kimyasal gebelik nedi

ayca35dnz

Bu ben
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
210
37
48
Denizli
Mrb yardım lazım :( ayın 6sında beta hcg yaptrdım 252 cıktı idrar testnde de gebelik gorunuyo ama ultrasonda gorunmedi doktor gec dollenme olmuş olablr diyo yarn bida beta testi yaptrcan ama korkuyorm boyle bişey yasayan var mı? Bunun belirtileri neler ?

C
Mrb yardım lazım :KK43: ayın 6sında beta hcg yaptrdım 252 cıktı idrar testnde de gebelik gorunuyo ama ultrasonda gorunmedi doktor gec dollenme olmuş olablr diyo yarn bida beta testi yaptrcan ama korkuyorm boyle bişey yasayan var mı? Bunun belirtileri neler ?

Canım kimyasal gebelik beta hcg de pozitif sonuç görüp,kese yada bebek oluşumunu görmeye kalmadan ,pozitif degerin düşmesiyle devam eder ve döllenen sağlıklı embriyo kanama ile atılır. Bunun bir belirtisi yada önleyebilecek bir durumu yoktur,zaten oluşan embriyo sağlıksız olduğu için vücut onu her türlü atacaktır.

Bende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ama hemen ertesi ay hamile kaldım çok şükür,şimdi oğlumuzu bekliyoruz Allahın izni ile ;)

Senin değerin düşük bir değer değil canım,ben bu sağlıklı gebeligimi ogrendigimde beta 21 çıkmıştı,sonrasında sağlıkla yükseldi çok şükür. Sende tekrar kan tahlili yaptır,zaten gidişat belli olacaktır. Eğer kimyasal olursa da üzülme,Allahın bize bir lütfu bu durum,sağlıksız bebek gelişmem yerine,vücut tarafından atılıyor. Herşey gönlünce olsun :)

Cok tesekkur ederim ayın 2snde 108di 4ubde 252 olmştu doktrmda guzel artmş dedi inş yarın yne guzel haberler alırım allah bebegnizi sag salim almanızı nasip eder inş içim rahatldı saol:)))

hayırlısı olsun canım benimde adetime 1 gün kala 100 çıkmıştı b hcg doktorum 1 hafta sonra çağırdı kese görünmüştü.

Bugun 9 eylulde 879 cıktı az artmış dusuk mu yapcam acaba :KK43:
Kotu düşünme canım,at kafandan negatif düşünceleri,farklı laboratuvarlarda yaptırdıysan farklılık olabilir,İnşAllah sağlıkla devam eden bur gebeliğin olur tatlım ;)

Kotu düşünme canım,at kafandan negatif düşünceleri,farklı laboratuvarlarda yaptırdıysan farklılık olabilir,İnşAllah sağlıkla devam eden bur gebeliğin olur tatlım :KK66:
Hep aynı yerde yaptryrm doktr cumtsyi bekleyelm dedi hayrlısı artk ama kafama ck taktm cuma gnu bda yaptrcam

merhaba arkadaşlar bende puregon+çi sonunda hamile olduğumu öğrendim ama ben bilememiştim ilk doktorum enfeksiyon var dedi 3 kutu ilaç kullandırmıştı :( yerleşme kanamasımıdır felan dedim yok ara adettir dedi öylelikle çok fazla sancım oldu kanamam sürdü 10 gün 10 günün sonunda test yaptım 2. çizgiyi gördüm mutluluktan uçmuştum beta 416 çıktı 2 gün sonra gittiğimde 230 a düşmüş doktor kimyasal gebelik dedi purogestan vermişti onu kullanma dedi kanamam şu anda daha da arttı bu zamandan sonra ne yapmam gerekior benim bu kanama ne kadar sürer kızlar yardımcı olurmusunuz bir sonra ki adetim ne zaman gelir ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum çok üzgünüm :(

Back
X