KİMYASAL GEBELİK SONRASI NE ZAMAN HAMİLE KALDINIZ BELİRTİLER NELERDİ??

kanama sıfırlanana kadar sürdü mü peki? Evet tekrar düşünüyorum ama birdahaki ay koruncam ağustosta anca..
Bu süreçte ilk düşük yaptığım kanamam 10-12 sürdü sonra peşeteye leke gelecek sekilde devam bu sürede hep bu ayın 3 ünde cok değişik bir renkte kan kırmızı değil ama kahverengi şekilde ayın 7sine kadar sevam etti sonra baktım kan sıfırlanmıştı zaten 4 gün sürdü yani

he anladım ay bi bitseydi

merhaba bende sizin gibi nisanda kimyasal gebelik yaşadım değerlerim ikiye katlamadı 14 nisanda kanama başladı ve değerim düşmeye başladı 1 hafta normal adet gibi oldu doktorum bir ay korunun demişti ama biz zaten bu ay olmaz diye düşünüp pek korunmadık mayısta adet olmadım zaten pcos var bende adetlerim hep düzensizdir ama geçen ay yaşadığım belirtileri yaşamaya başladım çok fazla koku duyuyordum ve evde test yaptım süprizzz sonra kan verdik ve beta 4500 şuan 8 haftalık hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin kimyasaldan sonra daha çabuk olur demişlerdi doğruymuş

Çok korkuyorum açıkçası en son 3 haziranla 7 haziran arası kanama oldum 4 gün dahada olmadım 7 haziranda tamamen kan verdim sıfırlanmıştı erken gebelik testi yaptım ama cıkmadı negatif

Çok korkuyorum açıkçası en son 3 haziranla 7 haziran arası kanama oldum 4 gün dahada olmadım 7 haziranda tamamen kan verdim sıfırlanmıştı erken gebelik testi yaptım ama cıkmadı negatif
Endişelenmeyin en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah bizde 7 aydır istiyorduk olmamıştı kimyasal olunca dedim ki demekki oluyormuş önemli olan stres yapmamak kafaya takmamak gerçekten de ovulasyon testiyle denedik hayıt otu aslan pençesi çayları yaptım ama o aylar olmadı sonra dedim ki yaz geliyor kafama takmıcam kışa kadar olmazsa doktora gideriz diyordum bunun üzerine solaryuma girdik spora başladık eşimle o ay hiç düşünmedim stres olmadım ve kimyasal oldu üzüldüm tabiki tutmayınca ama bi yandan da ddim ki korkularım boşaymışş ben gebe kalabiliyorum şiimdi olduysa yine olur derken bunun üstüne hiç adet olmadan hamile olduğumu öğrendim yani kızlarım asıl sebep bizim kafaya takmamız

Ben adet günümü bilmiyorum düşük yaptığım günmü adet günüm oluyor 18 nisanda düşük yaptım mesela 18 haziranda adetmi olmam gerekiyordu acaba anlamıyorum ha

Ben adet günümü bilmiyorum düşük yaptığım günmü adet günüm oluyor 18 nisanda düşük yaptım mesela 18 haziranda adetmi olmam gerekiyordu acaba anlamıyorum
Adetiniz düzenliyse evet bu tarihlerde olmanız gerekiyor düşükten sonra düzensiz olması normal 1 hafta kadar gecikme olabilir

Adetiniz düzenliyse evet bu tarihlerde olmanız gerekiyor düşükten sonra düzensiz olması normal 1 hafta kadar gecikme olabilir
Normal de 28 günde bir oluyorum hala doğru düzgün sdet olamadım ki ben 2 ay oldu en son 3 haziranda 4 gün kanama oşdum o arada beta sıfırlandığını gördüm dahada olmadım tarihler hiç uyuşmuyor dimi ya akıl verin kü
Benimde 5 haftalıktı daha cok yeniydi beta 643le öğrendim 2 gün sonra 1033 cıkınca doktor sağlıksız dedi ondan 2 gün sonra kanama oldum zaten ama adet tarihimi cok merak ediyorum bak şöyle anlatayım 18 nisan ilk düşük kanamam başladı 11 gün sürdü 29 nisanda bitti 8 mayısta tekrar kanama oldum 6 gün sürdü 13 mayısta oda bitti bu arada beta değerim hala sıfırlanmamıştı 3 haziranda bu ay tekrar kanama oldum 4 gün sürdü ve 7 haziranda bitti bu süreçte beta takibi yaptım hep yavaş azalmıştı 7 haziranda tamamen sıfırlandı. 4-5 gündür kasıklarım ağrıyor sancı vurup geçiyor sırtımda ağrıyor akıntımda cok var yumurtlama desem hesapladığımda yumurtlama günümde geçti.sebebini bilmiyorum kafayı yiycem

Canım çok geçmiş olsun kasım ayında ben de kimyasal geçirdim beta az yükseldi sonra düşüşe geçti. Kanamam parçalı oldu tarlusal kullanmıştım söksün diye doktorum vermişti. Şu an hazirandayz 6 ay sonra hamile kaldım. Korkma benim de öyle kanamam oldu ki 10 15 günde başlıyor 10 gün sürüyor bitiyor bazen 40 gün olmuyor. Düzene girene kadar ne çektim ben femara içip yumurt takibiyle hamile kaldım. Sana rkstra tavsiyem vitamin desteği ve hayıt tohumu ben ilk defa kullandım çok şükür hamileyim. İlaçlar tabiiki etkili ama doğal yolları da denemek gerek

Bende Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım 3 aydır düzenli adetim bir sorun yok ama gebe kalamadım 6 ay boyunca denediniz değil mi ara vermediniz

Bende Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım 3 aydır düzenli adetim bir sorun yok ama gebe kalamadım 6 ay boyunca denediniz değil mi ara vermediniz
Evet denedik ama hiç olmadı pkosdan da dolayı tabi sonra ilaç tedavisine başladı doktorum femara kullandım her hafta bazen haftada 2 kez doktora gittim ilişki günlerime kadar o söyledi tek şansım iğne kullanmadım yumurtam kendiliğinden çatladı. Çatlamayı dahi vajinal ultrasonla gördüm 17. Günde çatladı tam

Bende önümüz de ki ay öyle yapayım o zaman yani yumurta takibi oluyor değil mi bu

Canım Benim betan 1033e kadar yükseldi 2 gün sonra 303e düştü ama 303ten düşmesi 20-25 günü buldu neredeyse cokkk yavaş düştü neden bilmiyorum,peki siz bu süreçten sonra hangi tarihe göre adet gördünüz? Gebe kalmadan öncekimi yoksa günü değiştimi?

Aynen yumurta takibi ultrasonla yapıldı femara kullandım doktor
kontrolünde. Her şeyi doktor söylüyor. Kimyasala gelince günümde olmadım baya çektim yani ilaçtan 20 gün sonra falan kanamam oldu dedim ya 10 gün sürüyor bitiyor bi 15 gün geçiyor tekrar 10 gün çok kötüydü ramazanda dahi böyleydi oruç tutamadım doğru düzgün geçen ayda 45 gün oldu olmadım en son doktora gittim dedim gitmediğim doktor kalmadı bıktım artık olmuyor diye önce yine tarlusal verdi adet oldum 3. Gün femara kullanmaya başladım beş gün sabah akşam içtim sürekli doktor çağırdı rahim kalınlığına yumurta boyutuna baktı en son 2 yumurtam oluştu 15 mm di 3 güne gel dedi gittiğimde ikisi de çatlamıştı 11 gün sonra idrar pozitif kan 31 çıktı

Bende aşılama oldum tutmadı ıkı ay sonra doğal hamile kaldım ama hemen düştü çok üzücü gerçekten yaşım 41 şansım az inşallah hemen tekrar olur ne yapsam bilmiyorım

Yani kimyasalın kanaması bitti hemen denemeye basladınız o zaman. Rahim dinlenmesi gerekiyor filan dediler 4” gün o yüzden merak rttım
Çoğu kadın kimyasal gebelik geçirdiğini bile fark etmiyor o yüzden dinlenme süresi yok çünkü oluşan bir embriyo vb yok yumurta dollenip atiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…