- Konu Sahibi kadersizben
-
Aaa keşke canım hemen bu kadar hızlı olacağını düşünmüyorum amainşallah Allahımm
Şükür et yine bak bi tanıdığım 5-6 defa kimyasal yaşayanlar var dedi kendisi tüp bebekte çalışıyor. O kadar zor durumda olanlar var ki biz onlara göre çok çok iyiyizYüksek tutmaya çalışıyorum canım bi yandan seviniyorum hamile kalabildiğime 4 aydır deniyorduk 5.ayda öğrendim hamile olduğumu bi yandan neden diye düşünmeden edemiyorum
5-6 defa kimyasal mıŞükür et yine bak bi tanıdığım 5-6 defa kimyasal yaşayanlar var dedi kendisi tüp bebekte çalışıyor. O kadar zor durumda olanlar var ki biz onlara göre çok çok iyiyiz
Aynen öyle Allah bekletmeden nasip etsin isteyen herkese5-6 defa kimyasal mıAllah yardımcıları olsun tüp bebekte zaten embriyo transferi sonrası tutmayınca hep kimyasal oluyor ya onlarda daha sık görülüyor
Artık yapma canım sonuçumuzu bekleyeceğiz inşallah ikimizinde pozitif gelir yaaaacanım son testi bugün yaptım artık silikleşti artık yapmama gerek yok galiba
Amin çok aminArtık yapma canım sonuçumuzu bekleyeceğiz inşallah ikimizinde pozitif gelir yaaaa
Ne durumdasın var mı hissiyat vsAmin çok amin
Ay yok canım benim zaten daha regliye çok var asıl sen söyle sende var mi bir şeylerNe durumdasın var mı hissiyat vs
Regl olacak sancılarım oluyor ama geçen ayda regl sancılarım vardı hatta asla yok bu ay regl olucam demiştim kendime reglimi bekliyordum emindim ama bir gün gecikince test yapmıştım beta 130 du bilmiyorum yanii regl sancılarım varAy yok canım benim zaten daha regliye çok var asıl sen söyle sende var mi bir şeyler
Sancı oluyor ya aslında ayırt edici pek özellikte yok bakalım artıkRegl olacak sancılarım oluyor ama geçen ayda regl sancılarım vardı hatta asla yok bu ay regl olucam demiştim kendime reglimi bekliyordum emindim ama bir gün gecikince test yapmıştım beta 130 du bilmiyorum yanii regl sancılarım var
Kimyasal ne çok geçiren varmış başına gelmeyince insan anlamıyor çevremde çok duyuyorumSancı oluyor ya aslında ayırt edici pek özellikte yok bakalım artık
Ya tabii canım son zamanlarda çok artmış özellikleKimyasal ne çok geçiren varmış başına gelmeyince insan anlamıyor çevremde çok duyuyorum
Benim bat yarın hadi bakalımYa tabii canım son zamanlarda çok artmış özellikle
Ayyy hadi bakalım belirti falan var mı ne durumdasın peki ? Benimde tam 1 hafta Çar dünden beri kasık ağrısı yaşıyorumBenim bat yarın hadi bakalım
Adet olacakmışım gibi karın mide ağrım var bide kasıkta sızlama varAyyy hadi bakalım belirti falan var mı ne durumdasın peki ? Benimde tam 1 hafta Çar dünden beri kasık ağrısı yaşıyorum
İşte adet ve hamilelik belirtileri aynı ya. Yarın bi test yap istersenAdet olacakmışım gibi karın mide ağrım var bide kasıkta sızlama var
Günümü 1 hafta geçerse falan yapacağım akıllandımİşte adet ve hamilelik belirtileri aynı ya. Yarın bi test yap istersen
Ay dayanabilirsen iyiii ben hayatta dayanamamGünümü 1 hafta geçerse falan yapacağım akıllandım1 gün geçince yaptım 2 günde bi ne kadar yükseldi öyle şöyle diyerek ömrümden ömür gittiii saldım çayıra mevlam bayıraaa
Dayanırım dayanırımAy dayanabilirsen iyiii ben hayatta dayanamam
Reglime 6 gün var test yaptım negatifDayanırım dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?