kimyasal gebelik mi :(

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
Merhaba arkadaşlar. Tup bebekle hamile kaldim sevincimi yasayamadim :(
Degerlerim katlanmadi dr kimyasal gebelik olabilir dedi.

7.gun degerim 68
9.gun 114
11.gun bugun 137:(

Böyle artislar yasayipta degerleri duzelen oldu mu.
Yoksa kimyasal mi :((

7.gun degerim 68
9.gun 114

Allah yardımcın olsun canım benim. Dilerim değerin tekrar güzel bir şekilde katlanır. Bu sürec tümü ile çok zor bir sürec. Allah sana sabır versin ve hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.

Allah yardımcın olsun canım benim. Dilerim değerin tekrar güzel bir şekilde katlanır. Bu sürec tümü ile çok zor bir sürec. Allah sana sabır versin ve hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.

Sumeyye amin canim cok sagol...
Ne zormus
Insallah artar degerler.
Hayirlisi olsun :(

benim ilk deneme de öyle olmuştu... değeri yeniden yükselenler5 olmuş ama benimki düşmüştü... allahım inşallah hayırlısıyla yüzünü güldürür... ben de çok üzülmüştüm.... allahım sabır versin...

canım inş Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz hem 7. gün test için biraz erken değil mi doktor mu söyledi?
yok canım dr söylemedi test günüm 9. gündü ben 7. gün gittim dayanamadığım için.

benim ilk deneme de öyle olmuştu... değeri yeniden yükselenler5 olmuş ama benimki düşmüştü... allahım inşallah hayırlısıyla yüzünü güldürür... ben de çok üzülmüştüm.... allahım sabır versin...

çok sağol canım gerçekten zor bir süreç

bugün testi tekrarladım 12.günüm bu kezde 24 saatte olması gerekenden fazla fırlamış dr dış gebelik olabilir dedi :(

ne düşüneceğimi şaşırdımçç

12.gün değerim 506 olmuş

kızlar benimdee dün 8. günümdü hafif lekelenmelerle gün boyu sürdü gece de kanamaya dönüştü evde test yaptım negatif çıktı kan testi verdim ama umudum yok galiba bebegim beni terk etti...:14:

canım kanaman çok mu geldi leke şeklinde mi...

idrar testine hiç güvenme çok geç çıkıyor orada.

kan sonucun ne zaman çıkacak

kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118

sizccee ne oluyor??????????
varmı böyle yavaş ilerleyen

Sumeyye amin canim cok sagol...
Ne zormus
Insallah artar degerler.
Hayirlisi olsun :(

Canım benimde tam katlanmadı şu anda 15 haftalık hamileyim Allahıma şükür,benim 7. gün 68 9. gün 186 11. gün 287 idi,3. test tam katlamadı eğer 2 embriyo ise ve biri tam tutunamadı ise bu şekilde oluyor,tabi ki bilemem ama benim öyle oldu,umarım seninde öyle olur canım hayırlısıyla.Çok zor biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum,ama maalesef sabretmek gerekiyor...

kızlar ben pek ii sayılmam dün kan vermem gerekti biliyosuuz.degerler istediğimz gibi degil..
11.gün 70
14.gün 118

Takılma canım,benimde ilk başta tam katlamadı,Doktorum önemli olan yükselmesi,ikiye katlaması şart değil demişti...Hatta 1 hafta test yaptırmadı sonra 1 hafta sonra baktık yükselmişti.

11.gün 70
14.gün 118

canım benimde
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün bugün 506 olmuş
düzensiz artış bende de var ama bugün fırladı
inşllah düzelir canım bende korkuyorum..

Canım benimde tam katlanmadı şu anda 15 haftalık hamileyim Allahıma şükür,benim 7. gün 68 9. gün 186 11. gün 287 idi,3. test tam katlamadı eğer 2 embriyo ise ve biri tam tutunamadı ise bu şekilde oluyor,tabi ki bilemem ama benim öyle oldu,umarım seninde öyle olur canım hayırlısıyla.Çok zor biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum,ama maalesef sabretmek gerekiyor...

canım düz 137 idi
bugün 506 olmuş bu kezde artımış ama fazla
arap atı sanırım benimki:1:
bakalım yarın ne yapacak

Takılma canım,benimde ilk başta tam katlamadı,Doktorum önemli olan yükselmesi,ikiye katlaması şart değil demişti...Hatta 1 hafta test yaptırmadı sonra 1 hafta sonra baktık yükselmişti.

cnm drum bnada yaptırma bir hafta dedii ama dayanamıyorum...bugün başka hastaneye verdim..yarın iki gün sonra hem oraya hem de kendi merkezime baktırcam çok kötüyüm..senin sonradan kaçlara yükseldi..maşallah bebişin büyümüş..canımm çok saol yaa cvp verdiğn için..

canım benimde
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün bugün 506 olmuş

canım düz 137 idi
bakalım yarın ne yapacak

cnm yükselsin bu iyiye işaret dr um anlattı bananda hastasının biri böyle olmuş ve ogluşu dogmuş...inş seninde olucak artmış iştee korkma daha cnm

bugün testi tekrarladım 12.günüm bu kezde 24 saatte olması gerekenden fazla fırlamış dr dış gebelik olabilir dedi :(

ne düşüneceğimi şaşırdımçç

12.gün değerim 506 olmuş

Allah yardımcın olsun. Zor bir durum yaşıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun. Bu durumda en zor olan ise beklemek. Dua kaderi değişir, sakın unutma ve kendini sakın umutsuzluğa salı verme.

7.gun degerim 68
9.gun 114

canım benım 10 .gun sonucum 53,5 / 12.gun 79 / 14.gun 179 sonra 490 oldu ilk baslarda bızde kımyasal zannettık ama şimdi 6 altı aylık nurtopu gıbı bır bebeğim var kucağımda hiç uzulme allah hakkında hayırlısını versın inşallah bebişini kucağına alırsın

cnm drum bnada yaptırma bir hafta dedii ama dayanamıyorum...bugün başka hastaneye verdim..yarın iki gün sonra hem oraya hem de kendi merkezime baktırcam çok kötüyüm..senin sonradan kaçlara yükseldi..maşallah bebişin büyümüş..canımm çok saol yaa cvp verdiğn için..

Çok zor biliyorum ama lütfen bekle ben de çok zor bekledim ama beklemek en iyisi,böyle sürekli yaptırınca kafan karışıyor.Benim Pazar günü 287 idi. Tam hatırlamıyorum Perşembe ya da cuma baktırdım 929 olmuştu sanırım...

canım benimde
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün bugün 506 olmuş

canım düz 137 idi
bakalım yarın ne yapacak

Sürekli test yaptırmak yerine 2-3 bekleyip ultrasonda keseye mi baktırsan acaba?Güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla...

Back
X