Kimyasal gebelik sonrası düşmeyen beta hcg değerim

Merhaba benimde benzer sürecim oldu beta 7yle öğrendim kimyasal sandı doktor takip yapmadı 1 ay sonra 2500 i geçmişti dış gebelikti. Aynı doktorla kalma sakın benimkine kalsa az kalsın ölcektim iğne oldum 2 kere öyle geçti zor ve uzun bi süreç oluyor ne kadar değer düşükken müdahale olsa o kadar kolay oluyormuş canım çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Beta 7 den sonra pıhtılı bir şekilde regl oldunuz mu?

Çok geçmiş olsun. 3600 olana kadar iğne vs uygulamayı düşünmediler mi bin değerini aşınca
Betam 3600 e kadar nerdeyse 2 katı arttı keseyi görecek değere çıkmasını beklediler maalesef. Ameliyata girenlerden biri arkadaşımdı onunla konuştum iğneyle düşmeyebilir dedi çünkü tüpte baktıklarında kalbi bile atıyordu. O yüzden mecbur ameliyat oldum.

Çok geçmiş olsun tekrardan insanı yoran bir süreç. Şimdi nasılsınız iğneden sonra kaç ay korunduz ya da hamile kaldınız mı tekrardan
Şubat ayında iğne oldu değerim çok güzel düşmüştü mayıs ayında takılı kaldı beta değerim 10 dan aşağı düşmedi mecburen yeniden ikinci dozu oldum psikolojim çok bozuldu bi süre ben de istemedim doktorda 3 ay korunma öneriyo iğne sonrasında ağır bi iğne cunku sonrasında rahim filmi çekildim çok şükür bi sorun çıkmadı

Çok geçmiş olsun tekrardan insanı yoran bir süreç. Şimdi nasılsınız iğneden sonra kaç ay korunduz ya da hamile kaldınız mı tekrardan
Beta negatif olmadan sakın bırakmayın ben yaklasık 4 ay boyunva her hafta kan verdim beta baktırdım kollarım delik deşik oldu. Bazılarının 1 ayda da düşebiliyor benim malesef değerim yüksekti ve inatçı oldu. Umarım sizib öyle olmaz daha kolay atlatanlarda oluyor sadece ihmale gelebilcek bi durum değil. İyi bi doktorda çok önemli cihazda önemli gittiğim doktor hiç görememişti ilkteki ikinci doktor anında gördü alttan muayne ile tüpün içindeydi. Ameliyatsız kurtuldum çok sükür ama zordu. Dış gebelik sonrası da çok kişi hamilelik yaşıyor doktorum suan bi engel yok dedi tüplerde açık çıktı filmde sağlıkla olur inşallah yeniden aklına takılan bi sey olursa sorabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…