kanamalrın normal dir herhalde. o kadar iğne ilaç. birde rahimle oynanıyor. yumurta toplama işlemide kolay bişey değil. kimbilir ne kadar zarar görüyor rahim. 1 kaç ay yoğun geçirebilirsin adet dönemini. tatillerde ufak bir hormon hapı kullanıyoruzda allak bullak oluyor sonra bikaç ay.
benim iştahım açılmıştı sadece onun sebebide kullanılan hormon iğneleriymiş onun dışında bişey olmadı ama benim kimyasal gebelikti değer bi düştü bi çıktı en son değer 5 in altına düşene kadar betahcg yaptırmıştık sonrada düştü zaten
hayatım bizde sperm yok kiiiiibenneyaptımki
korunmama gerek yok.....:umursamaz:
doktor da öle bişi demediiii :1no2:
bildiği için....CADIARZU
anladım canım..biz de de çok yok aslında ama :) ne biliyim hazır hormon almışken belki bi kaç ay daha yüksek şans elde ederdik :) hayırlısı
nerdeeeekaydirigubbakcemile3
keşke olsa da walla doktor yapma dese de her akşam kocişimi rahat koymazdım....:kedi:
anam milletin ne kadar değerli olduğunu unuttuğu bebişler için bak biz ne aranıyoooozz
:1shok:
canım öncelikle geçmiş olsun... bende ilk aşılamamda 14. gün beta hcg değerim 30 du ama felaket ağrım vardı akşama doğru kanamam arttıı ,, bayğ bayağ düşük yaptım parça parça kanamam olmuştu hatta parçalar düştükten sonra rahatlamıştım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?