Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrası gebelik testim pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagolasin kuzum🙏
Valla o ilk testi yaptığımdan beri içimde hep kız geçiyordu. Şimdi az kaldı öğrenmeye diye çok düşünmemeye çalışıyorum ama 🙈🥰 bakalım inşallah öğreniriz.
Sen 5 ayı geride bırakmışsın ohh, nasıl geçiyor sen anlat🐣
İkisinin de ayrı güzelliği var cnm ya sağlıklı olsunlar da💞cok şükür cnm geçti 5 ay, carsamba ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah iyi haberler aliriz, biraz ağrılarım oluyor su sira, büyümeden kaynaklı cok şükür onun dışında iyiyim☺️senin var mi şikayetlerin cnm nasıl gidiyor

İkisinin de ayrı güzelliği var cnm ya sağlıklı olsunlar da💞cok şükür cnm geçti 5 ay, carsamba ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah iyi haberler aliriz, biraz ağrılarım oluyor su sira, büyümeden kaynaklı cok şükür onun dışında iyiyim☺️senin var mi şikayetlerin cnm nasıl gidiyor
Maşallah, doya doya bak detayli cok guzel oluyor diyorlar 🧿❤️
Yok kuzum sadece bu ara burun tıkanıklığim var cok zorluyor okyanus suyu sprey aldim ama yok fayda etmesi kbb randevu aldim bakalım dicek

Maşallah, doya doya bak detayli cok guzel oluyor diyorlar 🧿❤️
Yok kuzum sadece bu ara burun tıkanıklığim var cok zorluyor okyanus suyu sprey aldim ama yok fayda etmesi kbb randevu aldim bakalım dicek
Evet cnm inşallah güzel geçer 💞 cok normal cnm ya bende cok yaşadım hamilelik gribi diyolar hapşırma falan da oluyor bende, doktoruna sordun mu

Evet cnm inşallah güzel geçer 💞 cok normal cnm ya bende cok yaşadım hamilelik gribi diyolar hapşırma falan da oluyor bende, doktoruna sordun mu
Sordum spreyi o önerdi zaten ama kbb anca randevu buldum iki haftadır resmen mhrs kovalıyorum. İki kontrolu de bu hafta aradan cikartcam inşallah 🙏

Nasıl konuşmuşuz ilk öğrendiğimizde 🙏🧿 şimdi maşallah hepimizin devam ediyor gebeliği, nasilsiniz kizlar. İkili tarama testi yaptirmis olmaniz lazim, ben cuma kontrole gidip inşallah cinsiyeti öğrencem ❤️ sizde durumlar ne 🐣
Cok gec gordum ben canim bayadir girmiyordum siteye. 2 li tarama guzel geldi cok sukur bir kızım olacak insaAllah 🥰 seninkinin cinsiyeti belli mi

Back
X