gecikmesi 13. Günde hayırlısı bakalımMerhaba sonucunuz ne oldu bende ağustos aynında kimyasal gebelik geçirdim ve korunmadk bu ayda aynı belirtileri yaşamaya başlamıştım ki bugün adet oldum ama hassasiyetlerim devam ediyor
Hayırlısı olsunTestler yapıldı temiz çıktı gebelik yok tarlusal ile regl gördüm regl gecikmesi 13. Günde hayırlısı bakalım
Size tavsiyem herhangi bir kanama olumsuz durum olmadığı sürece test yapmayın erkenden 1 hafta regl gecikmesi nin ardından test yapın ardından kan verin hayırlısı olsunHayırlısı olsun
Teşekkür ederimSize tavsiyem herhangi bir kanama olumsuz durum olmadığı sürece test yapmayın erkenden 1 hafta regl gecikmesi nin ardından test yapın ardından kan verin hayırlısı olsun
Size tavsiyem herhangi bir kanama olumsuz durum olmadığı sürece test yapmayın erkenden 1 hafta regl gecikmesi nin ardından test yapın ardından kan verin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?