Kimyasal gebelik sonrası düşmeyen beta hcg değerim

Naptınız son durumunuz nedid
2 gün sonra değer 1637 geldi. Aynı gün adet oldum. Doktor ultrasonla baktı rahim incelmeye başlamış, kanama ile birlikte beta da düşer dedi. 2 gün sonra (bugün) beta 362 geldi. Bugün adetimin 2. Günü. Yavaş yavaş sıfırlanacak sanırım.

Şu an aynısını yaşıyorum ve benimde mi tüpü alınacak çok korkuyorum. Hcg 224 tü iki gün sonra 146 ya düştü sonra kanamam başladı adet gibi kanama yaşadım 6-7 gün sürdükten ve bittikten 5 gün sonra kontrol hcg yaptırdım 159 çıktı şu an 2 günde bir takip edilecek offf offf

159 düşük bir değer korkmayın. Vucudun kendi kendine atmasını bekliyodur doktor. Atmaz ise belli bir nokta da tedavi uygulayacaktır. (Mtx iğnesi) kötü düşünmeyin. Tüpü almak ileri bir boyut değeriniz henüz küçük. İçinizi ferah tutun lütfen. Stresli ve uzun bi süreç ama geçicek

Korkmayın benim şiddetli kanama 6-7 gün sürdü sonrasında hala 400-590 a kadar cıkmıstı sonra yavaş yavaş geri düşmeye basladı 2 günde bir takip ettiler vucut kendi yok edebiliyormus bu tarz kucuk değerdekileri. Sabırlı olun bence kendisi atabilir vucut takibi bırakmayın
Katılıyorum

Şimdi 218 e yükselmiş ama doktor yine takip edeceğiz belki atar atmazsa iğne yaparız şu an düşük Allahtan dedi. Teşekkür ederim desteğiniz için

şu an 218 olmuş ama doktor düşer belki takip edeceğiz dedi. Allah razı olsun valla yorumunuz umut oldu

Merhaba teşekkür ederim siz nasılsınız. 2 günde bir baktırıyoruz 231 oldu sonra 216ya düştü şimdi 238 oldu umarım atarım vücuttan bir an önce
Bazen laboratuvar hatası olabiliyor demişti bana doktorum benimde 360 sonra bi 390 olmuştu sonra pat diye 200 lere düşmüştü. Sizinde düşecek inanıyorum Allah yardımcınız olsun. Ara ara yazın merak ediyorum

Merhaba nasılsınız son durum nedir
Merhaba teşekkür ederim siz nasılsınız. 2 günde bir baktırıyoruz 231 oldu sonra 216ya düştü şimdi 238 oldu umarım atarım vücuttan

Çok şükür 163e düştü adetimde yaklaştı inşallah 2. Regl dönemiyle tamamen atarım ve dahada yükselmez

Ay çok sevindimm. İnşallah

Evet böylece biter gider inşallah hiç leke vs geliyormu

Merhaba arkadaşlar 35 günde 1 adet görüyorum en son adet tarihim 3 ağustos. 10 Eylül'de test yaptım negatif 15 Eylül'de yaptım negatif 18 Eylül'de kan testi yaptım 9.59 çıktı. dün yani 23 eylül kan testi yine yaptım 55.48 çıktı benim geç döllenme oldu heralde birde doktor rahim duvarı iyi kalınlaşma var dedi. 18 eylül 23 eylül arasında 5 gün var sizce iyi artış olmuş mu cevaplarsanız çok sevinirim mesajları okuyunca korku girdi birden

Canım son verdiğin yerde 48 saat sonra yeniden kan ver öyle daha net anlaşılır hiç ertelememeni öneririm hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…