Kimyasal Gebelik sonrası kanamam başlamıyor:S

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Hanımlar geçen pazar kanamam başladı azdı ama dr gittik kan verdim vs kimayasal gebelik dedi
Birkaç güne kanaman olucak normal regl gibi belki daha yoğun olur dedi
Salı günü konuştuk yine birkaç güne başlar dedi ama hala başlamadı
Hep lekelenme tarzı gidiyor, Çarşamba biraz arttı ama dün bugün hiçbir şey yok
Korkuyorum da böyle olunca zararı olmasın bana
Başına böyle bir şey gelen var mı? kanaması geç olan

Beta hcg değerlerimde
İlk Cuma günü ölçtürdüm 274
Pazar günü kanamam olduğunda 170
Salı günü 70 di

Son düzenleme:

Beta hcg ilk ölçümüne göre düşük müydü? Kanamayla beraber böyle birşey de var mıydı ?

Beta hcg ilk ölçümüne göre düşük müydü? Kanamayla beraber böyle birşey de var mıydı ?

Evet canım İlk Cuma günü ölçtürdüm 274
Salı günü 70 di

Evet canım İlk Cuma günü ölçtürdüm 274
Salı günü 70 di
Benim de böyle bir durumum var hatta şu anda kanamam başlamadığı halde beta hcgm 48 saat sonra aynı çıktı.Dediğim gibi kanama yok hafif lekelenme tarzında nokta gibi ama dr um bana düşük olacak dedii

Benimki de başlamazsa belki senin ki de artmazsa ddoktorun adet söktürücü gibi birşey verebilir.
Daha önce de başına böyle şeyler gelenleri duymuştum canım ,korkacak birşey olduğunu sanmıyorum.İnşallah bunu atlatalım ,en kısa zamanda iyi haberlerimizi paylaşalım Chek :)

Korkuyorum bana bi zararı olur mu diye
Seninde mi ilk gebeliğindi canım Ay inşallah sağlıkla alırız ileride bebekleri kucağımıza

Korkuyorum bana bi zararı olur mu diye
Seninde mi ilk gebeliğindi canım Ay inşallah sağlıkla alırız ileride bebekleri kucağımıza

Canım ben Eylül sonunda yine bir düşük yapmıştım,kürtaj vs olmadan seninki gibi kendiliğinden düşmüştü,işte sonrasında 2.ay yine hamile kaldım gerçi yina düşük olacak dediğim gibi.Ama herşeyin hayırlısı diyorum artık elimden geleni yapıyorum kendime dikkat ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalırız.
Nolur üzmemeye çalış kendini ,doktorun da detaylı anlatır ama sanıyorum bizimkiler "kaçınılmaz düşük" yani anneden,beslenmeden,zararrlı alışkanlıklardan kaynaklanan şeyler değil.3.den sonra mutlaka genetik tarama yapılması gerekiyormuş ben dr. ile görüştüm 2.den sonra yani önümzdeki haftalarda (reglim başlayıp bittikten sonra) yaptıracağım.

Kısa zamanda yeniden olur hiç ümidim yokken 2.ye hamile kaldım ben ...Hayırlısı olsun herkesin hakkında , minikleri alalım kucağımıza...İyi haberlerini ver ama bana da umut olsun Chek :)

Kanamam olsa bittikten sonra bi kontrole gitmeyi düşünüyorum enfeksiyon falan var mı diye,
Kan tahlili falan vericem ayrıntılı ama işte olmuyor kanama:)
Salı günü aradım Dr olur dedi bikaç güne artık Pazartesi ye kadar olmazsa arıcam Dr.

Kanamam olsa bittikten sonra bi kontrole gitmeyi düşünüyorum enfeksiyon falan var mı diye,
Kan tahlili falan vericem ayrıntılı ama işte olmuyor kanama:)
Salı günü aradım Dr olur dedi bikaç güne artık Pazartesi ye kadar olmazsa arıcam doktoru
Ya ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bi şaşırmıştım kabul edememiştim ama düşünce çok üzüldüm lütfen değerim düşmemiş olsun diye dua ediyordum test çıkana kadar ama düştü değerim

Canım kanamam dün aksam başladı sonunda. Cok Ağrılı oluyor

cnm cok gecmis olsun,ilk gunler oyle oluyor.sonra brz hafifler bnm de bgn basladi henuz ne agri kesici ne dicak su cok iyi gelmedi iyi hbrler birdahaki aya insallah

Kızlar bnmde bebeğim düzelecek bi haftadır sürekli artiyordu ama dun bi iki damla kan geldi doktor tahlil yaptırdı Bhgc aynıydı iki gun öncesine gore doktor düşük olcak dedi değerimde 870 i bulmuştu cok uzgunum

Geçmiş olsun canım ,Allah sabır versin, benim de 2.kez başıma geldi bu ay , üzüldüm çok ama sağlıklı olmayan bebekler tutunamayıp düşüyor doktorların açıklaması, bizimle ilgili birşey değil.Üzmemeye çalış kendini canım ..En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun /kavusuruz inşallah.

İns cnm ya ama cok istiyordum ama demekki bu Dünya'ya gelme zamanı değilmiş ama simdide içimde hep boyle olur mu acaba korkusu

İns cnm ya ama cok istiyordum ama demekki bu Dünya'ya gelme zamanı değilmiş ama simdide içimde hep boyle olur mu acaba korkusu
Hiç böyle düşünüp kendini de üzme canım , o hiç belli olmaz bunu yaşayıp bir veya iki ay sonra hamile kalan da var, ben duyuyorum çevremden .

Canım üzülme inşallah bunu atlatıp sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız
Benim kanamam bitince genel bi tahlil vereceğim kan, tiroid, hatta rahimde falan mantar ya da başka enfeksiyon var mı diye kontrol ettireceğim.Bunlarda düşüğe sebep olabiliyormuş

Hiç böyle düşünüp kendini de üzme canım , o hiç belli olmaz bunu yaşayıp bir veya iki ay sonra hamile kalan da var, ben duyuyorum çevremden .
Doğru söylüyorsun Allahtan umut kesilmez inş ikimizde önümüzdeki aylarda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…