Kızlar merhaba, kimyasal gebelik geçirenler lütfen sonuna kadar okuyun. dün doktora gittim, gitmişken kimyasalların sebebini sorduğumda "Bi sebebi çözümü yok, şansızlık olmuş otur dua et " dedikten sonra, sinirle eve geldim.. 1 haftadır kimyasal gebelik geçirenlerle konuşuyorum ve ortak noktamız şu; kolay kolay hasta olmuyoruz ve olursak çabucak atlatıyoruz. Vücudumuz bebeği kabul etmiyor olabilir mi? Hani hamileliğin en büyük mucizesi, babadan gelen hücreler başka olduğu halde anne vücudu bunu kabul ediyor ya; normalde mikrobu attığımız gibi bebeği de atıyor olabilir miyiz? Bağışıklıkla alakalı bir durum olabilir mi? Bunun için sanırım 2 yöntem varmış. Spermi yıkayıp anne vücuduna uygun hale getiriyorlarmış ve bir diğeri ilaçla oluyormuş
Sinirim hala geçmedi doktora. Karışık yazmış olabilirim Lütfen cevaplayın. Hemen hasta oluyor musunuz? Hasta olunca hemen iyileşiyor musunuz?
Ben kolay kolay hasta olmam, hastalık gelir gibi olur ve 2 günde geçer bende.
Sinirim hala geçmedi doktora. Karışık yazmış olabilirim Lütfen cevaplayın. Hemen hasta oluyor musunuz? Hasta olunca hemen iyileşiyor musunuz?
Ben kolay kolay hasta olmam, hastalık gelir gibi olur ve 2 günde geçer bende.