Evet cnm kimysaldan snraki adetim 33 gun snra olmustu hatta o donemde adet sokturucu tarlusal vermisti doktorumAllah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canim :) adet gecikmesi yaşadın mi kimyasaldan sonra?
Canım Rabbim gönlünü ferahlatsin ama olmazdı Rabbim rızkını yazmadığı için tutunamiyor zaten .Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah... adetlerim duzensizdi.goguslerim hassaslasinca hcg yaptirdim . 33cikti . 6gu. Sonra gel cok dusuk dedi.ama o zamanda 83 ciktidüşbilir haftaya gel dedi yolladî düşük mü acaba...ne yapayım progestan falan kullan dese olmaz miydi
Gecmis olsun cnm ben belki kotu bir ornek olabilirim ama kimyasal sonrasi bi regl yasayip ikinci ay dis gebelik gecirdim. Dis gebeligi gormezden gelirsek cok gecmeden gebe kalmistim yani tedavisiz.Kızlar merhaba ben kimyasal gebelik yaşıyorum suan değerlerim düşmeye devam ediyor ve adetim 9 gün gecikti ve ben bu hamileligimi klomen ve çatlatma ignesi ile kalmıştım kimyasal dan sonra hamile kalma ihtimali artiyormus acaba tedavisiz kalır miyim ? Böyle bi durum yaşayan var mı?
hiç tedavi gördün mü canım sen?Gecmis olsun cnm ben belki kotu bir ornek olabilirim ama kimyasal sonrasi bi regl yasayip ikinci ay dis gebelik gecirdim. Dis gebeligi gormezden gelirsek cok gecmeden gebe kalmistim yani tedavisiz.
Canim merak ettim seni su anki asamalarin nedir?Atlatabildin mi beta tamamen 0 landi mi?Kurtaj igne vs.birsey yapıldı mı?Gecmis olsun cnm ben belki kotu bir ornek olabilirim ama kimyasal sonrasi bi regl yasayip ikinci ay dis gebelik gecirdim. Dis gebeligi gormezden gelirsek cok gecmeden gebe kalmistim yani tedavisiz.
Bi ay klomen kullandim ama daha evliligin 6.ayinda filandi. O zaman da olmadi zaten. Kimyasal da klomenden 1 yil sonra filan oldu :)hiç tedavi gördün mü canım sen?
Benim 1 hafta gecikmistiKimyasal gebelikten geçirdiğiniz ay adetiniz kaç gün geçikti kızlar? Benım 10 gün oldu hala olmadım ki düşşün bebek
Sifirladik beta yi cok sukur. Dis gebelik gecti igneyle sonlandirildi benimki hcg de epey yuksekti. Bitmesi 2 ayi buldu, bu sirada 10 gunde bir uzun adetlerim oldu, kanamayla gitti, igneden sonra korunma suresi 2 aydi o da bitti ve ben yine calismalara basladim kafaya cok takmadan, kısmet bakalım insallah Allah hayirli saglikli bir gebelik yasatir isteyen herkese ve bana daCanim merak ettim seni su anki asamalarin nedir?Atlatabildin mi beta tamamen 0 landi mi?Kurtaj igne vs.birsey yapıldı mı?
Cok gecmis olsun canim bende kimyasaldan hemen sonra hamile kaldim henuz ilk randevu haftaya dis gebeligin bir belirtisi varmiydi 6 haftalik oldum onceden belli ediyormuSifirladik beta yi cok sukur. Dis gebelik gecti igneyle sonlandirildi benimki hcg de epey yuksekti. Bitmesi 2 ayi buldu, bu sirada 10 gunde bir uzun adetlerim oldu, kanamayla gitti, igneden sonra korunma suresi 2 aydi o da bitti ve ben yine calismalara basladim kafaya cok takmadan, kısmet bakalım insallah Allah hayirli saglikli bir gebelik yasatir isteyen herkese ve bana da
Tesekkur ederim. Aklina hic kotu bi sey getirme sakın.. Ben de hic bi ekstra belirti olmadi. Gebelik belirtilerini yasadim ama okudum kadariyla agrili olanlar da varmis.Cok gecmis olsun canim bende kimyasaldan hemen sonra hamile kaldim henuz ilk randevu haftaya dis gebeligin bir belirtisi varmiydi 6 haftalik oldum onceden belli ediyormu
Betayi tam hatırlıyor musun canim benimde 560 gördüm en fazla kendiliginden sonlandi. Doktorun biri dış gebelik biri kimyasal gebelik dedi sol tupum tikanmis tabi senin tuplerde tikaniklik vs.olmus mu canim?Sifirladik beta yi cok sukur. Dis gebelik gecti igneyle sonlandirildi benimki hcg de epey yuksekti. Bitmesi 2 ayi buldu, bu sirada 10 gunde bir uzun adetlerim oldu, kanamayla gitti, igneden sonra korunma suresi 2 aydi o da bitti ve ben yine calismalara basladim kafaya cok takmadan, kısmet bakalım insallah Allah hayirli saglikli bir gebelik yasatir isteyen herkese ve bana da
9984 e kadar çıktı benim beta iğneyle düştü anca. Hsg çekilmedim gerek görmedi dr tüp durumunu bilemiyorum. Bence seninki kimyasal olmuştur kendinden sonlandıysa.Betayi tam hatırlıyor musun canim benimde 560 gördüm en fazla kendiliginden sonlandi. Doktorun biri dış gebelik biri kimyasal gebelik dedi sol tupum tikanmis tabi senin tuplerde tikaniklik vs.olmus mu canim?
9984 e kadar çıktı benim beta iğneyle düştü anca. Hsg çekilmedim gerek görmedi dr tüp durumunu bilemiyorum. Bence seninki kimyasal olmuştur kendinden sonlandıysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?