Kimyasal gebelik sonrası düşmeyen beta hcg değerim

Canım son verdiğin yerde 48 saat sonra yeniden kan ver öyle daha net anlaşılır hiç ertelememeni öneririm hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim 5 günde artması iyi bence öyle diyorlar sizce? doktorum 1 hafta sonra gel keseye bakalım 1 hafta sonra hemen kese görünür mü ki doktor öyle söyledi ama ben 2 hafta bekliyecem kesenin tam görünmesi için

Beta 1500-2000 civarında alttan muayneyle görünüyor daha önce kötü bi geçmişiniz vs yok tabi bekleyebilirsiniz ama artışa kesin baktırın derim sadece sağlıkla ilerlesin inşallah canım

Beta 1500-2000 civarında alttan muayneyle görünüyor daha önce kötü bi geçmişiniz vs yok tabi bekleyebilirsiniz ama artışa kesin baktırın derim sadece sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Birinci gebeliğimde kürtaj oldum onun üstünde iki tane çocuğum oldu rabbim izin verirse 3. Olacak inşallah iki çocuğun var zaten 3. Ye ne gerek var derseniz ailemden uzak yerdeyim memleketimden ayrı kimim kimsem yok burda iki çocuğumda okula gidiyor ve ben evde tak kalıyorum o yüzden ve inşaallah iki hafta sonra yüksek değerde olırda keseyi görürüm inannın her çocuk da ayrı bir heyecan var ilk defa hamile kalıyormuşum hiç çocuk doğurmamışım en küçük kızım 6 yaşında uzun bir aradan sonra oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…