kimyasal gebelik mi :(

Çok zor biliyorum ama lütfen bekle ben de çok zor bekledim ama beklemek en iyisi,böyle sürekli yaptırınca kafan karışıyor.Benim Pazar günü 287 idi. Tam hatırlamıyorum Perşembe ya da cuma baktırdım 929 olmuştu sanırım...

biz daha 200 leri bile göremedik..dün 14. günümüzdü..inş mevlam banada nasip eder...inş benim ki de artar oyle dolu dolu..

cnm yükselsin bu iyiye işaret dr um anlattı bananda hastasının biri böyle olmuş ve ogluşu dogmuş...inş seninde olucak artmış iştee korkma daha cnm
inşallah canımm..
bak benimdee seninkiyle aynı hatta daha düşüktü birden fırladı inş.seninki de oyle olur canım.

Allah yardımcın olsun. Zor bir durum yaşıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun. Bu durumda en zor olan ise beklemek. Dua kaderi değişir, sakın unutma ve kendini sakın umutsuzluğa salı verme.
Sümeyye çok sağol..inşallah meleğim benimledir canım..

canım benım 10 .gun sonucum 53,5 / 12.gun 79 / 14.gun 179 sonra 490 oldu ilk baslarda bızde kımyasal zannettık ama şimdi 6 altı aylık nurtopu gıbı bır bebeğim var kucağımda hiç uzulme allah hakkında hayırlısını versın inşallah bebişini kucağına alırsın
:16::16: canım ne güzel Allah bağışlasın yavrunu bizlere de kısmet olsun inşallah.:nazar:
Sürekli test yaptırmak yerine 2-3 bekleyip ultrasonda keseye mi baktırsan acaba?Güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla...

canım yarın aslında merkezin istediği test günüydü
ben bugün dayanamadığım için gittim:26:.
yarın bekliyorlar yarında yaptırayım hastaneye faxlıycam.
inşallah güzl çıkar oda artmıştır.

sağol canım inşallah güzel olur..çok korktum bi kaç gündür.

benimde artı artı sonra biranda düştü kimyasal gebelik, ozaman bu değerlerle ilgili çok araştırma yapmıştım arada mucizeleri okudum testi aynı yerinde sayıp sonra biranda düzelen biri inşallah onlar gibi mucize olur ama kendini en kötüsüne alıştır bu şekilde beklemek çok büyük bir eziyet biliyorum ama az artıp biranda fazla artmış umarım dış gebelik değildir

benimde artı artı sonra biranda düştü kimyasal gebelik, ozaman bu değerlerle ilgili çok araştırma yapmıştım arada mucizeleri okudum testi aynı yerinde sayıp sonra biranda düzelen biri inşallah onlar gibi mucize olur ama kendini en kötüsüne alıştır bu şekilde beklemek çok büyük bir eziyet biliyorum ama az artıp biranda fazla artmış umarım dış gebelik değildir

2 doktorumla da görşştüm bir tanesi dış gbelik olabilir dedi ama hiç ağrım yok:26:inş.öyle degğilir.

bir tanesi de düne kadar kimyasal gebelik gibi düşünmüştüm ama bu kadar artmazdı dedi.artış olması güzel dedi:26:.

bilmiyorum ki dediğin gibi canım bekliyoruz umutla umutsuzluk arası..

sana da çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah..

Bslki borilerine yardimim dokunur.cunku bu konuyla ilgili hic bir bilgi ben bulamsdim kkda.

13.gun degedim 857
15.gun degerim 1857 oldu ve o gün kesemizi gorduk

Bu hafta tekrar gidicem kalp atisini da duyarsam rahatlayacagim ins..

Bslki borilerine yardimim dokunur.cunku bu konuyla ilgili hic bir bilgi ben bulamsdim kkda.

13.gun degedim 857
15.gun degerim 1857 oldu ve o gün kesemizi gorduk

Bu hafta tekrar gidicem kalp atisini da duyarsam rahatlayacagim ins..

Aaa super hbr cnm inan ilk saydada umitli okumadim son sayfada sqsirdim
Rabbim kalp atisini hatta hayirlisiyla nur yuzunu gormeyo mis kokusunu koklamayida nasip etsin insqllq

Kizlar degerim en son 1857 olmuştu ve o gun keseyi gorduk bir daha da bhcg baktirmadim.

Persembe gunu yani3 gun once gene dr gittik ve bebegimi kalp atisini gördüm cok sukur bugunume.

Kimyasal dis yada bos gebelik degilmis..cok korktuk ama:26::nazar:

2 hafta sonra da kalp atisini dinlemeye gidicez insallah.

Kizlar degerim en son 1857 olmuştu ve o gun keseyi gorduk bir daha da bhcg baktirmadim.

Persembe gunu yani3 gun once gene dr gittik ve bebegimi kalp atisini gördüm cok sukur bugunume.

Kimyasal dis yada bos gebelik degilmis..cok korktuk ama:26::nazar:

2 hafta sonra da kalp atisini dinlemeye gidicez insallah.

ohhh beee ne güzel umut oldun .:)
12. gün 257
14. gün 432
umarım bende burda kese gördüm kalp atışı gördüm derim canım..

ohhh beee ne güzel umut oldun .:)
12. gün 257
14. gün 432
umarım bende burda kese gördüm kalp atışı gördüm derim canım..

canım değerin çok güzel artmış tebrik ederim:16::16:

inşallah göreceksin canım 2 gün sonra en az 800 olur 4 gün sonra 1600 kese görünür ozamana görmek istersen:16:

yok ben durucm dersen 2 hafta sonra direk kalp atışı için gidersin...tekrar tebrik ederim.:nazar::emir_bebek:

canım değerin çok güzel artmış tebrik ederim:16::16:

inşallah göreceksin canım 2 gün sonra en az 800 olur 4 gün sonra 1600 kese görünür ozamana görmek istersen:16:

yok ben durucm dersen 2 hafta sonra direk kalp atışı için gidersin...tekrar tebrik ederim.:nazar::emir_bebek:

buraya özellikle yazıyorumki benim gibi dokuz doğuranlara umut olsun diye :16:
12. gün 257
14. gün 432 işte o gün dokuz doğurmuştum :)
16. gün 896
rabbime şükürler olsun hamdolsun..
rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah..

Tebrik ederim canim:49:
Yarinda gitsen kese gorunur artık:16:yada iki hafta kadar sonra direk kalp atisini duymaya gidersin ama ben dayanamamis kalp stisina kadar tam 4 kez gitmistim:52:
cok heyecanli gunler seni bekliyo asil bundsn sonra heyecan:16:

:49::49:

Back
X