9984 e kadar çıktı benim beta iğneyle düştü anca. Hsg çekilmedim gerek görmedi dr tüp durumunu bilemiyorum. Bence seninki kimyasal olmuştur kendinden sonlandıysa.
Hsg cekilmede bir sıkıntı yok ki emin olmak istemistir dr.unAh canim bir bilsem keske benimki 560 zor gördüğü halde hsg istedi düşün üstelik kendiliğinden düştüğü halde kafam cok karışık hic net bir bilgim yok
Bilemiyorum canimHsg cekilmede bir sıkıntı yok ki emin olmak istemistir dr.un
Merhabalar bende aynı tedavıyo gordum ve dün kimyasal oldugunu öğrendim 0lanmasını bekliyorum. Kanama gercekleşiyor sanırım önce sonrasında tedavıye deavm . ama cogu kişi kanama olmadan yine hamile kalmış o nasıl oluyor anlayamadımKızlar ben klomen catlatma ıgnesı ıle hamıle kaldım kımyasal gebelık oldu ve suan dusuyor ama merak ettıgım su doktor dedı kı hıc bı sorun olmadıgını anladık dedı hamıle kalabılıyorsun buna sevınmelısın ama benım merak ettıgım acaba yıne klomen gıbı tedavı ıle mı kalırım boyle yaşayıp sonra dan tedavısız hamıle kalan var mı aranızda?
Gecmis olsun cnm, yanlis bilgi var sanirim 0laninca degerin ya da 0a yaklasinca adet olucan vucudun o sekilde atacak sagliksiz yapiyi. Kanama olmadan hamile kalanlar dedigin ise bebegin bu kanla atilmasindan sonraki ay regl olmadan hamile kalanlar. Allah sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin tez zamanda.Merhabalar bende aynı tedavıyo gordum ve dün kimyasal oldugunu öğrendim 0lanmasını bekliyorum. Kanama gercekleşiyor sanırım önce sonrasında tedavıye deavm . ama cogu kişi kanama olmadan yine hamile kalmış o nasıl oluyor anlayamadım
Amin canım inşallah senin agrıların geçti mi benim kasık ve bel agrım var gecmek bilmeyennGecmis olsun cnm, yanlis bilgi var sanirim 0laninca degerin ya da 0a yaklasinca adet olucan vucudun o sekilde atacak sagliksiz yapiyi. Kanama olmadan hamile kalanlar dedigin ise bebegin bu kanla atilmasindan sonraki ay regl olmadan hamile kalanlar. Allah sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin tez zamanda.
Benim bi iki gun surmustu agrim gecen yil ekimde yasadim kimyasal ardindan aralikta da dis gebelik gecirdim biraz zaman gecti yani kimyasaldan ama her serde bi hayir var oyle dusun iyi dusun iyi olsunAmin canım inşallah senin agrıların geçti mi benim kasık ve bel agrım var gecmek bilmeyenn
Allah hakkımızda hayırlısını versin sabretmekten başka yapacak bir şey yok. Cok geçmiş olsun üstüste gelmiş. Allah hayırlısıyla bu kez sağlıklı gebelık nasip eder inşallahBenim bi iki gun surmustu agrim gecen yil ekimde yasadim kimyasal ardindan aralikta da dis gebelik gecirdim biraz zaman gecti yani kimyasaldan ama her serde bi hayir var oyle dusun iyi dusun iyi olsun
bende yaşadım çok mutsuzum@TubaHuseyin @Leeshinmee @Bekayyy kizlar cok güzel haberler verdiniz sevindim :) Teşekkürler Allah evlatlarinizi kucağıniza almayi nasip etsin. Tekrar korku yasadiniz mi peki problem olur mu diye
MerhabaCnm bnde kimyasaldan snra 1 ay korundum diger ay tekrar hamile kaldim Allahim insallah sana ve isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
NASIl anladınız hamile olduğunuzuBende subatta kimyasal oldu hic adet gormeden martta hamile kaldim suan 6 haftalik olduk
Bende kimyasal gebelik yaşadım. 1 yıl çocuk olmadı tüp bebeğe karar verdik o ay hamile kaldım tedavi iptal oldu. Hamilelik kimyasal oldu. Rahim filmi falan istemediler. Hamile kalabiliyor olmak devamındada kalacağın anlamına gelir. Benim yaş faktörü olduğu için kimyasaldan 4 ay sonra tedaviye başladık çok şükür hemen tuttu şimdi 7.5 aylık hamileyim. Başka bir doktorla daha görüş derim. Hemen rahim filmi v.s çok gerekli olmayabilir.Merhaba çok yeni kimyasal gebelik yaşadım. Kanamam bugün başladı henüz.. ara ara birden geliyo. Dr um adetim başlayınca 3. Gün rahim filmi istedi. İlk gebeliğin olduğu için araştıracaz daha önce anne olmuş olsaydın gerek olmazdı dedi. İlk hamileliği kimyasal ile sonuçlanıp sağlıklı bebişleri olan arkadaşlar var mı ? Yaygın bir söylentide kimyasal gebelikten sonra hamile kalmanın kolaylaştığı sizce bu doğrumu? Ben 8 aydır korunmuyordum bu ay hamile kalabildim. Rahim filminden sonra 20 gün ilişki yasak ondan sonra korunmayı bırakmalı mı yoksa kimyasal gebelik ten ötürü biraz korunmalı mı ? Aynı şey tekrar olur diye korkuyorum
Bende kimyasal gebelik yaşadım. 1 yıl çocuk olmadı tüp bebeğe karar verdik o ay hamile kaldım tedavi iptal oldu. Hamilelik kimyasal oldu. Rahim filmi falan istemediler. Hamile kalabiliyor olmak devamındada kalacağın anlamına gelir. Benim yaş faktörü olduğu için kimyasaldan 4 ay sonra tedaviye başladık çok şükür hemen tuttu şimdi 7.5 aylık hamileyim. Başka bir doktorla daha görüş derim. Hemen rahim filmi v.s çok gerekli olmayabilir.
Ben tüp bebeğe başlarken istemişlerdi rahim filmi. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum. Ben izmirde genel anestezi ile çektirmiştim. İstanbulda bir merkez var orda ağrısız sancısız anestezi vermeden çeken bir yer var. Kimyasal gebelik daha çok spermdeki kalitesizlikten kaynaklı olabiliyor. Daha yaşınız genç bence başka bir doktorla daha görüşün. tedaviye başlamadan.Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Rahim filminden bende korkuyorum açıkcası ama dr da ısrarla rahim filmi çekmek istyo kimyasal gebelikten öncede önerdi. Şindide rahim ya da tüplerden kaynaklanan bi anomali olup olmadığına bakalım diyo. Sonra da tedavi başlarız gibi bişeyler dedi kafam yerinde olmadığı için tam anlamlandıramadım ama 2-3 ay dinlenip aşılama tedavisini kastediyo sanırım. Sizce biraz daha doğal yolla denemelimiyiz 3 senelik evliyz 9 aydır korunmuyoruz ben 30 eşim 34 yaşında.. aşılama ya da tüp bebeğe girişmeden biraz daha denemek zaman kaybımı olur yoksa ? Kafam çok ama çok karışıkşu kimyasal olayı olmasa yine bi sene felen beklerdim ben rahim filmine bile girişmwzdim. Bu olay beni endişeye sürükledi.
Ben tüp bebeğe başlarken istemişlerdi rahim filmi. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum. Ben izmirde genel anestezi ile çektirmiştim. İstanbulda bir merkez var orda ağrısız sancısız anestezi vermeden çeken bir yer var. Kimyasal gebelik daha çok spermdeki kalitesizlikten kaynaklı olabiliyor. Daha yaşınız genç bence başka bir doktorla daha görüşün. tedaviye başlamadan.
Bizdeki sıkıntı eşimin varikoseri olduğu için spermlerin kalitesi düşüyormuş ve ileri harekette sıkıntı vardı. Ama normal olabilir demişti doktor. Ben 40 yaşındaydım şimdi 41 eşim şimdi 44 yaşında biz zaman kaybı yaşamayalım dedik zaten geç bulduk birbirimizi bir yılda bekledik. tüp bebek içşn yeterli sebebep vardı bize göre. şükür oldu.
Aynen bende geç evlendim hem eşimin ailesi çocuk yapamaz muabbeti etmişler sanırum. Evkendim korunmadık her ay ağladım kendime baskı stres mahvettim kendimi. Tedaviye karar verdik. Ben istanbulda doktora gittim beden olmuyor diye. Doktor herşey oldulça güzel birde eşin muayne olsun dediler. Tedaviye başlamaya karar vermenin rahatlığı olsa gerek o ay hamile kaldım. Düşün benden on yaş gdnçsin. Kim ne dediğine bskma çevre sadece gerekli gereksiz konulup insanı yıpratır. Kulaklarını tıkamaya çalış. Sakarya istanbula yakın Eco lab diye bir merkez var rahim filmi çekiyor. Ben izmirde anestezili 750 ye çektirirken orda 500 e çekiyorlardı. Madem çok önemli kayda değer bir sorun yoksa rahim filminden sonra hamile kalmanın daha kolay olduğunu smylemişti benim doktorum. İstanbula git orda ağrısuz anestezisiz çek bir iki ay kafanı rahat bırak olmazsada çok daha iyi araştırıp bu işleri iyi yapan bir doktora git. Bentüp bebeği şişli memorial tüp bebek merkezinde yaptım. En iyi orasıymış araştırdım. Tavdiyem tek doktorla kalma. İnsanlarıda salla. Kimse senin ne kadar çok anne olmak istediğini inanki anlayamaz sadece konuşur.Sizin için çok sevindim :) Maşallah rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin. Sakarya dayım bende anestezi ile çekiyorlamış burdada. Biz 3 ay önce eşimde bende tüm tahlillerimizi yaptırdık ikimizdede hormon vs herhangi bi sorun çıkmadı. Sadece eşimde %10 aglütinasyon (spermlerin birbirine yapışıklık oranı) gibi bişey çıktı bu oranında çok düşük olduğu, o anki bi idrar yolu enfeksiyonunun bile böyle bi sonuç doğurabileceğini söylediler. Önemsemeyin devam edin denemeye dediler. Bizimki çevre baskısı evlendiğimizden beri bebek bebek yediler bizi özellikle eşimin ailesi2 yıl kendi isteğimizle korunduk. Belkide benm psikolojik olarak kendimi bu kadar baskılamam sebep oldu bu kimyasal gebeliğe.. hep geç kalıyomuşum gibi geliyo sanki her ay kayıp zaman gibi. Çünkü çevre yaşın 30 daha bi tane bile yok hadi ikinciyi istesen ne zaman olcak. Bak bekleme bekledikçe sonradan hiç olmaz diye didik didik işledi beni. Hiç milleti kafaya takmayan kendi bildiğini okuyan karakterdeki beni bile çileden çıkarmayı başardılar. Yakında basbas bağırcam bu bizim özelimiz herkes sussun artık diye
Aynen bende geç evlendim hem eşimin ailesi çocuk yapamaz muabbeti etmişler sanırum. Evkendim korunmadık her ay ağladım kendime baskı stres mahvettim kendimi. Tedaviye karar verdik. Ben istanbulda doktora gittim beden olmuyor diye. Doktor herşey oldulça güzel birde eşin muayne olsun dediler. Tedaviye başlamaya karar vermenin rahatlığı olsa gerek o ay hamile kaldım. Düşün benden on yaş gdnçsin. Kim ne dediğine bskma çevre sadece gerekli gereksiz konulup insanı yıpratır. Kulaklarını tıkamaya çalış. Sakarya istanbula yakın Eco lab diye bir merkez var rahim filmi çekiyor. Ben izmirde anestezili 750 ye çektirirken orda 500 e çekiyorlardı. Madem çok önemli kayda değer bir sorun yoksa rahim filminden sonra hamile kalmanın daha kolay olduğunu smylemişti benim doktorum. İstanbula git orda ağrısuz anestezisiz çek bir iki ay kafanı rahat bırak olmazsada çok daha iyi araştırıp bu işleri iyi yapan bir doktora git. Bentüp bebeği şişli memorial tüp bebek merkezinde yaptım. En iyi orasıymış araştırdım. Tavdiyem tek doktorla kalma. İnsanlarıda salla. Kimse senin ne kadar çok anne olmak istediğini inanki anlayamaz sadece konuşur.
Ne güzel istanbul gibi bir imkansızı n varsa orda git doktora. Şişli memorial tüp bebek merkezi Türkiye çapında en iyisi semra kahraman var orda. Ben ve benim gibi dılardan çok gelip orda tedavi olup bebeğini doğuran var. Ama senin durumun şu an için tüp bebek durumu değil tahminime göre. Eşinin sperm olayı hamile kalmana engel değilse eğer. İçini rahar tut ve asla tek doktorla kalma. Çünkü bazıları çok çabuk korkutuyorlar. Ben izmirde ege üniversitesine gittim özel iki doktora gittim. Genel olarak sıkıntı yok. Sadece yaş faktörü engel olabilir dediler. 35 den sonra sıkıntı adım adım artıyor 38 ve 40 olduysan birazdaha sıkıntılı durum. sen geç kalmış değilsin. Tedavi olacaksan başka doktora gideceksen paylaşma çünkü insanı arayıp gerekli gereksiz sorular sorup strese sokuyorlar. Benim öyle oldu ilk kimyasal muabbetim. Tedaviye başlarkende söylemedim. Üstlerine vazife gibi sorup durdular ne zaman başlican geç kalma. Başlamıyorum dedim en son keyfim istemiyor. Keyfim gelince başlicam. Transfer olduğumda eşim söyledi. Hangi araya sıkıştırdın dediler. Otelde kaldım eşimşn tüm ailesi istanbulda. Ama rahat kafa gerek. gereksiz muabbetler gereksiz sorular şişiriyor insanı. Allahım tez zamanda nasip etsin sana tedaviye gerek kalmadan. Tedavi işi hem stresli hem masraflı. Dua edeceğim senin için.Kesinlikle haklısın. İnsanlar sadece konuşuyor boş boş ! Şişli memorıal ı biliyorum annemi götürüyorum oraya kardiyolojisi de süper. Tüp bebek merkezinden haberim yoktu. Ailem ist da yaşıyo bende orada doğup büyüdüm. kamuda olduğumuz için sakaryadayız. İstanbul’da yaptırma imkanım var aslında tüm bu işlemleri. Valla sağol umut oldun bana iyi bişiyler duymaya şu sıra çok ihtiyacım var. Kimyasal gebeliğimi de kendi ailem ve eşim biliyo. Söylemedik onun ailesine saçma sapan abartacaklar olayı iyice
dramatize ediceklerne çektiysek cehaletten çektik zaten.. bakalım belki kendiliğinden olur biraz umursamamayı deniycem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?