- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 26
- Konu Sahibi kadersizben
-
Belkide 2.bi hamilelik var canım bi kan vs ver tekrardan umarım gönlünce olurKan testi ile takip edildi sıfırlandı kanamamda bitti bir hafta geçti sol kasığımda ağrı hissettim testim vardı yaptım öyle çizgi görünce bilemedim ne yaşıyorum sormak istedim cevabınız için çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah bakalım nasıl ilerleyecek Rabbim bir daha kötü şeyler yaşatmasın inşallahAaaaa ay çok sevindiiiim hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım inşallah güzel düşün güzel olun bol bol dua et yorma kendiniAmin canım inşallah bakalım nasıl ilerleyecek Rabbim bir daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah
Amin canım allah razı olsun sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahBelkide 2.bi hamilelik var canım bi kan vs ver tekrardan umarım gönlünce olur
Amin canım aminAmin canım inşallah güzel düşün güzel olun bol bol dua et yorma kendini
Gelişmelerden haberdar etAmin canım aminAllah razı olsun
Tamam canımGelişmelerden haberdar et
Naptın canım regl oldun muGelişmelerden haberdar et
Yok canım beklemedeyim sen ne durumdasın başka test yaptın mı ya da kan verdin miNaptın canım regl oldun mu
siz ilk kimyasalı ne zaman atlatmıstınız hemen sonrasında mı testte çift çizgiyi görebildiniz :) inşAllah sağlıklı bır gebeelıktır ben de suan kımyasal gebelık gecırıyorum. haberlerınız umut kaynağı oluyor.Naptın canım regl oldun mu
Pazar günü kan vericem canım doktorum öyle dedi cidden 2 güne bir kan vermek yıpratıyor beni o yüzden gitmeye korktum çekindim pazar günü kan vericem hala olmadın mııı 2 gün gecikmişsin test yaptın mıYok canım beklemedeyim sen ne durumdasın başka test yaptın mı ya da kan verdin mi
26 ekimde kimyasal gebelik yaşadım regl görmeden tekrardan hamileyim hastaneye gidicem işte pazar günü kan verip muayene olacağım dualarınızı eksik etmeyinsiz ilk kimyasalı ne zaman atlatmıstınız hemen sonrasında mı testte çift çizgiyi görebildiniz :) inşAllah sağlıklı bır gebeelıktır ben de suan kımyasal gebelık gecırıyorum. haberlerınız umut kaynağı oluyor.
Canım Epeyi gecikti senin inşallah gittiğinde keseyide görürsün. Ya 3 gün önce negatifti zaten o yüzden test yapmadım olurum 1-2 günePazar günü kan vericem canım doktorum öyle dedi cidden 2 güne bir kan vermek yıpratıyor beni o yüzden gitmeye korktum çekindim pazar günü kan vericem hala olmadın mııı 2 gün gecikmişsin test yaptın mı
İnşallah canım geç gitmemin sebebi korkum ve geçem aydan kaynaklıCanım Epeyi gecikti senin inşallah gittiğinde keseyide görürsün. Ya 3 gün önce negatifti zaten o yüzden test yapmadım olurum 1-2 güne
Tabi canım seni en iyi ben anlarım her şey güzel olur inşallah bana da dua etİnşallah canım geç gitmemin sebebi korkum ve geçem aydan kaynaklı
Amin inşallah sende inşallah diğer aya hamilelik haberi alırsın inşallaaaahhhh inşallah Allahım rabbim nasip et sen ol dersen her şey olurTabi canım seni en iyi ben anlarım her şey güzel olur inşallah bana da dua et
Amin canım Allah razı olsunAmin inşallah sende inşallah diğer aya hamilelik haberi alırsın inşallaaaahhhh inşallah Allahım rabbim nasip et sen ol dersen her şey olur
Ay hadi insAlllah ranbim hayirli haberler almayi nasip etsin.26 ekimde kimyasal gebelik yaşadım regl görmeden tekrardan hamileyim hastaneye gidicem işte pazar günü kan verip muayene olacağım dualarınızı eksik etmeyin
Ne yaptınız merak ettim benimde betam 137 ve sancılarım oluyor yükseldi mi sizinDayanırım dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?