Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrası gebelik testim pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
10 Haziran'da kanamam başladı ve kimyasal gebelik yaşadım, benim için ilkti ve çok yıprandım. Ovulasyonla takip etmeye devam ediyordum yumurtlamanın 12. Gunu gebelik testim böyle. Ama ben kan vermeye korkuyorum.
Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik geçiren anneler lütfen yazabilir mi? Sanırım biraz morale ihtiyacım var 🙏🌱

Eklentiler

• IMG20210723113453.webp
    IMG20210723113453.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 132
10 Haziran'da kanamam başladı ve kimyasal gebelik yaşadım, benim için ilkti ve çok yıprandım. Ovulasyonla takip etmeye devam ediyordum yumurtlamanın 12. Gunu gebelik testim böyle. Ama ben kan vermeye korkuyorum.
Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik geçiren anneler lütfen yazabilir mi? Sanırım biraz morale ihtiyacım var 🙏🌱
Kimyasal gebelik herkeste olabilen birşey. Sizin hamile kalabildiğinizi gösteriyor zaten göstermişte yine hamilesiniz. Her zaman sağlıksız olacak diye bişey yok hayırli olsun 😊

Kimyasal gebelik herkeste olabilen birşey. Sizin hamile kalabildiğinizi gösteriyor zaten göstermişte yine hamilesiniz. Her zaman sağlıksız olacak diye bişey yok hayırli olsun 😊
Allah razı olsun kuzum, inşallah 🙏
Sana da hayırlı doğumlar dilerim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim🍀💘🧿

Bende kimyasal yaşadım canım o kadar zor geçtiki o süreç ama şimdi gayet sağlıklı ilerleyen bı gebeligim var hatta dün kalp atışınida duydum canım

Yumurtlamayı kaçıncı gun gördünüz acaba

Allah razı olsun kuzum, inşallah 🙏
Sana da hayırlı doğumlar dilerim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim🍀💘🧿
Amin çok teşekkür ederim. Hepimiz ins🥰 Bu arada benim tüp bebek ilk deneme kimyasal gebelik oldu ikincisi sağlıklı devam ediyor. Oluyor yani İçiniz rahat olsun.

Bende kimyasal yaşadım canım o kadar zor geçtiki o süreç ama şimdi gayet sağlıklı ilerleyen bı gebeligim var hatta dün kalp atışınida duydum canım
Ahh ne kadar sevindim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿 benimde zordu dış gebelik şüphem vardı beni öldürdü öldürdü diriltti o süreç.

Kimyasal ardına bir tanıdığım hamile kaldı sağlıklı oğlu oldu kan verin inşallah sağlıkla ilerler

Küçük bir tavsiye kana kadar beklemek istemezsen her gün idrar testi ile koyulaşma takip et :))
Keşke zaman şöyle bi 10 gün ileri gitse ama nerdee.. beni bu bekleyisler takip edisler kan vermeler mahvediyor ya 😔 inşallah salı akşam sonuctan sonra sevinmeyi nasip eder rabbim 🙏

Kimyasal dediğimiz şey aslında hemen hemen hepimizin hic anlamadan regl donemlerinde yasadigimiz sey, belki de birkac kere yaşıyoruz ömrümüzde. Bu sebeple ona çok takılmayın, yani sağlıklı bir gebelik olup olmamasiyla hic alakasi yok kimyasal gebeligin. Takilmayin bile. Koyuluk olcmeye devam edin.

Back
X